Evden Eve Taşıma İşlemlerinde Profesyonel Ekipler İle Çalışmanın Faydaları

0
1317
evden-eve-tasima-islemlerinde-profesyonel-ekipler-ile-calismanin-faydalari

Yeni bir ofis ya da eve taşınırken eşyalarınızın sorunsuz ve hızlı bir şekilde teslimatının yapılması oldukça önemlidir. Evden eve taşıma işlemi yapan bir firmanın kalitesini belirleyen etkenlerin başında da eşyaları güvenli bir şekilde taşımaları gelmektedir. Eşyalarınızı taşıtmak için anlaşma yapacağınız firmayı iyi bir şekilde seçmelisiniz. Bunun için internet üzerinden birçok araştırma yapabilir ve kendinize en uygun evden eve taşıma firmasını seçmek için bir liste yapabilirsiniz. Böylece eşyalarınızı taşıması için profesyonel ve tecrübeli ekipler ile anlaşma şansınız olacaktır. Bu yazımızda sizlere evden eve taşıma işlemlerinizde profesyonel ekipler ile çalışmanızın nasıl faydaları olduğunu anlatmaya çalışacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Garantili Evden Eve Taşıma Hizmeti

Profesyonel bir şekilde eşyalarınızı evinizden alıp yeni evinize zamanında teslim edebilen firmalar tecrübeli ekiplere sahiptir. Tecrübeli ekipler eşyalarınızı evinizden nakliyat aracına yüklerken oldukça dikkatli ama bir o kadar da hızlı olmalıdır. Aynı zamanda araç içerisinde eşyaların güvenli bir şekilde yerleştirilmesini sağlamalıdır. Bu noktada bir diğer önemli nokta ise ekibin kaç kişiden oluşacağıdır. Bir evden eve taşıma işlemi sırasında yeterli ekip üyesi ile oldukça hızlı ve sorunsuz bir taşıma işlemi gerçekleştirilebilir. Anlaşma yapacağınız firmanın eşyalarınızın sayısı ve büyüklüğüne göre doğru ekibi görevlendirmesi oldukça kilit bir noktadır. Eğer ekip sayısı evden eve taşıma işlemlerinde yetersiz gelir ise işlemler yavaşlar ve eşyalarınız ile ilgili bir takım sorunların ortaya çıkma ihtimali yükselir. Böyle bir durumda yeni evinize huzurlu bir şekilde taşınmanızı engelleyebilir. Eğer böyle bir problem ortaya çıktı ise firmanın hemen duruma müdahale ederek gereken ekibi göndermesi gerekir.

profesyonel-ekipler-evden-eve-tasima-islemi-yapiyorevden-eve-tasima-islemlerini-profesyonel-ekipler-ile-yaptirmak

Garantili evden eve taşıma hizmeti vermek isteyen bir nakliyat firması ekibini tüm olası sorunlara karşı eğitmelidir. Aynı zamanda ekipte yeterli sayıda tecrübeli taşıma personelinin olması da karşılaşılabilecek problemlerin sayısını indirmekte etkili olacaktır. Yaptığınız araştırmalar sonucunda anlaşma yapacağınız nakliyat şirketleri sizlere garantili evden eve taşıma hizmeti sunmalıdır. Garantili evden eve taşıma hizmeti ile nakliyat sırasında karşılaşabileceğiniz tüm sorunların sonuçlarını firmanın yüklendiği anlamına gelmektedir.

octovan-ile-profesyonel-evden-eve-tasima-islemleri

Profesyonel Firmalar Sabit Fiyat Garantisi Sunabilmeli

Evden eve taşıma işlemlerinde karşılaşılan en büyük problemlerden bir tanesi de taşıma işleminin sonunda müşteriden ekstra ücret istenmesidir. Bu sorunun ortaya çıkmasının nedeni müşterilerinin eşya sayısının veya teslimat noktası mesafesinin net olarak belirlenmemiş olmasıdır. Böyle bir durumda profesyonel çalışan bir firma müşteriden bütün nakliyat ve eşya bilgilerini almalıdır. Gerekir ise eşyaları görmek için keşif çalışması yapılmalıdır. Böylece eşyaların büyüklüğü ve sayısı tespit edilerek sabit nakliye fiyatları müşterilere sunulabilmektedir. Bu noktada Octovan olarak müşterilerimiz için nakliye fiyatları hesaplama modülünü geliştirdik. Evden eve taşıma işlemlerinizin fiyatını sabit fiyatlar ile hesaplamak istiyorsanız tek yapmanız gereken web sitemizi ziyaret etmek ya da mobil uygulamamızı indirmek. Fiyat hesaplama modülüne taşıma işlemini gerçekleştirmek istediğiniz tarih, saat, eşyalarınızın sayısını ve mesafeyi girerek sabit nakliye fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Eğer isterseniz karşınıza çıkan fiyat üzerinden anında eşya taşıma işleminin ödemesini yapabilirsiniz. Böylece oturduğunuz yerden taşınmanın kolaylığını yaşayabilirsiniz.

profesyonel-ekipler-ile-evden-eve-tasima-islemelerievden-eve-tasima-islemi-sirasinda-profesyonel-ve-tecrubeli-ekipler

Bu yazımızda sizlere evden eve taşıma işlemlerinde profesyonel ekipler ile çalışmanın avantajlarını ve Octovan ile kolayca nasıl nakliye fiyatlarını hesaplayabileceğinizi anlatmaya çalıştık. Aynı zamanda Octovan Taşınmatik ile tüm ev taşıma masraflarınızı hesaplayabilir ve anında ING Bank tarafından size özel sunulan ev taşıma kredisini kullanarak profesyonel ekiplerimiz ile taşıma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.