Kadıköy Evden Eve Nakliyat Firmaları

0
1018
kadikoyevdenevenakliyatfirmalari

Evden eve nakliyat alanında birçok dayanıksız ve profesyonel olmayan firma bulunmaktadır. Bu gibi firmalar yüzünden evini taşımak isteyen insanlar başına iş alacağını düşünerek strese girebilmektedir. Bu gibi durumlar yaşanmaması için Octovan olarak, güvenli ve profesyonel bir nakliyat olarak elimizden geleni yapmaktayız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bu yazımızda ise Kadıköy evden eve nakliyat firmalarıyla çalışırken dikkat edebileceğiniz bazı detaylara değineceğiz. Keyifli okumalar!

Kadıköy Evden Eve Nakliyat Çeşitleri Nelerdir?

Kadıköy evden eve nakliyat işleminiz için 2 çeşit nakliyat işlemi yapabilirsiniz. Bunlar;

olarak 2’ye ayrılmaktadır ve iki nakliyat işleminin de kendine göre avantajları bulunmaktadır.

  • Parça Eşya Taşıma:

Kadıköy evden eve nakliyat işleminizde parça eşya taşıma sizler için daha tasarruflu ve avantajlı bir yol olmaktadır. Çünkü klasik bir ev taşıma işleminde eşyalarınızın yoğunluğundan dolayı büyük nakliyat kamyonları kullanılmaktadır. Fakat siz sadece birkaç parça eşya taşımak istiyorsanız büyük evden eve nakliyat kamyoneti kullanmanıza gerek kalmamaktadır. Bazı nakliyat firmaları, araç çeşitliliğine sahip olmadığı için birkaç parça eşyanız için bile büyük nakliyat araçlarını kullanırlar. Eşyalarınız o kamyonları doldurmaz bile.. Dolayısıyla nakliyatınız için büyük bir araç kullanıldığından dolayı daha fazla ücret ödemek zorunda kalırsınız. Bu noktada Kadıköy evden eve nakliyat işleminiz için, firmanın araç çeşitliliği çok önemlidir.

Octovan;

  • Mini
  • Large
  • XLarge
  • Ev Taşıma Kamyoneti

olarak 4 araç kullanmaktadır. Eğer birkaç parça eşya taşımak istiyorsanız, eşya sayısına göre Mini, Large ya da XLarge araçlarımızdan birini kullanarak Kadıköy evden eve nakliyat işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda eşyalarınızı taşımanıza yardım edecek nakliye elemanı sayısını da siz belirleyebilirsiniz.

kadikoyevdenevenakliyatparcaesyatasima

  • Klasik Ev Taşıma:

Ev taşıma işleminde birkaç parça eşya değil de evinizin tamamını taşımak istiyorsanız, ev taşıma kamyoneti kullanmanız gerekiyor. Bunun sebebi de, eşyalarınızın güvenliğidir. Sizin eşyalarınız bizim emanetimizdir. Dolayısıyla en sistematik ve güvenli bir şekilde nakliyat işleminizi gerçekleştirmek için ev taşıma işlemlerinde büyük nakliyat kamyonlarımızı kullanmaktayız.

kadikoyevdenevenakliyat

Kadıköy Evden Eve Nakliyat İşleminde Ek Hizmetler Nelerdir?

Octovan olarak, kullanıcılarımıza her zaman tam destek sağlamayı amaçlıyoruz. Dolayısıyla sizlere ek hizmetlerimizden de yararlanma avantajı sağlamaktayız. Bunlar;

  • Kolileme Hizmeti,
  • Avize Montaj,
  • Duvar Montaj,
  • Stor Perde Montaj

hizmetleridir. Bu işlemler basit gibi görünür fakat nasıl yapıldığını bilmeden yapmak yeni evinizde kalıcı hasarlar oluşturabilir ya da eşyalarınızın iyi paketlenememesi, en sevdiğiniz eşyanın hasar almasına yol açabilir. Kadıköy evden eve nakliyat işleminizde, dilerseniz sizler hiç zahmete girmeden arkanıza yaslanıp, montaj ve kolileme işlemlerini alanında profesyonel olan nakliyat ekiplerimize bırakabilirsiniz. Onların bu işlemleri en iyi şekilde yapacaklarına emin olabilirsiniz.

kadikoyevdenevenakliyatesyapaketleme

Kadıköy Evden Eve Nakliyat Ekipleri için Puanlama Sistemi

Sizlere evden eve nakliyat alanında en temiz ve profesyonel hizmeti vermeyi hedeflemekteyiz. Bu noktada, daha önce Octovan ile evden eve nakliyat işlemi gerçekleştirmiş kullanıcılarımıza bir puanlama modülü sunmaktayız. Kullanıcılarımıza yardımcı olan profesyonel nakliyat ekiplerimizi puanlayarak hangi nakliyat ekiplerinin Octovan içeresinde daha başarılı olduğunu anlayabiliyoruz. Kullanıcılarımızın verdiği puanlara göre bir dahaki evden eve nakliyat işlemleri için yüksek puan alan nakliyat ekiplerimizi göndermekteyiz.

Sizler de Kadıköy evden eve nakliyat işleminizde Octovan ile profesyonel nakliyat ekiplerimizin yardımıyla evinizi taşıyarak hem en iyi hizmeti alabilir hem de ekiplerimizi puanlayarak bizlere geri dönüş sağlayabilirsiniz.

kadikoyevdenevenakliyatpuanlama

Kadıköy Evden Eve Nakliyat İşleminde Fiyat Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Kadıköy evden eve nakliyat işleminizin fiyatlandırılmasında birçok etmen göz önüne alınmaktadır. Bunlar;

  • Hangi nakliyat aracı kullanıldığı,
  • Nakliyat mesafesi,
  • Evinizin kaç odalı olduğu,
  • Kaç nakliyat elemanının size yardımcı olduğu,
  • Ek hizmetlerden yararlanıp yararlanmadığınız

gibi örnekler verebiliriz. Octovan kişiye özel sabit fiyat garantisi sunmakla birlikte, fiyatlarınızın artıp azalması sizlere de bağlıdır. Sizlere sunduğumuz fiyat modülündeki seçenekleri, kendi evden eve nakliyat detaylarınıza göre doldurarak sizler için oluşturulan fiyatı öğrenebilirsiniz. Sabit fiyat garantimiz doğrultusunda, sizler herhangi bir ekleme ya da çıkarma yapmadığınız taktirde verilen fiyat değişmeyecektir.

kadikoyevdenevenakliyatfirmalariiletasinmaislemlerisirasindakoliler

Bu yazımızda sizlere Kadıköy evden eve nakliyat firmaları hakkında dikkat edebileceğiniz bazı detaylara değindik. Umarız sizlere aradığınız bilgileri sunabilmişizdir. Evden eve nakliyat hakkında daha fazlası için blog sayfamızı inceleyebilirsiniz.