Taksim Evden Eve Nakliyat

0
655

İstanbul’un en önemli merkezlerinden Taksim evden eve nakliyat hizmetinin de kalbidir. Benzersiz konumu, tarihi dokusu, hareketli sokakları ve çok daha fazlası ile İstanbul ve Türkiye’nin en önemli sembollerinden biri olan Taksim nakliyat firmaları için de çok büyük bir pazardır. Çok hareketli bir atmosfere sahip olan Taksim ev taşıma hizmetinin de en çok talep edildiği noktalardan bir tanesidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Evden eve nakliyat firmaları için konumu ve önemi nedeni ile bir ofis merkezi olan Taksim nakliye işlemlerinin en çok yapıldığı yerler arasında yer almaktadır. Yazımızda, Taksim evden eve nakliyat işlemleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Taksim eşya taşıma konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Taksim Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul’un iş, eğitim, turizm, sağlık ve eğlence sektöründeki en büyük ve en önemli merkezi Taksim evden eve nakliyat sektörünün de kalbinin attığı noktadır. Kozmopolit yapısı ve hareketli sokakları ile her yıl milyonlarca turist ağırlayan Taksim aynı zamanda önemli bir yaşam alanıdır. Özellikle hareketli ve eğlenceli bir yaşam tarzı olan insanların sadece gezmek için değil yaşamak için de tercih ettiği Taksim evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği yerler arasındadır.

Ev taşıma hizmetleri açısından çok sıkıntılı bir bölge olan Taksim tüm dezavantajlarına rağmen evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği merkezlerdendir. Taksim tarihi bir dokuya sahip olduğu ve çoğunluk olarak eski tip binaların yer aldığı bir bölge olduğu için nakliye işlemleri büyük bir emek ve çaba istemektedir.

İstanbul’un en kalabalık noktalarından biri olması, dar sokakları, taşıma araçlarının park sorunu gibi nedenlerden dolayı Taksim nakliye işlemleri standart bir taşınma işleminden daha uzun sürmektedir. Eski tip binalardan asansör olmadığı için eşyaların tamamı merdiven boşluğundan taşınmak zorundadır. Bu da nakliyat firması çalışanları için ekstra efor ve zaman anlamına gelmektedir. Ayrıca, dar, kalabalık ve çok yoğun trafiğin olduğu sokaklarda nakliyat aracı için park yerinin bulunamaması, eşyaların standart bir mesafeden çok daha uzağa taşınmasına neden olmaktadır.

Bu olumsuz etken de nakliyat firması çalışanlarını iki kat daha fazla çalışmak demektir. Tüm bu nedenlerden dolayı nakliyat firmaları Taksim evden eve nakliyat firmaları için fiyat teklifi sunarken standart bir ev taşıma ücretinden daha yüksek bir ücret talep etmektedir. Taksim ev taşıma hizmeti alırken en önemli nokta doğru evden eve nakliyat firması seçimini yapabilmektedir. Taksim nakliyat firmaları için önemli bir merkez olması nedeni ile bölgede birçok dolandırıcı nakliyat firması bulunmaktadır.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna etmektedir. Ancak dolandırıcı firmalar iş aldıklarında, bu işi komisyon karşılığında farklı nakliyat firmalarına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük sorunlar yaşanabilmektedir. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için de tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Taksim Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Bu kısa bilgi formunu doldurduğunuzda almak istediğiniz hizmetin detaylarını Taksim nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Nakliyat firmaları detayları öğrendikten sonra dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar.

Firmalar fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer nakliyat firmalarının tekliflerini göremezler. Bu sayede nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sumaya çalışırlar. Octovan iş modelinde, hizmet alan kişiler bu yöntem ile en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Aslında bu sorunun da yanıtı oldukça basit. Octovan çatısı altında hizmet veren tüm nakliyat firmaları yaptıkları her işi için hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından incelenebilmektedir. Bu uygulama ile fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırarak en doğru nakliyat firması seçimini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Octovan’da düşün puan ve olumsuz kullanıcı yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar zaman içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetleri kararlaştırır. Tüm işlemlerin yapılmasının ardından ise uygun, kaliteli, güvenli ve hızlı Taksim evden eve nakliyat işlemleri gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.