Ümitköy Evden Eve Nakliyat

0
654

Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Ümitköy evde eve nakliyat sektörünün önemli pazarları arasında yer alıyor. Son yıllarda yapılan toplu konut projeleri ile Türkiye’nin en fazla göç alan merkezleri arasına giren Ümitköy nakliyat firmalarının ofislerini taşıdığı yerlerdendir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Alışveriş merkezleri, üniversite ve sağlık hizmetlerine yapılan yatırımların artması ile tam bir cazibe merkezi olan Ümitköy metronun da hizmet vermeye başlaması ile nüfus patlaması yaşadı. Yazımızda, Ümitköy evden eve nakliyat işlemleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Ümitköy nakliye konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Ümitköy Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Ankara’nın en elit bölgelerinden biri olarak gösterilen Ümitköy evden eve nakliyat sektörünün dikkatini kısa sürede çekmeyi başardı. Özellikle son yıllarda yapılan büyük bütçeli konut projeleri ile çok yoğun bir şekilde talep görmeye başlayan Ümitköy nakliye firmaları için önemli bir pazara dönüşmüştür. Ofislerini Ümitköy ve çevresine taşımaya başlayan nakliyat firmaları arasında büyük bir rekabet yaşanmaktadır.

Bölgede genellikle orta üst ve üst gelir grubuna dahil kişilerin yaşıyor olması nakliyat firmalarının verdikleri hizmetin kalitesine daha fazla özen göstermesi gerektiği anlamına gelmektedir. Orta ve üst gelir grubundaki kişiler hizmet fiyatından çok nakliyat hizmetinin kalitesine öncelik verdiği için Ümitköy nakliyat firmaları en kaliteli hizmeti sunabilmek için çaba sarf etmek zorundadır.

Ümitköy evden eve nakliyat konusunda büyük bir avantaja sahiptir. Bölgedeki binaların tamamına yakını yeni yapılar olduğu için hemen her binada eşya taşımak için uygun asansör bulunmaktadır. Eşyaların asansör ile taşınabilmesi de nakliyat firması çalışanlarının iş yükünü azaltacağı için bu durum fiyat teklifine de doğrudan yansımaktadır.

Ek olarak, bölgenin şehir merkezinin dışında olması ve sokakların geniş düzlüklerden oluşması nakliyat kamyonlarının istedikleri noktaya park edebilmesine imkan tanımaktadır. Bu durumda da nakliyat firması çalışanları eşyaları standartların üzerinde bir mesafeye taşımak zorunda kalmayacağı için bu önemli nokta da fiyat teklifine etki etmektedir.

Ümitköy nakliyat hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi doğru nakliyat firması seçimi yapabilmektir. Bölgede çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması iş alabilmek için çaba sarf etmektedir. Piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna eden dolandırıcı firmalar, iş aldıktan sonra aldıkları işi komisyon karşılığında farklı nakliyat firmasına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma gününde farklı nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri problemler ile karşılaşmamak için doğru nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. Doğru Ümitköy evden eve nakliyat firması seçimi için ise internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşabilirsiniz.

Ümitköy Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bilgi formunu doldurduğunuzda almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları da dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu yüzden Ümitköy evden eve nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışmaktadır. Bu sayede hizmet alan kişiler en kaliteli nakliyat hizmetini en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı da oldukça basit ve açıktır. Octovan iş modelinde nakliyat firmaları verdikleri her hizmet için hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından incelenebilmektedir. Fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek kendinize en uygun firmayı hızlı ve kolay bir şekilde seçebilirsiniz.

Octovan’da düşük puan ve kötü kullanıcı yorumları alan firmalar kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmaları zaman içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma gününe karar verir ve alınacak ekstra hizmetlere karar verirler. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından hızlı ve güvenli bir şekilde ev taşıma işlemleri gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.