Esenler Evden Eve Nakliyat

0
626

İstanbul nakliyat sektörü denince akla gelen ilk merkezlerden bir tanesi olan Esenler evden eve nakliyat hizmetinin de en çok talep edildiği yerlerden de bir tanesidir. İstanbul’da en fazla göç alan ilçelerin başında gelen Esenler yarım milyonun üzerindeki nüfusu ile dikkat çekiyor.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İstanbul’un en kalabalık ve en büyük ilçeleri arasında yer alan Esenler evden eve nakliyat firmalarının da merkezleri arasında yer almaktadır. Yazımızda, Esenler evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Esenler nakliyat hizmetleri konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Esenler Evden Eve Nakliyat Hizmeti

1993 yılında ilçe olan Esenler, Zeytinburnu, Güngören, Bayrampaşa ve Bağcılar ilçeleri ile komşudur. Tarihi Bizans dönemine kadar uzanan Esenler evden eve nakliyat hizmetinin de beşiğidir. Bölgenin en önemli merkezlerinden biri olarak öne çıkan Esenler otogarı Avrupa ve Dünya’nın en büyük otogarlarından bir tanesidir.

Esenler nakliyat sektörünün en avantajlı ilçelerinden biridir. Bağcılar ve Güngören ilçelerine komşu olması nedeni ile evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği yerler arasında yer almaktadır. Bağcılar, Güngören ve Esenler ilçeleri çok yoğun bir şekilde göç almaya devam ettiği için nakliyat firmaları iş bulmakta hiç zorluk yaşamamaktadır.

Bağcılar, Güngören ve Esenler içi bir taşınma hizmeti alınacağında ya da Esenler’den İstanbul’un herhangi bir ilçesine yapılacak evden eve nakliyat işlemlerinde komşu ilçelerde merkezleri bulunan nakliyat firmaları da tercih edilebilmektedir. Nakliyat firması seçenekleri artış gösterdikçe de hizmet alan kişiler için çok daha uygun fiyat teklifleri gündeme gelmektedir.

Esenler Evden Eve Nakliyat Firmaları

İstanbul’da yaşayan toplam nüfusun yarısından fazlası Avrupa yakasında yaşamaktadır. Fakat evden eve nakliyat firmalarının çok büyük bir bölümü merkezlerini Anadolu yakasında kurmuştur. Nakliyat firması seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi de nakliyat firmasının merkez ofisinin hangi yakada olduğudur. Çünkü nakliyat firmalarının taşıma araçlarının köprüden geçmesi büyük bir ek maliyet anlamına gelmektedir.

Bu yüzden Avrupa yakasında bir evden eve nakliyat hizmeti almayı planlıyorsanız merkez ofisi Avrupa yakasında olan bir nakliyat firması tercih etmenizi tavsiye ediyoruz. Tam tersi olarak da Anadolu yakasında nakliyat hizmeti alacaksanız Anadolu yakasında bulunan bir firmayı tercih ederek ev taşıma maliyetlerini azaltabilirsiniz.

Octovan Her Zaman Hizmetinizde!

Nakliyat hizmeti alırken herhangi bir güven sorunu yaşamak istemiyorsanız ya da en uygun fiyat garantisi bulmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaşarak fiyat al tuşuna tıklamak! Bu adımı tamamladıktan sonra karşınıza çıkan kısa formu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Bu işlemin ardından Esenler evden eve nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Fiyat teklifi sunarken nakliyat firmaları diğer nakliyat firmalarının tekliflerini kesinlikle görmemektedir. Bu yüzden de nakliyat firmaları diğer firmaların önüne geçebilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışmaktadır.

Almak istediğiniz hizmet için fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim yapmak da çok kolay! Octovan iş modelinde nakliyat firmaları daha önce yaptıkları işler için kullanıcı yorumları ve puan almaktadırlar. Esenler nakliyat firmaları aldıkları puan ve kullanıcı yorumları firmaların sayfasında herkese açık olarak yayınlanmaktadır. Siz de fiyat teklifi sunan Esenler nakliyat firmalarının profillerini inceleyerek en uygun evden eve nakliyat firmasını seçebilirsiniz.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra iletişim bilgileri paylaşılarak taşınma gününe ve yapılacak işlemlere karar verilir. Bu özel iş modeli ile Esenler nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler en uygun fiyat garantisi ile güvenli bir şekilde ev taşıma işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Eğer siz de Esenler evden eve nakliyat hizmetinden yararlanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Octovan’a ulaşmak!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Ek olarak, Amerikan Mutfak ve Salonlar İçin Tavsiyeler başlıklı yazımızı okuyarak Amerikan mutfak modelleri ve özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…