Eşya Taşıma İçin Hangi Nakliyat Şirketleri Tercih Edilmelidir ?

0
1524
esya-tasima-islemleri-icin-hangi-nakliyat-sirketleri-tercih-edilmelidir

Nakliye işlemlerinde uygun fiyatlı ve güvenebileceğiniz, eşyalarınızı emanet edebileceğiniz ekipler bulmak en önemli konudur.Eşya taşıma işlemlerini sağlıklı bir biçimde, zamanında ve uygun fiyatlar ile sağlayabilecek nakliyat şirketleri bulmak için iyi bir araştırma yapmanızı öneriyoruz. Eşya taşıma işlemlerinde her şirket farklı fiyatlar ve hizmetler sunabilmektedir. Bundan dolayı araştırma sırasında size en uygun hizmeti ve fiyatı dikkatlice seçmelisiniz. Bu yazımızda sizlere eşya taşıma için hangi nakliyat şirketleri tercih edilmektedir sorusunun yanıtlarını paylaşacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Nakliyat Şirketleri Çalışma Prensipleri Nelerdir ?

Eşyalarınızın nakliyesi için profesyonel ekipler ile anlaşmak ve çalışmak oldukça faydalı olacaktır. Böylece hem eşyalarınızı sorunsuz bir biçimde yeni yerinize nakliyatını sağlayabilirsiniz hem de eşyalara zarar gelmeden taşınmayı tamamlamış olursunuz. Eşya taşıma işlemi için bir nakliyat şirketi seçmeden önce kesinlikle firmanın iletişim bilgisi ve adresinin doğruluğunu kontrol etmelisiniz. Bu bilgilerde eksiklik olan nakliyat şirketlerinin güvenilirliği konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca nakliyat şirketleri çalışma prensiplerini incelemeniz gereklidir. Buna bağlı olarak firmaların nakliye fiyatlarını nasıl belirlediğini de anlamış olacaksınız. Nakliyat şirketleri için bir taşınma sırasında en önemli konu ne kadar eşyanın olduğu ve taşıma işleminin yapılacağı mesafenin ne kadar olduğudur. Bu iki değişkene göre nakliye fiyatları rahatlıkla belirlenebilir. Ancak profesyonel bir nakliyat şirketi için sadece bu hizmetleri verilmesi yeterli değildir. Uygun fiyatlar ile oluşturulacak paketler ile de eşya taşıma hizmeti desteklenmelidir. Müşterinin ihtiyacı olabilecek şeyler tespit edilip opsiyonlu olarak sunulmalıdır.

Örnek olarak paketleme hizmeti ile müşterilerin tüm eşyaları dikkatli ve titiz bir biçimde paketlenir. Böylece tüm sorumluluk nakliyat şirketinde olacaktır. Nakliyat şirketlerinin prensipleri müşterilerin memnuniyeti üzerine inşa edilmesine özen gösterilmelidir.

nakliyat-sirketleri-secimi-nasil-yapilir nakliyat-sirketleri-ev-tasima-hizmeti-oncesi

Nakliyat Şirketimi Nasıl Seçebilirim ?

