Evden Eve Nakliyat Sürecinde Neler Yapılmalıdır?

0
746

Evden eve nakliyat alanında yoğun bir kirlilik olduğunun farkındayız. Profesyonel olmayan firmalarla çalışan birçok insan, beklenmedik sebeplerden dolayı firmalarla anlaşmazlıklar yaşayabiliyor ve nakliyat süreci can sıkıcı bir durum alabiliyor. Aslında bunun sebeplerinden biri de evini taşımak isteyen kişilerin evden eve nakliyat sürecini tam olarak bilmemeleri dolayısıyla sağlıklı bir araştırma yapamamalarından kaynaklanmaktadır.

Bu yazımızda evden eve nakliyat sürecinde neler yapılmalıdır ve evini taşımak isteyenlerin göz ardı ettiği basit ama önemli maddelerden bahsedeceğiz. Keyifli okumalar!

Evden Eve Nakliyat Firmaları Hakkında İyi Bir Araştırma Yapmak

Evden eve nakliyat işleminiz için derinlemesine bir araştırma yapmak, sağlıklı bir nakliyat süreci geçirmeniz için en doğru yoldur. Evini taşımak isteyen insanları nakliyattan soğutan birçok dayanaksız firma bulunmaktadır. Dolayısıyla evden eve nakliyat firmalarının sizlere neler vaat ettiğini göz önüne alarak, aklınızda belirlediğiniz birkaç firma arasından seçim yapabilirsiniz.ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Octovan’da Evden Eve Nakliyat Avantajları

Octovan kullanıcılarına birçok avantaj sunarak evden eve nakliyat alanında en çok tercih edilen nakliyat platformlarından biri olmayı başarmıştır. Diğer nakliyat firmalarına göre dijital çağı yakalayarak, fiyat hesaplamada kullanıcılarına karşı şeffaf olarak ve daha birçok seçenekleriyle, kullanıcılarına en iyi nakliyat hizmetini vermektedir. Daha detaylı bakacak olursak;

  • Sabit Fiyat Garantisi
  • Eşya Sigortası
  • Kullanıcı Puanlaması
  • Profesyonel Nakliyat Ekipleri
  • 4 Çeşit Nakliyat Aracı
  • Yardımsever Müşteri Servisi
  • Online Ödeme Ayrıcalığı
  • Gerekli Belgelere Sahip Olunması
  • Talep Edilen Saate Uyum

ve dahası Octovan’da sizlerin memnuniyeti için mevcuttur.

evdenevenakliyatoctovanavantajlari

Kendiniz İçin Uygun Bir Tarih Ayarlamak

Evden eve nakliyat işleminizde kendinize uygun bir tarih ayarlamak da bir o kadar önemlidir. Bu noktada zaman yönetiminizi çok iyi yapmalısınız. Çünkü uygun bir tarih ayarlamaktan kastımız sadece rezervasyon oluşturmak değil, eski evinizdeki eşyalarınızı evden eve nakliyat işlemi için hazırlamak, abonelikleri kapatmak, yeni evinizin temizliğini yapmak, kafanızda yerleşim planı oluşturmak v.s birçok zaman alan iş olabiliyor maalesef. Fakat bunları iyi bir zaman yönetimiyle ve sizlere yardım edecek birkaç arkadaşınızla kısa sürede bitirebilirsiniz. Fakat uygun zamanınızı tam olarak belirleyemediğinizde, aniden çıkan işlerinizin, sorumluluklarınız gibi birçok etmen aklınızı karıştırırken bir yandan nakliyat işleminizin onca eşyayla yeni evinize gelmesi sizleri strese sokabilir.

evdenevenakliyatarastirmayapmak

Aklınızda dolanan birçok soru işareti ve endişe duygusu belirebilir. Bu yüzden sizlere bu konuda vereceğimiz en büyük tavsiye, iyi bir zaman yönetimi yaparak, iş planınızı ona göre ayarlayıp hızlı, sistemli ve sorunsuz bir şekilde evden eve nakliyat işleminizi tamamlayarak yeni evinizin tadını çıkarmanızdır.

octovanevdenevenakliyattarihisecmek

Hangi Nakliyat İşlemini Yapacağınıza Karar Vermek

Evden eve nakliyat işlemleri içinde;

olarak 3 seçenek vardır. Burada bahsettiğimiz şey şehirler arası nakliyattan ziyade klasik ev taşıma işlemi mi yoksa parça eşya taşıma işlemi mi sizler için daha mantıklı ve tasarruflu bir yol olduğudur. Örneğin evinizin 3+1 olduğunu varsayalım ve evinizi taşımak istiyorsanız muhtemelen oldukça eşyaya sahip olduğunuz için klasik evden eve nakliyat işlemini yani büyük nakliyat kamyonetiyle yapılacak olan işlemi seçme durumundasınız. Fakat evinizin 1+1 v.b olduğunu düşünürsek evinizdeki eşya sayısı birkaç parça eşya ise bu eşyalarınızı Octovan’ın parça eşya taşıma işlemi için kullandığı araçları kullanarak taşıyabilirsiniz. Böylece birkaç parça mobilyanız için büyük kamyoneti kullanmanıza gerek kalmadan evden eve nakliyat işleminiz için ayırdığınız bütçeden tasarruf edebilirsiniz.

evdenevenakliyatkararvermek

Evden Eve Nakliyat İşleminiz İçin Fiyat Almak

Octovan’ın sizler için geliştirdiği fiyat al modülünden kendi evden eve nakliyat işlemlerinizin detaylarını girerek size özel nakliyat fiyat tablosunu öğrenebilirsiniz. Nakliyat detaylarınızı kendiniz girdiğiniz için, fiyat hesaplaması da sizin bilgilerinizin bağlamında oluşturulmaktadır. Bu sayede sizlere karşı olabildiğince şeffaf olabilmekteyiz. Ayrıca verilen fiyatlar, sabit fiyat kapsamındadır. Verilen fiyatlarda siz değişiklik yapmadığınız sürece hiçbir değişim olmayacaktır. İsterseniz internet üzerinden, isterseniz nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere evden eve nakliyat sürecinde neler yapılmalıdır ve nelere dikkat edilmelidir gibi konulara değindik. Sizler için faydalı bir içerik olmasını umuyoruz. Evden eve nakliyat hakkında her şey için blog sayfamızı takip edebilirsiniz!