Nakliye Şirketleri Çalışma Prensipleri Neler Olmalıdır ?

0
2012

Eşya taşıma işlemlerinde profesyonel ekipler ve tecrübeli taşıma personelleri ile çalışmanın faydaları oldukça fazladır. Değer verdiğiniz ve hayatınızda önemli yere sahip eşyalarınızı yeni bir eve taşırken başına bir şey gelmesini hiç kimse istemez. Bunun için nakliye şirketleri arasından doğru olan firmayı seçmek önemlidir. Doğru seçimi yapmak ve eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşıyabilmek için nakliye şirketlerinin hangi prensiplere ve özelliklere sahip olduğunu öğrenmek yararlı olacaktır. Bu yazımızda sizlere nakliye şirketleri çalışma prensipleri anlamanız ve nakliye şirketleri arasından doğru seçimi yapmanız için detaylı bilgiler paylaşacağız.

Parça Eşya Taşıma Sorunları Octovan İle Nasıl Çözülür 2

Nakliye Şirketleri Fiyatları Sabit Tutmalıdır

Günümüzde ilerleyen teknoloji ve haberleşme ile birlikte internet üzerinden oldukça fazla nakliye şirketi bulunabilmektedir. Ancak önemli olan bu nakliye şirketleri arasından doğru seçimi yapabilmek ve eşyalarınızı güvenli bir şekilde yeni evinize taşıtmaktır. Hangi nakliye şirketinin daha güvenilir olduğunu anlayabilmek için çok iyi araştırma yapmak ve daha önce kulanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak faydalı olacaktır.

Eşya taşıma işlemlerinde önemli olan konuların başında nakliye fiyatları gelmektedir. Yeni bir eve taşınırken zaten kira ve depozito gibi bir çok masraf olacağı için nakliye firmasının çıkaracağı ekstra masraflar maddi olarak daha fazla bir yük altına girilmesine neden olacaktır. Bunun için taşınma ve nakliye firması kararını vermeden önce evdeki eşyaların tam ve doğru şekilde firmayla paylaşılmış ve buna göre bir fiyat alınmış olması gerekir.  Taşınma masraflarının titizlikle hesaplanması ve bu hesaba göre hareket edilmesi oldukça önemlidir.Nakliye şirketi seçerken sabit fiyat olanağı sunan şirketi tercih etmeniz, eşya taşıma işlemini tamamladığınızda herhangi bir sürpriz maliyete karşılaşmamanız için önemli olacaktır. Ancak kimi nakliye şirketleri eşya taşıma işlemleri sonunda sizlere sundukları fiyatlardan daha fazla fiyatlar talep edebilmektedir. Bu noktada oluşan nakliye fiyatları sorunu genellikle eşya sayısının ya da taşıma mesafesinin yanlış hesaplanmasından dolayı oluşmaktadır. Bu nedene nakliye şirketiyle doğru bilgi paylaşmanız gerekmektedir.

nakliye-sirketleri-paketleme-hizmetleri-nasil-olmalidir nakliye-sirketleri-garantili esya tasima

Müşterilerine kaliteli bir hizmet vermek isteyen nakliye şirketleri prensiplerini buna göre düzenlemek zorundadır. Nakliye fiyatları ile ilgili sorunlar içinse müşterilerin eşyaları doğru bir şekilde öğrenilmeli ve dikkatli bir şekilde mesafe hesaplaması yapılmalıdır. Eğer gerekir ise taşınacak eşya sayısının belirlenmesi için keşif dahi yapılmalıdır. Böylece nakliye şirketleri en doğru fiyatları müşterilerine iletebilir ve sabit fiyat garantisi verebilirler.

Profesyonel Nakliye Şirketlerinin Sunması Gereken Hizmetler

İstanbul’da ve Türkiye’nin geri kalanında bir çok nakliye şirketleri ve firmaları rahatlıkla bulunabilmektedir. Ancak huzurlu ve sorunsuz bir şekilde evini taşımak isteyenler profesyonel nakliye şirketleri ile anlaşması oldukça önemlidir. Evden eve nakliyat hizmetlerini profesyonel ekipleri ve ekipmanları ile yapan firmalar ile anlaşarak yeni evinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Eşyalarınız taşıma işlemi boyunca dikkatli bir biçimde taşınmalı ve gerekirse koruyucu kaplama yapılmalıdır. Eğer anlaştığınız nakliye şirketi kolileme hizmeti veriyorsa eşyalarda oluşabilecek zararları karşılama güvencesini sizlere sunmalıdır. Yeni eve taşınacaklar için Octovan olarak sizlere profesyonel nakliye şirketleri ve firmalarının sunması gereken hizmetleri listeledik.

