Fındıklı Evden Eve Nakliyat

0
622

İstanbul’un en köklü ilçelerinden Beyoğlu’nun öne çıkan semtlerinden Fındıklı evden eve nakliyat firmalarının merkezleri arasında yer almaktadır. Kusursuz konumu ve tarihi dokusu ile İstanbul’un simgelerinden biri olan Fındıklı nakliyat hizmetlerinin en çok talep gördüğü noktalardandır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Fındıklı ev taşıma hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri yazımızda detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Fındıklı evden eve nakliyat hizmetlerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Fındıklı Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul Boğazı’nın tam kıyısında yer alan Beyoğlu’nun en hareketli ve popüler noktalarından Fındıklı ev taşıma hizmetlerinin de merkezlerinden biridir. Tophane ile Kabataş arasında sahil boyunca uzanan Fındıklı tam anlamı ile bir öğrenci semtidir. Mimar Sinan Üniversitesi’ne ev sahipliği yapan Fındıklı evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği merkezler arasındadır. Fındıklı Parkı’nda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencilerinin tasarladığı heykeller sergilenmektedir.

Tam bir öğrenci semti olan Fındıklı’da çok sayıda öğrenci olduğu için ev taşıma ve evden eve nakliyat hizmetleri büyük ilgi görmektedir. İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olması nedeni ile nakliye işlemleri açısından dezavantajlı bir bölge olan Fındıklı nakliyat firmaları açısından ekstra özen ve çaba anlamına gelmektedir. Bölgedeki evlerin neredeyse tamamının eski yapılar olması ve binalarda eşya taşımaya uygun asansör bulunmaması eşya taşıma işlemlerini oldukça zorlaştırmaktadır.

Fındıklı sokak ve caddeleri çok dar ve trafiğin yoğun olduğu bir bölgede yer aldığı için nakliyat araçları ev taşıma işleminin yapılacağı apartmanların önüne park etmekte zorlanmaktadır. Bu durum da nakliyat firması çalışanlarının eşya taşıma mesafelerinin daha da uzamasına neden olmaktadır. Bu durum da hizmet almak isteyen kişilere ek maliyet olarak yansımaktadır. Ek olarak, eşyaların asansör yerine merdiven boşluğundan taşınmak zorunda kalması ya da asansörlü nakliyat gibi ek hizmetlerin alınması durumunda bu hizmetler de ek masraf olarak olarak doğrudan hizmet alan kişilere yansıtılmaktadır.

Nakliyat sektörünün en önemli merkezlerinden biri olması nedeni ile Fındıklı bölgesinde çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması bulunmaktadır. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna edebilmektedir. Bu firmalar iş aldıklarında belirli bir komisyon karşılığında işi farklı nakliyat firmalarına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunların yaşanmaması için doğru Fındıklı evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. En doğru evden eve nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Fındıklı Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak almak istediğiniz evden eve nakliyat hizmetinin detaylarını nakliyat firmaları paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları da dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Firmalar fiyat teklifi sunarken diğer nakliyat firmalarının tekliflerini kesinlikle göremezler. Octovan iş modelinde nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışmaktadır. Bu sayede de hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun cevabı oldukça basit ve nettir. Octovan’da nakliyat firmaları verdikleri her hizmet karşılığında hizmet verdikleri kişilerden kullanıcı yorumu ve puan alırlar. Bu puan ve kullanıcı yorumlarını herkes firmaların sayfalarından inceleyebilmektedir.

Bu sayede hizmet alan kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek en doğru nakliyat firmasını seçimini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmektedir. Octovan’da olumsuz kullanıcı yorumları ve düşük puanı olan nakliyat firmaları kesinle iş alamazlar. Bu firmalar zaman içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler konusunu netleştirir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından Fındıklı evden eve nakliyat hizmeti hızlı, güvenli ve ekonomik bir şekilde gerçekleştirilir. Hizmet alan kişiler en uygun fiyat garantisi ile en kaliteli hizmeti almanın keyfini sürer ve ev taşıma stresi kesinlikle yaşamaz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.