Üsküdar Evden Eve Nakliyat

0
720

İstanbul’un en köklü ve tarihi merkezlerinden biri olan Üsküdar evden eve nakliyat hizmetlerinin de en çok talep edildiği yerlerin başında gelmektedir. Genellikle tepeler ve sırtlar ile çevrili olan Üsküdar eski yerleşim yerlerine ev sahipliği yaptığı için ev taşıma işlemleri için oldukça zorlu bir bölgedir diyebiliriz. Dar sokaklar, eski ve asansörsüz binalar nedeni ile Üsküdar nakliyat işlemleri daha maliyetli ve zorlu bir şekilde yapılmaktadır. Bu neden ile Üsküdar evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilmeniz gereken bazı püf noktaları bulunmaktadır. Yazımızda, Üsküdar nakliye hizmeti ve öne çıkan maddeleri detaylı bir şekilde listeledik.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

33 mahalleden oluşan Üsküdar İlçesinin nüfusu, İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden bir tanesidir ve her yıl çok yoğun bir şekilde göç almaya devam etmektedir. Üsküdar mahallelerini Acıbadem, Ahmediye, Altunizade, Aziz Mahmut Hüdayi, Bahçelievler, Barbaros, Beylerbeyi, Bulgurlu, Burhaniye, Çengelköy, Cumhuriyet, Ferah, Göztepe, İcadiye, Kandilli, Kirazlıtepe, Kısıklı, Küçük Çamlıca, Küçüksu, Kuleli, Küplüce, Kuzguncuk, Mehmet Akif Ersoy, Mimar Sinan, Murat Reis, Salacak, Selim Ali, Selimiye, Sultantepe, Ünalan, Validei Atik, Yavuztürk ve Zeynep Kamil mahalleleri olarak listeleyebiliriz. Üsküdar evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız bu mahalle başlıkları altında da detaylı araştırmalar yapabilirsiniz.

Üsküdar Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Üsküdar evden eve nakliyat hizmeti almadan önce mutlaka dikkat etmeniz gereken iki madde bulunmaktadır. Üsküdar sokak ve caddelerinin tamamının çok dar olması nedeni ile nakliyat firmalarının taşıma araçları taşınmak istediğiniz apartmanın sokağına giremeyebilir. Bu noktada da eşyaların taşıma aracına hangi mesafeden taşınacağı maliyet anlamında büyük önem taşımaktadır.

Üsküdar nakliye işlemlerinde taşınmak istenilen apartmanda asansör olup olmadığı ve merdiven boşluklarının eşya taşımak için uygunluğu en kritik noktalardan bir tanesidir. Çünkü asansörsüz bir binanın yüksek katlarından taşınmak istiyorsanız ve eşyalar merdivenlerden taşınacak ise bu durum hizmet almak isteyen kişilere ek maliyet alarak geri dönecektir. Ayrıca, eğer apartmanın merdiven boşlukları eşya taşıma işlemleri için uygun değil ise asansörlü nakliyat hizmeti için ek hizmet almak gerekebilmektedir.

Üsküdar evden eve nakliyat hizmetinde bu iki madde evden eve nakliyat firmaları için fiyat teklifi sunarken en önemli kriterlerdir. Eğer taşıma aracı eşyaların taşınacağı apartmanın önüne yanaşamıyor ise taşıma görevlilerine ekstra taşıma mesafesinden dolayı daha fazla ücret ödemek gerekmektedir. Doğal olarak bu masraflar da evden eve nakliyat fiyatını doğrudan etkileyecektir.

Ev taşıma işlemlerinde en kötü senaryolardan bir tanesi apartmanda asansörün bulunmaması ve aynı zamanda merdivenlerin eşya taşımaya uygun olmamasıdır. Böyle bir durumda yapmanız gereken şey nakliyat asansörü talep etmektir. Fakat asansörlü nakliyat işlemlerinin yapılabilmesi için de bazı önemli kriterlerin karşılanabilmesi gerekmektedir. Eğer bu opsiyon da eşya taşımak için uygun değil ise daha fazla eşya taşıma işçisi çalıştırmak zorunda kalınabilir. Üsküdar evden eve nakliyat hizmetlerinde bahsettiğimiz maddelerden en azından birkaç tanesi ile karşılaşmanız çok doğaldır. Çünkü Üsküdar hem eski binaların yer aldığı hem de dar sokakların çok fazla olduğu bir bölgedir.

Üsküdar Nakliyat Firmaları

Tüm bu detaylar ile uğraşmak istemiyorsanız bu işlemlerin tamamını sizler için yapan Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaşmanız yeterli! Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak almak istediğiniz Üsküdar nakliyat hizmetinin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları fiyat teklifi yaparken diğer firmaların yaptıkları fiyat tekliflerini kesinlikle görmemektedir. Bu yüzden Üsküdar nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunabilmek için kendi aralarında bir yarışa girmiş olurlar.

Octovan’da Üsküdar evden eve nakliyat firması seçimi yapmak da çok kolay! Nakliyat firmaları daha önce yaptıkları işler için kullanıcı yorumları ve puan almaktadırlar. Nakliyat firmalarının aldıkları kullanıcı yorumları ve puanlar firmaların profillerinde herkese açık olarak sunulmaktadır. Size fiyat teklifi sunan Üsküdar evden eve nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek en uygun firmayı seçebilirsiniz. Bu iş modelinde hizmet almak isteyen kişiler en karlı çıkan taraf olmaktadır. Octovan ile çalışan nakliyat firmaları sürekli olarak düşük puan ve olumsuz kullanıcı yorumları alırlar ise sistemde otomatik olarak silinmektedir. Bu yüzden de en iyi nakliyat hizmetlerini en uygun fiyat ile alacağınızdan emin olabilirsiniz!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.