Kargo İle Beyaz Eşya Taşınır Mı?

0
5411

Yeni bir eve taşınma oldukça zorlu bir süreçtir ve bu sürece hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazır olmak gerekmektedir. Ancak bazen de sadece birkaç parça eşyayı taşıma hizmetine ihtiyaç duyulabilmektedir. Böyle bir durumda akla gelen ilk soru ise parça eşyalar kargo ile mi gönderilir yoksa farklı alternatifler var mı? Sorusudur. Bu sorunun cevabı taşınmasını istediğiniz eşyaların hacmi ve ağırlığı ile doğru orantılıdır. Eğer taşınmasını istediğiniz eşya büyük ve ağır bir eşya ise kargo firmaları belirli bir değerin üzerindeki eşyaları taşımayı kabul etmemektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Örnek vermek gerekir ise, çamaşır makinenizi kargo firması ile göndermek isterseniz kargo firmaları taşımayı kabul etmemektedir. Büyük ve geniş kolilerin taşınması için kargo firmalarını tercih etmek isterseniz hem paketleme işlemlerinin çok iyi yapılması talep edilmektedir hem de yüksek fiyatlar talep edilmektedir. Yazımızda, kargo ile beyaz eşya göndermek konusunu detaylı bir şekilde inceledik ve daha ekonomik alternatifler sunduk. Eğer siz de hazırsanız bu konuyu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Kargo İle Beyaz Eşya Göndermek

Beyaz eşya gibi hacmi büyük ve ağır eşyaların taşınması konusunda kargo firmaları ya olumsuz yanıt vermektedir ya da çok yüksek fiyat telifleri sunmaktadır. Durum böyle olunca kargo firmaları yerine otobüs firmaları tercih edilmektedir. Ancak bu yöntem de her geçen gün popülerliğini kaybetmektedir. Çünkü çamaşır makinesi, buzdolabı ya da televizyon gibi büyük ve ağır eşyaların otogara kadar taşınması ek maliyet oluşturmaktadır. Ek olarak eşyaların güvenli bir şekilde taşınıp taşınmayacağı endişesi otobüs ile beyaz eşya gönderme seçeneğini olumsuz etkilemektedir.

Beyaz Eşyalar Ambara Verilir Mi?  

Parça eşya taşıma işlemi için bir diğer seçenek de ambara vermek seçeneğidir. Ancak bu seçenekte de büyük ve ağır eşyaları bir adresten alıp diğer adrese teslim etme hizmeti bulunmamaktadır. Bu yüzden ambar seçeneğinde de aynı otobüs firmalarında olduğu gibi ambara kadar bir aktarma işlemleri yapılması gerekiyor. Bu aktarma işlemleri de doğal olarak ek maliyet anlamına gelmektedir. Paketleme işlemlerinin de size ait olduğunu düşünürseniz ambar seçeneği de hem maliyet hem de zaman anlamında mantıklı bir seçenek olmamaktadır.

Nakliyat Firmaları İle Beyaz Eşya Taşıma

Beyaz eşya taşıma alternatiflerinin sonuncusu ve en mantıklısı ise evden eve nakliyat firmalarından parça eşya taşıma hizmeti almaktır. Parça eşya taşıma hizmeti bulunan nakliyat firmaları aynı kargo şirketleri gibi eşyalarınızı belirttiğiniz adresten alarak istediğiniz şehirdeki adrese teslim etmektedir. Nakliyat firmaları ek olarak talebiniz doğrultusunda paketleme hizmeti de sunmaktadır.

Nakliyat firmalarından alacağınız paketleme hizmeti kargo, otobüs ya da ambar seçeneklerinde harcayacağınız paketleme ücretleri ile kıyaslandığında çok daha düşük olmaktadır. Octovan güvencesi ile parça eşya taşıma seçeneğini seçerek birkaç dakika içinde nakliyat firmalarından fiyat teklifleri alabilir ve size en uygun nakliyat firmasını seçerek eşyalarınızı güvenli bir şekilde istediğiniz adrese taşıyabilirsiniz.

Büyük ve Ağır Eşya Kargolama Fiyatları

Kargo firmaları 59 kg daha daha ağır ya da 300 desiden daha hacimli eşyaları taşımı kabul etmemektedir. Ek olarak, belirtilen değerlerin içinde olan bir eşya taşımak isteseniz de kargo sürecinde hasar göreceği düşünülen eşyalar kabul edilmemektedir. Fiyat hesaplama araçları ile 59 kg ağırlığı için hesaplama yaptığınızda oldukça yüksek bir ücret ile karşılaşmaktasınız. Ek olarak, kargo firmalarına göre, sunulan bu yüksek ücrete evden alıp diğer adrese teslim hizmeti de eklenebilmektedir.

Siz bu yüksek ücretleri ödemeyi kabul etseniz bile taşınacak eşyanın beyaz eşya olduğunu belirttiğinizde kargo şirketleri taşımayı kabul etmemektedir. Octovan hizmetlerinden yararlanmak için web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden parça eşya taşıma adımını seçmeniz yeterlidir. İstenen bilgileri paylaştıktan sonra dakikalar içinde nakliyat firmalarından fiyat teklifleri almaya başlarsınız ve sorunsuz bir şekilde beyaz eşya taşıma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Büyük Eşya Taşıyan Kargo Firmaları

Adını çok sık duyduğunuz kargo firmalarının hiçbiri beyaz eşya taşıma hizmeti sunmamaktadır. Lojistik firmaları da sadece anlaşmalı oldukları firmaların eşyalarını taşımayı kabul etmektedir. Eğer taşınmasını istediğiniz bulaşık makinesi gibi bir beyaz eşyanız var ise bu hizmeti alabileceğiniz tek adres parça eşya taşıma hizmeti veren evden eve nakliyat firmalardır.

Eşyanızın taşınacağı güzergahta eşya taşıyan bir nakliyat firması bulunuyor ise alacağınız hizmet çok daha ekonomik olacaktır. Bu fırsatlardan yaralanmak için tek yapmanız gereken Octovan parça eşya taşıma formunu doldurmak ve nakliyat firmalarından fiyat teklifleri almaktır. Özellikle eşyalarınızın taşınacağı güzergaha giden bir nakliyat firması fiyat teklifi sunar ise çok daha ekonomik olarak eşyalarınızın taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.