İstanbul Nakliyat Fiyatları Nasıl Hesaplanır ?

0
1436
istanbul-nakliyat-hesapları

İnsanların bir yerden başka bir yere taşınma durumu ortaya çıktığında ilk olarak akıllara gelen düşünce kaliteli, güvenilir ve profesyonel bir nakliyat firması seçmek gelir. Bu yazımızda sizlere İstanbul Nakliyat Fiyatları hakkında bazı bilgiler vereceğiz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İyi bir nakliyat firması seçerken aşağıdaki kriterlere göre uygun olan nakliyat firmasını seçeriz.

  • Hizmetlerin nasıl sağlandığı
  • Çalışma prensipleri
  • Paketleme işlemlerinin nasıl yapıldığı
  • Zaman yönetimi
  • Gerekli belgelere sahip olan
  • Nakliyat sözleşmesi olan
  • İletişim ve açık adresleri belli olan bir firma seçmeye çalışılır.

nakliyat-tasima

Ancak firma seçerken akıllara gelen diğer önemli soru firmaların sunduğu hizmetin ne kadar maliyet gerektirdiği düşüncesidir. Nakliyat firmaları ne kadar profesyonel, şeffaf  ve güvenilir olursa müşterilerin bu tarz nakliyat firmalarını seçme olasılığı o derece artar.

Nakliyat firmalarının yaptıkları hizmetlerin fiyatları belirlerken yapılan hizmetin kalitesine ve uygulanan hizmetlere göre maliyet farkları oluşabilir. Şimdi sizlere nakliyat firmalarının yaptıkları hizmetin fiyatını belirlerken dikkat ettikleri hususları şimdi tek tek inceleyeceğiz.

Hizmet Kalitesi

Nakliyat firmalarının profesyonel, kaliteli ve güvenli bir hizmet verebilmeleri için K3 belgesi almaları gerekir. Bu belgeye sahip olan firmalar müşterilerine kaliteli bir hizmet sunarak bu durum çerçevesinde fiyat politikalarını belirler.nakliyat-firma-kalitesi

Yerin büyüklüğü

Eşya taşınacak yerin büyüklüğü ne kadar artarsa fiyat da aynı orantı da artış gösterir. Evden eve nakliyat işinden örnek verecek olursak evdeki odaların sayısına bağı olarak maliyet artışı olur.

Taşımacılık Mesafesi(km)

Nakliyat işlerinde yapılacak nakliyatların nereden-nereye taşıma işi yapacaksa konuma göre fiyat politikası belirlenir. İstanbul nakliyat fiyatları bazında Beşiktaş-Levent arası ile Beşiktaş-Beylikdüzü nakliyat işleminin fiyatı aynı olmaz. Kat edilecek mesafe durumuna göre fiyat politikasına bu durum yansır. Fiyat politikaları her şehirde aynı parametrelere sahip olmayabilir. İstanbul nakliyat fiyatları ile Antalya nakliyat fiyatları arasında belli farkla olabilir.

Nakliyat yapılacak yerin kat çıkma sayısı

Nakliyat firmaları taşıma yaparken çıkılacak kat sayısına göre fiyat politikası belirler. Giriş kapıya yapılan nakliyat ile bir rezidansta 13. kata yapılacak nakliye fiyatı bir olmaz. Ayrıca taşıma yapılacak yerin asansör olup olmama durumuna göre de fiyat farkları ortaya çıkabilir.

Eşya paket sayısı

Nakliye firmalarının aslında yapacakları hizmetin fiyatlarını belirlerken en çok eşyaların niteliğine göre yani yapılacak paket sayısına göre ve paketleme kalitesine göre  bir fiyat ortaya çıkartır.

Personel Sayısı

Nakliyat firmaları vereceği hizmetin büyüklüğüne göre personel sayısı belirler. Yerin büyüklüğüne göre personel sayısı arttıkça hizmet fiyatları da bu çerçevede artar.

Araçların harcayacağı yakıt

Eşyaları taşıma işlemi gerçekleştirirken kilit noktalardan biri araç kullanımlarıdır. Nakliyat firmaları kat edilen mesafeye bir fiyat politikası ortaya koyar. Özellikle iki konum arası mesafe uzaksa ve nakliyat aracı bir kaç seferden fazla git-gel yaparsa fiyatlarda da o derece artış olur. Arabanın yaktığı yakıt ücreti hizmet fiyatına eklenir.

Yukarıda saydığımız hizmetlerin toplamında belli bir nakliyat hizmetinin fiyatı ortaya çıkar. Bu durum tabii ki firmadan firmaya hatta şehirden şehre farklılıklar gösterebilir.

İstanbul Evden Eve  Nakliyat Fiyatları

İstanbul’da ev taşıma hizmetleri için profesyonel, yetkili belgelere sahip firmalarla çalışmakta fayda var. Ancak İstanbul’da evden eve nakliyat fiyatları değişkenlikler gösterebiliyor. Firmaların sunduğu hizmet farklılıklarına göre fiyat farklılıkları da değişebiliyor. Araştırmalarınıza yardımcı olabilmek için sizlere Octovan güncel İstanbul evden eve nakliyat fiyatları ve ücretlerini gösteren fiyatlama modülünü tasarladık. Bu modül üzerinden evinizin büyüklüğünü ve tercih ettiğiniz ek hizmetleri seçerek anında taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Loading

Burada gösterilen fiyatlar temsilidir. Kesin nakliyat fiyatları için Octovan web sitemizi ziyaret edebilir ya da mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir : Güncel Nakliye Fiyatları ve Nakliyat Fiyatları Tablosu

Bu yazımızda sizlere nakliyat fiyatları hakkında genel bilgiler vermeye çalıştık. Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı hesaplayabilirsiniz. Aynı zamanda ING Bank tarafından sizlere sunulan özel ev taşıma kredisini de anında kullanabilirsiniz.