Aliağa Evden Eve Nakliyat

0
657

İzmir’in en büyük ilçelerinden Aliağa evden eve nakliyat hizmetlerinin en çok talep edildiği merkezler arasında yer alır. İzmir’in nüfusu en kalabalık ilçeleri arasında yer alan Aliağa ev taşıma hizmetleri açısından çok yoğun bir noktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Hem turizm hem de sanayi alanında gelişmiş olan Aliağa birçok önemli merkeze de ev sahipliği yapmaktadır. Yazımızda, Aliağa evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Aliağa nakliyat işlemlerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Aliağa Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İzmir evden eve nakliyat firmalarının en çok hizmet verdiği merkezlerin başında Aliağa gelmektedir. Kuzeyinde Bergama, güneyinde Foça ve Menemen, doğusunda Manisa ve batısında Ege Denizi bulunur. 1960’lı yıllardan sonra nüfus patlaması yaşayan ve İzmir’in en fazla göç alan ilçesi olan Aliağa evden eve nakliyat sektörü açısından tam anlamı ile bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Petrol Ofisi, Petkim ve TÜPRAŞ’a ait İzmir Rafinerisi, SOCAR’a ait olan STAR Rafineri gibi büyük sanayi devlerini barındıran Aliağa ev taşıma hizmetlerinde de öne çıkmaktadır. Gelişmiş sanayi kuruluşlarının yanı sıra Türkiye’deki tek resmi gemi söküm bölgesi olan Aliağa sunduğu iş olanakları nedeni ile İzmir’deki en çok eşya taşıma işleminin yapıldığı merkezlerdendir. Yoğun göç alması nedeni ile büyük konut projeleri inşa edilen Aliağa nakliyat sektörüne yön vermeye başlamıştır.

Aliağa evden eve nakliyat hizmeti açısından avantajlı bölgelerden bir tanesidir. Son yıllarda yapılan büyük toplu konut projeleri ile çok sayıda yeni binaya sahip olan bölgede eşya taşıma işlemleri çok daha kolay ve pratiktir. Yeni binaların büyük bir bölümünde eşya taşımaya uygun asansörler bulunmaktadır. Bu sayede nakliyat firmaları eşyaları merdiven boşluğundan taşımak zorunda kalmaz ve eşya taşıma işlemleri çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde yapılır. Bu neden ile Aliağa evden eve nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken daha uygun fiyatlar sunmaktadır. Ek olarak, sokakların geniş olması da nakliyat kamyonlarının eşya taşıma işlemlerinin yapılacağı binanın önüne park edebilmesine olanak sağladığı için bu durumda nakliyat fiyatlarına doğrudan yansır.

Aliağa evden eve nakliyat hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken konu doğru nakliyat firması seçimi yapabilmektedir. Bölge nakliyat sektörü açısından büyük bir pazar olması nedeni ile birçok dolandırıcı nakliyat firması iş alabilmek için çaba harcamaktadır. Piyasanın çok altında fiyat teklifi sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna eden dolandırıcı firmalar, iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi başka bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaşan kişiler büyük problemler yaşayabilmektedir. Bu ve benzeri durumlar ile karşılaşmamak için en doğru nakliyat firması seçimi yapmak gerekir. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Aliağa Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını gören firmalar dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. İş almak isteyen nakliyat firmaları diğer firmalar ile rekabete girerek en düşük fiyat teklifini sunmaya çalışırlar. Octovan iş modelinde hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça basit ve nettir. Octovan çatısı altında hizmet sunan nakliyat firmaları verdikleri her nakliyat hizmeti için hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları da herkes tarafından incelenebilmektedir. Bu sayede hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek en doğru Aliağa evden eve nakliyat firması seçimini yapabilmektedir.

Octovan iş modelinde düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş teklifi alamaz. Bu firmalar zamanla sistemden otomatik olarak silinir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler konusunda karar verir. Bu aşamanın ardından da evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.