Bursa Evden Eve Nakliyat

0
813

Bursa, gelişmiş sanayisi ile Türkiye’nin en büyük ve en önde gelen şehirlerinden bir tanesidir. İstanbul’un ardından en çok ihracat yapılan il olan Bursa, Osmanlı Devleti’nin filizlendiği şehir olarak da biliniyor ve bu özellikleri nedeni ile tarihi dokusu ile de ön plana çıkıyor. Kusursuz konumu nedeni ile Bursa evden eve nakliyat hizmeti en çok talep edilen nakliyat hizmetlerinden bir tanesidir. Türkiye’nin en büyük dördüncü şehri olan Bursa’da her gün yüzlerce evden eve nakliyat, şehirlerarası evden eve nakliyat işlemleri yapılıyor. Bu rakamlara parça eşya taşıma ve ofis taşıma gibi diğer nakliyat işlemleri de eklenince Bursa’nın nakliyat sektör açısından ne kadar büyük bir pazar olduğu kolay bir şekilde anlaşılabiliyor. Bu yazımızda, Bursa evden eve nakliyat hizmetini ve öne çıkan detayları detaylı bir şekilde inceledik.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bursa evden eve nakliyat firmaları için en büyük nakliyat pazarlarından biridir. Octovan ayrıcalıkları ile fiyat alarak Bursa evden eve nakliyat hizmeti sunan birçok nakliyat firmasından kolay ve hızlı bir şekilde fiyat alabilirsiniz. Octovan’ın özel sistemi ile tek yapmanız gereken web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden “Fiyat Al” tuşuna basmaktır. Bu işlemden sonra karşınıza çıkacak kısa formu doldurduktan sonra evden eve nakliyat hizmeti için hangi kriterlerin sizin için önemli olduğunu belirtmiş oluyorsunuz.

Bursa Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Octovan çatısı altında hizmet veren birçok deneyimli ve profesyonel nakliyat firması, birbirinden habersiz ve bağımsız olarak fiyat teklifi yaparak müşterilere hizmet sunmak için çaba sarf ediyor. Nakliyat firmaları diğer nakliyat firmalarının hangi fiyatları sunduğunu göremediği için en uygun fiyatı müşterilere sunmaya çalışıyorlar. Özet ile bu sistem nakliyat hizmeti almak isteyen müşterilerin hem maddi hem de manevi olarak mağdur edilmesini engellemektedir. Octovan güvencesi ile fiyat aldıktan sonra size teklif yapan nakliyat firmalarını inceleyebiliyor ve size en uygun firmayı seçebiliyorsunuz.

Farklı Şehirlerden Fiyat Alın!

Bursa benzersiz konumu ile şehirlerarası evden eve nakliyat işlemleri için de çok kritik bir öneme sahiptir. Bursa’dan İstanbul’a evden eve nakliyat hizmeti satın almak isterseniz İzmir’den İstanbul’a giden nakliyat firmalarından da fiyat alabilirsiniz. Siz daha güney bölgelere taşınacaksanız da Antalya ya da Muğla gibi şehirlere giden nakliyat firmalarından fiyat teklifi alabiliyorsunuz. Bunun anlamı da Bursa şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti için diğer şehirlerden gelen nakliyat firmalarından da fiyat teklifi alabilirsiniz. Rekabetin çoğaldığı noktada da fiyatlar çok daha uygun bir hale gelmektedir. Bursa bulunduğu benzersiz konum itibari ile böyle bir avantaja sahiptir. Diğer şehirlerin birçoğunda böyle olanak maalesef bulunmamaktadır.

Sigortalı Nakliyat Hizmeti

Bursa evden eve nakliyat hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi de sigortalı taşımacılık hizmetidir. Aslında sigortalı nakliyat kapsamı eşyalarınızın taşıma aracı ile birlikte gördüğü zararları karşılamaktadır. Sigortalı nakliyat hiçbir şekilde kısmi hasarı karşılamamaktadır. Ek olarak, sınırlı bir teminat söz konusu ise, nakliye sırasında, ateş, yıldırım, dere taşması, çığ, toprak kayması, köprü yıkılması, yolların çökmesi, aracın devrilmesi, yanması, çarpması sonucunda taşınan eşyalarda meydana gelecek zararları teminat altına almaktadır. Bu neden ile dikkat etmeniz gereken en önemli nokta taşınma sonrasında eşyaların çizilme ve kırılma gibi hasarlar görmesi durumunda sigorta poliçeleri hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.

Eğer bunun tam tersini iddia eden bir firma ile karşılaşırsanız bu firmadan sigorta poliçesinin bir örneğini talep edin ve aldığınız bu bilgileri emtia sigortaları araması yaparak internetten hızlı ve kolay bir şekilde öğrenin. Bursa evden eve nakliyat hizmeti alırken belirttiğimiz noktalara yeteri kadar özen göstermeniz durumunda herhangi bir şekilde mağdur olmanız söz konusu olmaz. Ancak sadece en düşük fiyat en iyi tercih sebebidir anlayışı ile nakliyat firması seçmeyi tercih ederseniz özellikle taşınma günü büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Taşınma sürecinde sadece yeni evinize odaklanabilmek ve Bursa evden eve nakliyat işlemlerini profesyonellere teslim etmek istiyorsanız Octovan her zaman yanınızda! Hangi nakliyat firması diye düşünmeyin, Octovan’a gelin fiyat alın ve size en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçin!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.