Parça Eşya Taşıma Nasıl Yapılır ? Aşamaları Nelerdir ?

0
2143
parca-esya-tasima-nasil-yapilir-asamalari-nelerdir

İnternet üzerinden ya da mobil uygulamalar üzerinden satın aldığınız eşyaları evinize ya da başka bir yere teslimatını sağlamak için parça eşya taşıma hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu eşya taşıma işlemlerinin tam zamanında ve titizlikle yapılması oldukça önemlidir. Alınan eşyaya hiç bir zarar gelmemeli ve istediğiniz zamanda istediğiniz lokasyona teslim edilmelidir. Böyle bir hizmet verebilmek için parça eşya taşıma firmalarının planlı ve programlı çalışması oldukça önemlidir. Bu yazımızda sizlere parça eşya taşıma nasıl yapılır ve aşamaları nelerdir sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağız.

Parça Eşya Taşıma Sorunları Octovan İle Nasıl Çözülür 2

Parça Eşya Taşıma Sırasında Planlama Yapılmalıdır

Nakliyat hizmetlerinde müşterilerin istediği zamanda istediği lokasyona eşyaların teslim edilmesi oldukça önemlidir. Böyle bir hizmet sunabilmek için daha önceden planların ve senaryoların hazırlanması gerekir. Aynı zamanda parça eşya taşıma sırasında karşılaşılabilecek sorunlara karşı çözümlerin de daha önceden üretilmesi zorunludur. Böylece sorunsuz bir şekilde parça eşya taşıma hizmeti verilebilir.

Herhangi bir parça eşya taşıma hizmeti almadan önce firmaları detaylı bir biçimde araştırmalısınız. Bulduğunuz firmaları bir kağıda yazarak aralarındaki hizmet farklarını rahatlıkla görebilirsiniz. Böylece en uygun firmayı ve hizmeti seçerek sorunsuz bir şekilde parça eşyalarınızı evinize taşıyabilirsiniz.

Parça Eşya Taşıma Aşamaları Nelerdir ?

Nakliye işlemlerinin belirli aşamaları izleyerek yapılması ve bu aşamaların titizlikle gerçekleştirilmesi gereklidir. Özellikle parça eşya taşıma işlemlerinde gerçekleştirilmesi gereken ilk aşama müşteriden taşıma için gerekli tüm bilgilerin alınmasıdır. Parça eşyanın hangi tarihte, saat kaçta ve nereden alınacağı öğrenilmelidir. Buna göre parça eşyayı teslim alacak ekibin günlük planı düzenlenmelidir. Taşıma ekibinin istenilen saatte eşyayı teslim alabilmesi için lokasyona ulaşım süresi ve önceki işlerinin hesaba katılması gerekir. Daha sonrasında eşyanın teslim edileceği mevkinin de öğrenilmesi ile eşyanın tahmini teslim saati müşteriye iletilmelidir. Aynı zamanda gerçekleştirilen her aşama ile ilgili müşteri bilgilendirilmeli ve haber verilmelidir.

parca-esya-tasima-ve-esya-paketleme-islemleriparca-esya-tasima-asamalari

Parça eşya taşıma sırasında eşyanın teslim edileceği adrese taşıma ekibinin teslimat saatini doğru hesaplaması ve buna uygun rotanın takip edilmesi gerekir. Aynı zamanda parça eşya teslimatı yapılmadan önce ekibin lokasyona ulaştığı hakkında da bilgilendirme yapılmalıdır. Ardından parça eşya dikkatli bir şekilde eve kadar taşınmalıdır.

Taşıma Ücretlerini Belirleyen Etmenler Nelerdir ?

Evden eve nakliyat ya da parça eşya taşıma fiyatlarının doğru bir şekilde hesaplanması önemlidir. Eşya taşıma işlemlerinde en çok karşılaşılan sorunların başında gelen işlem sonunda değişen parça eşya taşıma fiyatları bir çok müşteriyi mağdur durumuna düşürmektedir. Böyle sorunlar ile karşılaşmamak için parça eşya taşıma firmasından kesin ve net fiyatlar alınması gerekir. Taşıma ücretlerine etki eden değişkenlerin başında eşya sayısı, büyüklüğü ve parça eşya taşıma mesafesi gelmektedir. Evden eve nakliyat şirketleri bu verileri müşterilerinden doğru bir şekilde alması gereklidir. Böylece işlemlerin sonunda sabit parça eşya taşıma ücretleri sunulabilmektedir. Doğru şekilde verilen parça eşya taşıma ücretleri müşterilerin memnuniyetini arttıracaktır.

parca-esya-tasima-islemleri-ve-asamalari

Bu yazımızda sizlere parça eşya taşıma işlemlerinin aşamalarını ve nasıl yapılması gerektiğini anlatmaya çalıştık. Aklınızdaki sorular için bizlere web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı hesaplayabilir ve anında ING Bank tarafından size özel sunulan ev taşıma kredisini kullanabilirsiniz.