Ümraniye Evden Eve Nakliyat Hizmeti

0
639

İstanbul’un yeni konut projeleri ile öne çıkan ilçelerinden Ümraniye, sürekli olarak göç almaktadır. Eğitim, sağlık, konut gibi önemli alanlarda yapılan büyük yatırımlar ile İstanbul’un son yıllarında yıldızı parlayan ilçelerinden Ümraniye evden eve nakliyat sektörünün en önemli pazarlarından bir haline gelmiştir. Anadolu yakasının en kalabalık ilçelerinden biri olan Ümraniye aynı zamanda Türkiye’nin de en kalabalık şehirlerinden biridir. Ümraniye Belediyesi 1980 darbesi ile fes edilmiş ve Üsküdar’a bağlanmıştır. Bu sürecin ardından ise 1987 yılında tekrar ilçe statüsü kazanmış ve bu ilçede ilk yerel seçim 1989 yılında yapılmıştır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ümraniye Evden Eve Nakliyat

Ümraniye konumu nedeni ile İstanbul’un en işlek trafik hatlarından biri üzerinde bulunmaktadır. Anadolu yakası ile Avrupa yakasını birbirine bağlayan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne açılan bir kapı olarak bilinen Ümraniye evden eve nakliyat firmalarının en çok hizmet verdiği bölgeler arasında yer almaktadır. Bunun dışında geniş bir düzlük üzerinde kurulu bir ilçe olması nedeni ile komşu ilçeler Üsküdar ve Ataşehir’den ev taşıma işlemleri için çok daha büyük bir avantaja sahip olan Ümraniye, çok daha rahat ulaşım olanaklarına sahiptir.

Ümraniye evden eve nakliyat hizmetinde şehirlerarası yollara yakın konumu nedeni ile ekstra bir avantaja sahiptir. Bu avantaj sayesinde Ümraniye evden eve nakliyat hizmeti İstanbul’un diğer semtlerine oranla çok daha uygun fiyatlar ile gerçekleşmektedir. Ancak unutmamanız gereken en önemli noktalardan bir tanesi de dolandırıcı firmaların tuzaklarına düşmemektir. Piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak birçok kişiyi dolandıran firmalar hem maddi hem de manevi olarak kişilere zarar vermektedir.

Ümraniye Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

Ümraniye bulunduğu konum neden ile nakliyat hizmetleri açısından büyük avantajlara sahiptir. İstanbul Avrupa yakasında yer alan herhangi bir semtten Anadolu’ya evden eve nakliyat hizmeti sunan hemen hemen her nakliyat firması Ümraniye’den geçmek durumundadır. Peki çok fazla nakliyat firmasının Ümraniye’den geçiş yapmasının avantajı nedir? Aslında bu durum fiyat anlamında büyük avantaj sağlamaktadır. Örneğin İstanbul Esenler’den Bursa’ya eşya taşıyan bir nakliyat firması taşıma kamyonunu tamamen doldurmak isteyecektir. Çünkü taşıma araçları ne kadar dolu bir şekilde hareket ederse o kadar kar payı da artar.

Bu yüzden Esenler’den eşya alan ve kamyonda boşluk bulunan nakliyat firması güzergahı üzerinde yer alan merkezlerden yük alabilmek için fiyat teklifinde bulunurlar. Kamyonun yarı yarıya boş gitmesi yerine daha düşük fiyatlar teklif ederek müşteri kazanmaya çalışan çok sayıda nakliyat firmasının bulunması, Ümraniye’den Maltepe’ye taşınmak isteyen birinin çok uygun fiyat teklifleri alacağı anlamına gelmektedir. Bu yüzden Ümraniye konumu nedeni ile nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere büyük bir avantaj sunmaktadır.

Ümraniye Ev Taşıma

Ümraniye’nin Atakent, Madenler, Çakmak, Esenkent, Dudullu, İstiklal, Saray, Tepeüstü, Parseller diğer tüm mahalleri için Ümraniye evden eve nakliyat hizmeti alabilmeniz mümkün. En deneyimli ve profesyonel Ümraniye evden eve nakliyat firmalarından fiyat teklif almak için yapmanız gereken tek şey Octovan’a ulaşmak. Hizmet kalitesi ve nakliyat sektöründeki tecrübesi ile fark yaratan Octovan’a web sitesi, mobil uygulama ya da çağrı merkezi üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Fiyat Al tuşuna basarak karşınıza çıkacak kısa formu doldurmanız yeterli.

Bu adımı tamamladıktan sonra birkaç dakika içinde Octovan çatısı altında hizmet veren birçok Ümraniye evden eve nakliyat firmasından fiyat teklifleri alacaksınız. Karşınıza çıkan tekliflerden size en uygun olanını nakliyat firmalarının puanı ve müşteri yorumlarını okuyarak hızlı ve kolay bir şekilde seçebiliyorsunuz. Octovan’ın sunduğu bu özel sistem sayesinde en iyi puanı ve en iyi müşteri yorumlarını alan nakliyat firmaları iş alabilmektedir. Bu durumda hizmet kalitesi gözle görülebilir bir şekilde artarken, müşteri memnuniyeti de en üst seviyeye ulaşmaktadır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Ek olarak, Ev Taşıma Sonrası Yeni Evde İlk Gün başlıklı yazımızı okuyarak yeni evinizde geçireceğiniz ilk geceyi huzurlu ve rahat bir şekilde geçirebilmeniz için yapmanız gerekenleri detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…