Soğanlık Evden Eve Nakliyat

0
572

İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı büyüyen ve gelişen semtlerinden Soğanlık evden eve nakliyat sektörünün önemli merkezlerinden biri haline gelmiştir. Kartal’ın ulaşım anlamında en avantajlı semtlerinden biri olan Soğanlık yeni konut projeleri ve art arda yapılan siteler nedeni ile yoğun bir şekilde göç olmaya başlamıştır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Son yıllarda aldığı göçler ile Kartal’ın en kalabalık semtleri arasında yer alan Soğanlık nakliyat sektörü içinde büyük bir pazara dönüşmüştür. Yazımızda, Soğanlık evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Soğanlık nakliyat firmaları ve Soğanlık nakliye konu başlıklarını birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Soğanlık Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un en önemli ulaşım damarlarından E5 Karayolu’nun hemen kuzeyinde yer alan Soğanlık, Kartal’ın diğer semtleri Yakacık ve Esenkent ile komşudur. Soğanlık, Gümüşpınar, Yeni Mahalle ve Orta Mahalle olmak üzere toplam üç mahalleden oluşmaktadır. Soğanlık’ın en önemli caddelerinden Atatürk Caddesi, Kartal merkeze yaklaşık 1,5 km uzaklıktadır.

Soğanlık bölgesi E5’e olan yakınlığı ve İstanbul’un en önemli toplu ulaşım araçlarından biri olan metro hattı üzerinde bulunduğu için konut değerleri düzenli olarak artış göstermektedir. Son yıllarda gelişim gösteren bölgelerden biri olduğu için genellikle bölgede yeni yapılar ve siteler bulunmaktadır.

Ana ulaşım hattına çok yakın olması nedeni ile evden eve nakliyat işlemleri açısından büyük bir avantaja sahip olan Soğanlık ev taşıma hizmetinin en çok talep edildiği yerlerdendir. Binaların yeni olması hemen hemen tüm binalarda eşya taşımaya uygun asansörlerin yer alması Soğanlık evden eve nakliyat işlemlerinin çok daha hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmaktadır.

Ek olarak, yeni bir yerleşim yeri olduğu için nakliyat kamyonları bina önüne rahat bir şekilde park edebilmektedir. Bu durumda da taşıma işlemini yapan çalışanlar ekstra mesafe eşya taşımak zorunda kalmadıkları için hizmet alan kişiye ek maliyet oluşmamaktadır. Ancak bölgenin nakliyat firmaları için büyük bir pazar olması dolandırıcı nakliyat firmalarının da iş alabilmek için bölgede büyük çaba sarf ettiği anlamına gelmektedir.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna etmeyi başarmaktadır. İş almayı başaran dolandırıcı nakliyat firmaları komisyon karşılığında aldıkları işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Taşınma günü ise hizmet alan kişiler farklı bir nakliyat firması ile karşılaşınca büyük bir hayal kırıklığı ile maddi ve manevi problemler yaşanmaktadır.

Bu ve benzeri bir durumla karşılaşmamak için Soğanlık evden eve nakliyat firması seçimi yaparken çok dikkatli olmak ve firmalar hakkında araştırma yapmak gerekmektedir. Eğer nakliyat firmaları hakkında araştırma yapmak istemiyorsanız ve sadece güvenebileceğiniz bir adres arıyorsanız internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmanız yeterlidir.

Soğanlık Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Bu formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görememektedir. Octovan çatısı altında hizmet sunan nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya özen göstermektedir. Bu iş modelinde de hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun cevabı da aslında oldukça basit. Çünkü Octovan iş modelinde, nakliyat firmaları yaptıkları her iş için hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını herkes görebilmektedir. Bu yüzden fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının sayfaları incelenerek beklentilere en uygun nakliyat firması seçimi kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra da hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ek hizmet alınıp alınmayacağı konularını kararlaştırırlar. Böylece evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlanmış olur. Octovan’da düşük kullanıcı yorumu ve puan alan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Düşük puan ve kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları belirli bir sürenin ardından sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.