Güncel Nakliye Fiyatları ve Nakliyat Fiyatları Tablosu

0
1730
guncelnakliyefiyatlarivenakliyatfiyatlaritablosudetayli

Taşıma işlemleriniz için profesyonel ve tecrübeli taşıma ekibi bulmak oldukça önemlidir. Ancak böyle bir ekip için araştırma yaparken bir yandan bütçenize uygun bir hizmet bulmak durumunda kalabiliriz. İşte bu noktada farklı nakliye firmalarının fiyatlarını araştırmak zamanınızı büyük oranda boşa harcamanıza neden olabilir. Hem profesyonel ekipler ile çalışmak hem de bütçenize uygun bir şekilde yeni evinize taşınmak için güncel Octovan nakliye fiyatları tablomuza göz atabilirsiniz. Bu içeriğimizde sizlere nakliye fiyatları tablosu ve detaylı bilgileri sunmanın yanı sıra, ev taşıma işlemlerinizi nasıl daha kolay ve sorunsuz bir şekilde halledebileceğiniz hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Evden Eve Nakliye Fiyatları

Ev taşıma işlemleri için araştırma yaptığınızda bir çok farklı nakliye fiyatı ile karşılaşabilirsiniz. Ancak bu noktada ev taşıma ve nakliye fiyatlarına hangi konuların etki ettiğini incelemeniz oldukça önemli. Böylece karşılaştığınız fiyatlardan hangilerinin doğru ve gerçeği yansıtan fiyatlar olduğunu ayırt edebilirsiniz. Ev taşıma işlemlerinde karşılaşılan bir diğer sorun ise, taşıma işlemleri bittikten sonra değişen fiyatlardır. Bunun gibi sorunlar genellikle yanlış hesaplamalardan ötürü oluştmaktadır. Octovan fiyat hesaplama modülünde ise tüm hesaplamaları kendiniz yaparak anında evden eve nakliye fiyatlarını görebilirsiniz.

İlginizi çekebilir : Ev Taşıma Fiyatları Hesaplama

Dilerseniz fiyat taraştırma aşamasında size yardımcı olabilmek için hazırladığımız evden eve nakliye fiyatları tablosunu inceleyebilir ve bütçenizi daha kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Ek Hizmet Paketleri (İsteğe Bağlı)
Taşıyacağınız Evin Büyüklüğü Nakliye Fiyatı Kolileme Hizmeti Avize Montaj Paketi Duvar Montaj Paketi Stor Perde Montaj Paketi
1+0 750 – 1000 TL 300 – 500 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL
1+1 950 – 1250 TL 300 – 500 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL
2+1 1100 – 1350 TL 300 – 500 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL
3+1 1450 – 1800 TL 300 – 500 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL 100 – 200 TL

İlçeler Arası Nakliye Fiyatları

İstanbul içerisinde ilçeler arası evden eve nakliyat yapılırken bir takım farklı fiyatlar ortaya çıkabilir. Özellikle köprü geçişi yapılması zorunlu ise bu ücretler sizlere yansıtılmaktadır. Ancak evden eve nakliye işlemlerinde fiyatları etkileyen en büyük etkenler, taşıma mesafesi ve eşyaların büyüklüğüdür. Bu iki değişkeni doğru bir şekilde hesaplamak en önemli aşamalardan birisidir.

Ev taşıma işlemlerinizi Octovan ile gerçekleştirerek sabit ilçeler arası nakliye fiyatlarından da yararlanabilirsiniz. Web sitemizde ve mobil uygulamamızda bulunan nakliye fiyatı hesapla bölümünden şimdiki evinizi ve yeni taşınacağınız evinizin adresini girerek anında fiyatları görebilirsiniz.

nakliyefiyatlarihesaplama

Eşya Büyüklüğüne Göre Nakliye Fiyatları

Taşıma işlemleri için herhangi bir firma ile anlaşmadan önce evinizdeki eşyaların bir listesini çıkarabilirsiniz. Bu listede eşyaların yanlarına büyüklüklerini not alabilir ve firmalar ile görüşürken bu büyüklükleri iletebilirsiniz.

Dilerseniz sizin için hazırladığımız videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz :

Bu yazımızda sizlere güncel nakliye fiyatları ve nakliyat fiyat tablosunu detaylı bir şekilde aktarmaya çalıştık. Size özel fiyat almak için Octovan web sitesini ziyaret edebilir ya da mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. Öneri ve görüşlerinizi rahatlıkla ekibimize iletebilirsiniz.