Esat Evden Eve Taşımacılık

0
640

Esat evden eve nakliyat hizmeti son yıllarda Ankara’da nakliyat sektörüne yön veren nakliyat hizmetlerinden bir tanesidir. Ankara’nın Çankaya İlçesi’ne bağlı semtlerden biri olan Esat en fazla göç alan ve en hızlı gelişen bölgelerden bir tanesidir. Merkezi konumu ve farklı ulaşım seçenekleri ile dikkat çeken Esat, Ankara’ya göç eden ailelerin en fazla tercih ettiği bölgeler arasında yer almaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Yerleşim yeri olmak ile birlikte birçok ofis ve iş merkezine de ev sahipliği yapan Esat hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Yazımızda, Esat evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Esat nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Esat Evden Eve Nakliyat

Ankara’nın en eski ve köklü mahallelerinden biri olan Esat merkezi konumu, sunduğu sosyal imkanlar ve ulaşım kolaylıkları nedeni ile Ankara’nın en popüler semtlerinden bir tanesidir. Bölge, başkentin en önemli merkezlerinden Kızılay ve Tunalı Hilmi Caddesi’ne yakınlığı nedeni ile her yıl çok sayıda göç almaktadır.

Ek olarak birçok ofis ve iş merkezine de ev sahipliği yapan Esat, Ankara’nın en işlek merkezleri arasında yer almaktadır. Bölgeye olan ilginin çok yüksek olması nedeni ile nakliyat hizmeti almak isteyen kişi sayısı da çok fazladır. Bu yüzden Esat nakliyat firması sayısı da son yıllarda iki katına çıkmıştır.

Esat’ın Ankara’nın en önemli nakliyat pazarlarından biri olması nedeni ile bölgede çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması da faaliyet göstermektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir.

Dolandırıcı firmalar aldıkları işi belirli bir komisyon karşılığında farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir.

Bu ve benzeri sorunların yaşanmaması için doğru Esat evden eve nakliyat firması seçimi yapmak kritik önem taşımaktadır. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktadır.

Esat Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak nakliyat hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Fiyat al tuşuna tıkladığınızda karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan tüm nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz nakliyat hizmetini görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içerisinde fiyat teklifleri sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken, diğer firmaların fiyat tekliflerini kesinlikle görüntüleyememektedir. Bu özel iş modeli sayesinde, nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile alabilmektedir.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça açık ve nettir. Octovan ile çalışan tüm nakliyat firmaları, verdikleri her nakliyat hizmetinin karşılığında hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır.

Nakliyat firmalarının kullanıcı yorumu ve puanları herkes tarafından görüntülenebilmektedir. Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumu ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir.

Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içerisinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri alınacak ek hizmetler ve taşınma gününe birlikte karar vermektedir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından Esat evden eve nakliyat hizmeti hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan Ayrıcalıkları Sizi Bekliyor!

Nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi sunuluyor. Ek hizmet talebi olmadığı durumlarda teklif edilen fiyat kesinlikle değişmiyor.

En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile hizmet alan kişilere ulaştıran Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolama hizmetlerinden evden eve nakliyat hizmetlerine kadar her nakliyat hizmeti için sizin yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor.

Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor.

Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor.

Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Yenisahra Evden Eve Nakliyat konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…