Elvankent Evden Eve Nakliyat

0
753

Ankara’da son yıllarda büyük bir gelişim gösteren Etimesgut İlçesi’nin en popüler semtlerinden Elvankent evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği noktalardan bir tanesidir. Büyük konut projelerinin inşa edilmeye başlaması ile birlikte çok hızlı bir şekilde gelişim gösteren Elvankent nakliyat firmaları için de bir cazibe merkezi haline dönüşmüştür.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ankara’nın en çok göç alan semtlerinden biri olan Elvankent ev taşıma hizmeti ihtiyacı büyük ölçüde artış göstermiştir. Yazımızda, Elvankent evden eve nakliyat konusu hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Elvankent nakliyat hizmetleri konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz. 

Elvankent Evden Eve Nakliyat

Ankara’nın son yıllarda en hızlı büyüyen ilçelerinin başında Etimesgut gelmektedir. Bölgede yeni konut projeleri ve sosyal tesislerin en çok inşa edildiği merkez olan Elvankent bu özellikleri nedeni ile artan bir şekilde göç almaya başlamıştır. Konut projeleri dışında eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımların da hızlı kazanması ile birlikte daha çok tercih edilmeye başlanan Elvankent nakliyat firmaları için merkez bölge haline dönüşmüştür.

Ankara’nın merkezi Kızılay’a uzak mesafede olmasına rağmen toplu ulaşım imkanlarının artması bölgeyi cazip kılan temel özellikler arasında yer almaktadır. Semtin yokuş olmayan düz ve geniş sokakları ile yeni binaların sayısının fazla olması evden eve nakliyat firmaları için büyük bir avantaj anlamına gelmektedir. Yeni binaların hemen hemen tamamında eşya taşımaya uygun asansörlerin bulunması nakliyat firması çalışanlarının çok daha enerji ve zaman harcayarak taşınma işlemlerini tamamlamasına yardımcı olacağı için bu durum fiyat teklifi alırken büyük bir avantaj sunmaktadır. 

Ek olarak, nakliyat kamyonlarının geniş cadde ve sokaklar olması nedeni ile binaların önüne park edebilmesi, eşya taşıma mesafesini kısalttığı için bu durum da fiyat teklifi alırken önemli bir avantaj olarak karşımıza çıkmaktadır. Evden eve nakliyat hizmetine yoğun bir talep olması nedeni ile nakliyat firmaları da Elvankent’te iş alabilmek için büyük bir rekabet içerisindedir. Özellikle birçok dolandırıcı nakliyat firması piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolay bir şekilde ikna etmeyi başarmaktadır.

Ancak iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı nakliyat firmalarına devreden dolandırıcı nakliyat firmaları taşınma günü büyük problemlerin yaşanmasına neden olmaktadır. Farklı bir nakliyat firması ile karşılaşan kişiler taşınma işlemlerini erteleyebilmektedir. Bu ve benzeri kötü nakliyat tecrübeleri yaşamamak için doğru Elvankent evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. En doğru seçimi yapabilmek için de tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır. 

Elvankent Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Formu doldurduğunuzda almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları görebilmektedir. Hizmet detaylarını gören evden eve nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların fiyat tekliflerini kesinlikle görememektedir. Octovan iş modelinde hizmet almak isteyen kişiler her zaman en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır. İş almak isteyen nakliyat firmaları en uygun fiyat teklifini sunabilmek için büyük bir rekabet içine girmektedirler ve bu durum da en çok hizmet alan kişilere fayda sağlamaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Aslında bu sorunun da cevabı oldukça basit. Çünkü Octovan iş modelinde nakliyat firmaları yaptıkları her işin ardından hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının aldıkları puan ve kullanıcı yorumları herkese açık olduğu için nakliyat firması seçimi yaparken firmaların puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek en doğru karar verilebilmektedir.

Octovan çatısı altında hizmet veren düşük puan ve kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmaları belirli bir süre içinde gelişim göstermediği takdirde sistemden otomatik olarak silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler konusunda anlaşma sağlamaktadır. Bu yöntem sayesinde evden eve nakliyat hizmeti hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.