İkitelli Evden Eve Nakliyat

0
714

İstanbul’un sanayileşme anlamında en önde gelen semtlerinden İkitelli evden eve nakliyat sektörüne öncülük eden merkezlerdendir. Eminönü ve Karaköy gibi semtlerdeki imalatçı ve sanayi şirketlerini şehir dışına taşımak amacı ile İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ne açılan imalatçı siteleri ve İstoç ile birlikte bölge çok hızlı bir şekilde büyümeye başlamıştır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Başakşehir Toplu Konutları’nın da inşa edilmeye başlaması ile birlikte daha fazla göç almaya başlayan İkitelli evden eve nakliyat sektörü için cazibe merkezlerinden biri haline gelmiştir. Yazımızda, İkitelli nakliyat konusu hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız İkitelli ev taşıma konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

İkitelli Evden Eve Nakliyat Hizmeti 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hareketli bölgelerinden biri olan İkitelli evden eve nakliyat firmalarının da merkezlerini taşıdığı yerlerden bir tanesidir. Özellikle organize sanayi bölgesi ve İstoç ile birlikte iş, eğitim, konut ve sağlık anlamında çok hızlı bir şekilde gelişen İkitelli evden eve nakliyat hizmetlerinin en çok talep edildiği yerler arasına girmiştir. Bölgedeki iş olanaklarının artması ile birlikte konut projelerine de hız verilen İkitelli’de birçok gecekondu yerini büyük çaplı konut projelerine bırakmıştır.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun da inşasının yapılmasının ardından daha büyük büyük bir cazibe merkezi olan İkitelli ev taşıma anlamında avantajlı bölgelerden bir tanesidir. Son yıllarda art arda yapılan konut projeleri ile çok sayıda yeni binaya kavuşan İkitelli evden eve nakliyat konusunda asansör ile eşya taşıma konusunda öne çıkmaktadır.

Yeni inşa edilen binaların büyük bir çoğunluğunda eşya taşımaya uygun asansörler bulunmaktadır. Bu durum da taşıma ekiplerine ekstra bir kolaylık sağladığı için nakliyat firmaları çok daha uygun fiyat teklifleri sunmaktadırlar. Bölgenin geniş ve düz sokaklardan oluşması sayesinde taşıma araçları ev taşıma işlemlerinin gerçekleşeceği binanın önünde rahatlıkla park edebilmektedir. Taşıma ekipleri daha az mesafe eşya taşıyacağı için yine daha uygun fiyat teklifleri sunmaktadır.

Bu aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta doğru İkitelli evden eve nakliyat firması seçimini yapabilmektir. Bölgede çok yoğun bir şekilde ev taşıma hizmeti talep edildiği için birçok dolandırıcı evden eve nakliyat firması iş alabilmek için çaba sarf etmektedir. Piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna eden dolandırıcı firmalar belirli bir komisyon karşılığında işi farklı nakliyat firmasına devretmektedir. Taşınma günü farklı nakliyat firması ile karşılaşıldığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşmamak için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

İkitelli Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna basarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını İkitelli nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Bu detayları görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görememektedir. Octovan iş modelinde hizmet alan kişiler en uygun fiyat garantisi ile en kaliteli hizmeti almaktadır. Nakliyat firmaları en uygun fiyat teklifini sunarak iş alabilmek için kendi aralarında yarışa girmektedir. Bu durumdan da en karlı çıkan hizmet alan kişiler olmaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun yanıtı da aslında oldukça basit. Octovan iş modelinde, nakliyat firmaları verdikleri her hizmet için kullanıcı yorumu ve puanı almaktadır. Nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını herkes inceleyebilmektedir. Bu sayede hizmet alırken, fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek kendinize en uygun firmayı hızlı ve kolay bir şekilde seçebilirsiniz.

Octovan’da düşük puan ve olumsuz kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları sistemden otomatik olarak silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri ev taşıma işleminin gerçekleşeceği günü ve ek hizmet konularını netleştirmektedir. Bu işlem de tamamlandıktan sonra evden eve nakliyat hizmeti hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.