  • Sabit Fiyat Güvencesi
  • Garantili Eşya Taşıma
  • Kolileme Hizmetleri
  • Montaj Hizmetleri
  • Anında İletişim
  • Fiyat Hesaplama Modülü
  • Hızlı ve Etkili Hizmet
  • Tecrübeli Ekipler
  • Kaliteli Taşıma Malzemeleri

octovanasorbanner

Bu hizmetleri sunabilen nakliye şirketleri ile evinizi rahatlıkla taşıyabilir ve taşınmanın tadını çıkarabilirsiniz. Evden eve nakliyat işlemi sırasında bir çok sorunla karşılaşılabilir. Ancak profesyonel nakliye şirketleri bu sorunları tecrübeli ekipleri ile hızlı ve etkili bir şekilde çözebilmektedir. Aynı zamanda nakliyat işlemi sırasında eşyalarınıza bir zarar gelirse bu zararı karşılayabilen şirketler ile anlaştığınız zaman herhangi bir zararınız olduğunda bu zararı minumuma indirmiş olursunuz.

Her An İletişim Kurabileceğiniz Nakliye Şirketleri

Eşyalarınızı yeni bir eve taşıma işlemleri yaklaşık olarak yarım gün içerisinde tamamlanırken şehir dışı bir taşıma işlemi yapılıyor ise bu süre biraz daha uzayabilmektedir. İster şehir içi ister şehir dışı olsun eşya taşıma işlemlerinde anlaştığınız nakliye şirketine anında veya dilediğiniz vakitte ulaşabilmeniz önemlidir. Sadece taşınma sırasında değil öncesinde de seçtiğiniz nakliye şirketiyle iletişim halinde olmanız gerekmektedir. Böylece herhangi bir değişiklik olduğunda hemen iletebilir ve planı ona göre tekrar gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Aynı şekilde nakliye şirketi de herhangi bir sorun ile karşılaşıldığı zaman sizlere anında bildirmelidir. Örneğin nakliye işleminin yapıldığı güzergahta bir trafik sıkışıklığı var ise teslimatın gecikeceği hakkında bilgilendirme yapılmalıdır. Bu şekilde çalışma prensipleri olan nakliye şirketleri ile çalışmak işlerinizin zamanında yapılmasına olanak sağlar.

Bizlere dilediğiniz tüm soruları anında iletebilirsiniz. Öneri ve görüşlerinizi ekiplerimiz ile değerlendirip, sürekli olarak kendimizi geliştirmek için çalışıyoruz. Octovan’a sor bölümü ile istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz.

Garantili Eşya Taşıma İşlemleri Sunulmalı

Eşya taşıma işlemlerinde karşılaşılan bir diğer büyük problem ise taşıma esnasında eşyalara gelen zararlardır. Bu noktada nakliye şirketleri profesyonel ve tecrübeli ekipler ile çalışarak eşya taşıma sorunlarını en alt düzeye indirmelidir. Gerekir ise nakliyat araçlarını yenilemeli ve gerekli ekipmanları kaliteli bir şekilde taşıyıcılar için sağlamalıdır. Ancak hayatın her anında olduğu gibi beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir. İşte bu noktada tecrübeli olan ekipler anında ve etkili bir şekilde sorunların çözülmesi için çalışmalıdır. Böylece yaşanan sorunlar müşterilerin sırtına yük olarak bindirilmeden sağlıklı bir şekilde nakliyat işlemi yapılabilmektedir. Bu kaliteyi sağlayabilen nakliye şirketleri müşterilerine garantili eşya taşıma işlemleri sunabilmektedir. Verilen bu garanti ile tüm eşya paketleme işlemleri nakliye şirketleri tarafından yapılarak tüm süreç kontrol altına alınmaktadır. Müşteriler ise öncesinde eşyaların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmemeli olur da eşyalardaki hasarların nakliye şirketi tarafından oluşup oluşmadığını kanıtlanması gerekirse ellerinde kanıt olmuş olur. Bu şekilde bir nakliye işlemi gerçekleşmesini sağlanırsa müşteriler oturdukları yerden rahat bir şekilde yeni evlerine taşınmanın tadını çıkarabilmektedir.