Eşya taşıma işlemleri öncesinde karar vermekte en çok zorlanılan konuların başında nakliyat şirketleri seçimi gelmektedir. Yeni bir eve ya da ofise taşınırken yapılması gereken bir çok zorunlu işin yanına bir de doğru nakliyat şirketi bulma konusu eklendiğinde oldukça stresli bir süreç olabilmektedir. Böyle bir zorluk yaşanmaması için eşya taşıma sürecini doğru bir şekilde yürüterek yükünüzü hafifleten bir nakliyat şirketi bulmanız faydalı olacaktır. Seçim yaptığınız nakliye şirketi çalışanlarının alanlarında uzman ve profesyonel hareket edebiliyor olması önemlidir. Çoğu merdiven altı firma daha önce eşya taşıma konusunda deneyimi olmayan çalışanları işe alarak eşyalarınızı taşırken zarar verilmesinin önünü açmaktadır. Bu nedenle seçim yaparken bunlara dikkat edilmelidir. Nakliye şirketinizi seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer özelliği ise kullandıkları araç tipleridir. Seçtiğiniz nakliye şirketinin fazla eşyası olan bir müşteriye küçük bir araç göndererek mağdur etmemesi gerekir, aynı şekilde az eşyası olan birine de büyük araç göndermemelidir. Bu da maliyetlerinizi belirleyen faktörlerden biri olmaktadır. Günümüzde artan korsan nakliyat şirketleriyle birlikte kirli bir pazar oluşmaktadır. Seçim yaparken gerekli belgeleri olan nakliyat şirketlerini seçmeli ve bu belgelerin doğruluğunu mutlaka kontrol etmelisiniz. Böylelikle taşınma sürecini sağlıklı bir şekilde başlatmış olacaksınız. Bu süreci daha da kolay bir hale getirmek için teknolojiden yararlanan firmaları tercih edebilirsiniz. Bu sizin şirkete erişiminiz açısından da önemlidir. Örnek olarak bir uygulama ya da web site üzerinden tüm taşınma sürecini kısa bir süre içerisinde belirleyebileceğiniz bir firmayı seçmek en doğru karar olacaktır. Bu hem işlemlerin daha hızlı halledilmesine hem de araştırırken kolay ulaşılmasına olanak sağlar.

nakliyat-sirketleri-prensipleri

Octovan olarak müşterilerimizin eşya taşıma yüklerini hafifletmek ve süreci kolay bir hale getirmek için ev taşıma fiyatları hesaplama modülünü geliştirdik. Bu modül üzerinden ev taşıma ücretlerini, ek olarak sunduğumuz hizmetleri ve taşıma tarihlerini inceleyebilirsiniz. Eğer sizlere sunduğumuz fiyattan memnun kalırsanız anında kredi kartıyla ya da nakit olarak taşıma gününde ödemenizi yapabilirsiniz. Bunun için web sitemizi ziyaret edebilir ya da mobil uygulamamızı indirerek kullanabilirsiniz.

Hasar Güvencesi Veren Nakliyat Şirketleri

Eşya taşıma işlemleri sırasında yaşanılan en büyük sorunların başında eşyaların zarar görmesi gelmektedir. Hiç bir kimse taşıma esnasında eşyalarına bir zarar gelmesini istemez. Bundan dolayı nakliyat şirketinin bu konuda oldukça hasas olması gereklidir. Eşyaların teslim alınmasından önce tek tek kontrol edilmesi ve belgelenmesi gereklidir. Böylece taşıma esnasında herhangi bir zarar gören eşya işlemlerin sonunda rahatlıkla belirlenebilir. Eşyaların zarar görmesi durumunda nakliyat şirketi tüm zararı karşılamalıdır. Bu konuda kesin prensipleri olan nakliyat şirketleri tercih edilmelidir. Sorun çıkmaması için seçtiğiniz nakliyat şirketiyle mutlaka nakliyat sözleşmesi imzalamalısınız. Nakliyat sözleşmesi imzalamayı reddeden şirketlerden uzak durmalı kendinizi güvence altına almadan taşınma işlemlerine başlanmamalıdır.

Bu içerikte sizlere ev taşıma işlemleri için hangi nakliyat şirketleri tercih edilmelidir sorusunun cevaplarını ve nakliyat şirketlerinin çalışma prensiplerini aktarmaya çalıştık. Sizde ev taşıma işlemleri için Octovan’ın profesyonel hizmetlerini alarak yapmak isterseniz dilediğiniz zaman bizlere ulaşabilir, soru ve görüşlerinizi rahatlıkla iletebilirsiniz. Aynı zamanda Octovan Taşınmatik ile tüm taşınma masraflarınızı hızlıca hesaplayabilirsiniz. Hemen ardından ING Bank tarafından size özel olarak sunulan taşınma kredisini kullanabilirsiniz.