İstanbul Nakliye İşlemleri Sırasında Yaşanan Sorunlar Nasıl Çözülmelidir ?

0
1134

Ev taşıma sırasında bir çok sorun ile karşılaşılabiliyor. Özellikle profesyonel bir ev taşıma firması ile anlaşmayan müşteriler oldukça fazla sorun ile başa çıkmak zorunda kalabiliyor. Bununla birlikte İstanbul içerisinde yapılan nakliye işlemlerinde trafik ve yoğunluk sebebi ile kimi sorunlar yaşanabilmektedir. İstanbul nakliye işlemlerinde doğru ve tecrübeli bir ekip ile çalışmak bu sorunların önüne geçebilmektedir. Ancak sizlerinde İstanbul nakliye işlemleri sırasında uygulayabileceğiniz bir takım çözümler bulunmaktadır. Bu yazımızda sizlere İstanbul nakliye işlemleri sırasında yaşanan sorunları ve bu sorunların çözümlerini anlatarak yardımcı olmaya çalışacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Trafik ve Zamanlama Sorunlarının Çözümü Nedir ?

İstanbul gibi büyük şehirlerde bir yerden başka bir noktaya taşınmanın bir çok zorlu şartları olabilmektedir. Kimi zaman bu problemleri önceden tahmin ederek müdahale etmek mümkün olsa da kimi zaman süpriz sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Bu noktada profesyonel bir İstanbul nakliye firmasının her türlü soruna karşı hazırlıklı olması önemlidir. İstanbul nakliye işlemleri sırasında en çok karşılaşılan sorunların başında trafik ve zamanlama ile ilgili sorunlar gelmektedir. Bunun gibi sorunların çözümü için İstanbul nakliye rotasının doğru bir şekilde belirlenmesi önemlidir. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde alternatif rotaları belirlemek ve eğer gerekir ise bu rotaların etkili bir şekilde kullanılmasını sağlamak önemlidir. Böylece tam zamanında eşya teslimatı ve taşıma işlemi gerçekleşir. Ancak yine de anlaşma yapılan müşteri gecikmeler konusunda sürekli bilgilendirilmelidir.

istanbul-nakliye-islemleri-icin-trafik-sorunlarini-cozmek

Garantili İstanbul Nakliye İşlemi Yaptırmak Mümkün müdür ?

Eşya taşıma işlemlerinde bir diğer en çok karşılaşılan sorun olarak eşyalara zarar gelmesi ve teslimat sonunda bir çok eşyanın kondisyonun düşmesi gelmektedir. Bu konu sadece İstanbul nakliye işlemlerinde değil genel olarak tüm taşıma işlemleri sırasında karşılaşılabilecek bir sorundur. Ancak bu problemin çözümü için etkili çözümler üreten az sayıda nakliyat firması bulunmaktadır. İnternet üzerinde yaptığınız araştırmalarda böyle profesyonel ve tecrübeli firmaları tespit etmeniz oldukça önemlidir. Bunun için detaylı bir araştırma yaparak bir nakliyat şirketleri listesi hazırlayabilirsiniz. Bu listede firmaların artı ve eksi yönlerini belirlemeli ve buna göre size en uygun İstanbul nakliye hizmetini almalısınız. Böylece sorunsuz bir biçimde eşya taşıma ve nakliyat işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Sabit Fiyatlı İstanbul Nakliye Hizmeti Alınabilir mi ?

Yeni bir eve taşınırken başımıza gelmesini isteyemeyeceğimiz ilk şey masrafların artmasıdır. Tüm ev taşıma masraflarını dikkatli bir şekilde hazırladıktan sonra firmanın sizden İstanbul nakliye işlemi sonrasında farklı bir ücret talep etmesi bütün bütçe planlarınızı bozabilir. Aynı zamanda yeni evinizin tadını çıkarmanıza ve huzurunuzun kaçmasına da neden olabilmektedir. Bunun için İstanbul nakliye işlemleri öncesinde kesinlikle sabit fiyat garantisi almak önemlidir. Bu garantiyi verebilen nakliyat firmaları ile kolayca evinizi taşıyabilirsiniz.


Octovan olarak sektöre getirdiğimiz en büyük yenilik sabit fiyat garantisinin yanı sıra nakliye fiyatları hesapladıktan sonra anında ödemeyi yaparak tüm ev taşıma sürecini oturduğunuz yerden yönetmenizdir. Bunun içinse tek yapmanız gereken işlem web sitemizi ziyaret etmek ya da mobil uygulamamızı indirerek fiyat hesaplama işlemini gerçekleştirmektir. Bu işlemler için İstanbul nakliye işlemini gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tarihi, saati, mesafeyi ve eşyalarınızın miktarını girmeniz yeterli olacaktır. Bunun sonucunda sizlere özel İstanbul nakliye fiyatlarını sunuyoruz.

istanbul-nakliye-islemlerinde-sorunlarin-cozumleri

Bu yazımızda sizlere İstanbul nakliye işlemleri sırasında yaşanan sorunlara nasıl çözümler üretebileceğinizi anlatmaya çalıştık. Aklınızdaki sorular için bizler ile iletişime geçerek uzman ekiplerimizden yanıtlarını alabilirsiniz. Aynı zamanda Octovan Taşınmatik ile tüm taşınma masraflarınızı hesaplayabilir ve ING Bank tarafından sizlere özel sunulan ev taşıma kredisini anında kullanabilirsiniz.