nakliye-sirketleri-calisma-prensipleri

Dürüstlük İlkesini Benimsemiş Olmalı

Aslında bu durum sadece nakliye şirketleri için geçerli değil, hangi işle uğraşırsanız uğraşın müşterilerinize ve çevrenize karşı dürüst bir imaj sergilemek çok önemlidir. Sunulmayan hizmetleri sunarmış gibi göstermek veya başta anlaşılan fiyatla nakliye işlemi sonunda söylenen fiyat arasında yaşanan dengesizlikler gibi hata sayılan bu gibi davranışları sergilemek dürüstlük ilkesine aykırıdır. Bu gibi davranışlar içine giren nakliye şirketleri zamanla müşteri kaybetmekle kalmaz. Diğer potansiyel müşterileri de kaybetme riski ile karşı karşıya kalır. Günümüzde özellikle tüketici bilincinin fazlasıyla artması ile birlikte nakliye şirketlerinin bu gibi durumlara dikkat etmesi çok önemlidir. Bu noktada müşterilere karşı her zaman dürüst, şeffaf, samimi, içten yaklaşan ve hizmet veren nakliye şirketleri diğer nakliye şirketlerine göre müşterilerin gözünde daima daha iyi konumdadır.

durustluk-ilkesi

İstanbul Nakliye Şirketleri Arasından Doğru Seçim Nasıl Yapılır ?

Büyük şehirlerde ev taşıma işlemleri yaparken oldukça dikkatli olmakta fayda vardır. Özellikle İstanbul içerisinde bir eşya taşıma işlemi yapılacak ise hem uygun nakliye fiyatları sunan hem de kaliteli bir hizmet verebilen firma bulmak oldukça önemlidir. Artan nakliye şirketleri ile giderek büyüyen bir pazar hacmine ulaşan nakliye sektörü, gelişme göstermesiyle birlikte doğru ve güvenilir nakliye şirketi bulma konusunda sıkıntı yaşanmasına da neden olmaktadır. Bu noktada İstanbul nakliye şirketleri arasından doğru seçimi yapabilmek için öncelikle detaylı bir araştırma yapılması gerekir. Araştırma sırasında nakliye şirketleri arasında aramanız gerekenler; nakliye şirketinin resmiliği ve gerekli belgelere sahip olması bu durumlardan yoksun firmalardan tamamen uzak durmakta fayda var. Nakliye şirketlerinin iletişim noktasında açık adrese sahip olması ve istediğimiz zaman ulaşabilmemiz çok önemlidir. Bu nokta nakliye şirketinin açıklığını ve güvenilirliğini gösterir. Diğer hususlar ise; nakliye şirketinin nakliye sözleşmesi yaptırması, sabit fiyat güvencesi vermesi, dürüstlük ilkesini benimsemiş olması gibi hususlara dikkat etmek gerekir. Bu araştırma sonucunda bulunan İstanbul nakliye şirketleri özellikleri ile bir yere yazarak daha sonra da bunu liste haline getirerek olumlu ve olumsuz tarafları belirlenebilir. Ayrıca daha önce o nakliye şirketiyle çalışmış kişi veya kişilerin yorumlarını alıp taşınma deneyimlerini öğrenmek de faydalı olacaktır. Bu işlemler sonucunda İstanbul nakliye şirketleri arasındaki farkları görebilir ve sizin için en uygun olan nakliye firmasını seçebilir ve keyifli bir şekilde ev taşıma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

nakliye-sirketleri-calima-prensipleri-paketleme nakliye-sirketleri-garantili-esya-tasima-ve-paketleme

Bu yazımızda sizlere nakliye şirketleri çalışma prensipleri nasıl olmalıdır ve İstanbul nakliye şirketleri arasından doğru seçimi nasıl yapabileceğini anlatmaya çalıştık. Aklınızdaki sorular için sitemizin iletişim bölümünden bizlere ulaşarak uzman ekibimiz ile görüşebilirsiniz. Nakliye fiyatları hakkında detaylı bilgi almak içinse web sitemizi ziyaret edebilir ya da mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. Aynı zamanda Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı hesaplayabilir ve ING Bank tarafından size özel olarak hazırlanan krediyi anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlginizi çekebilir :