Silivri Evden Eve Nakliyat

0
537

İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Silivri evden eve nakliyat sektörünün en fazla talep gördüğü merkezlerden bir tanesidir. İstanbul’un merkezinden yaklaşık 70 km uzaklıkta olan ve genellikle hafta sonu tatili için yazlık evlerin bulunduğu Silivri son yıllarda çok daha hızlı bir şekilde göç almaya başlamıştır. Özellikle son dönemde yapılan büyük toplu konut projeleri ile çok cazip bir yaşam alanına dönüşen Silivri ev taşıma işlemlerinin yoğun ilgi gördüğü noktaların başında gelmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bir dönem üzüm bağları ile ünlü olan bölgede hızlı nüfus artışı ile birlikte üzüm yetiştiriciliği de çok azalmıştır. Yazlık bölge olmaktan çıkarak yaz ve kış insanların yaşamak istediği bir cazibe merkezi haline gelen Silivri’nin nüfusu her yıl katlanarak artmaktadır. Yazımızda, Silivri evden eve nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız, Silivri nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabilirsiniz.

Silivri Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

İstanbul’da yaşayan kişilerin denize girebilecekleri, şehirden fazla uzak olmayan bir yazlık bölge olarak öne çıkan Silivri eşya taşıma işlemlerinin sürekli talep gördüğü bir bölgedir. Ancak son yıllarda bölgede yapılan büyük toplu konut projeleri ile birlikte çok hızlı bir şekilde göç almaya başlayan Silivri’de iş, eğitim ve sağlık gibi sosyal imkanlar da gelişmeye başladı.

Nüfusu önemli ölçüde artan bölge yazlık bir merkez olmaktan çıkarak birçok kişinin yaşam alanı olarak tercih ettiği yer haline geldi. Nüfusun her yıl önemli ölçüde artması demek evden eve nakliyat hizmetleri ihtiyacının da artması anlamına gelmektedir. Bu yüzden Silivri evden eve nakliyat firmaları son yıllarda büyük artış göstermiştir.

Silivri’nin nakliyat sektörünün büyük pazarlarından biri haline gelmesi birçok dolandırıcı nakliyat firmasının da bölgede iş almaya çalışmasına neden olmuştur. Bu firmalar piyasanın çok altında fiyat teklifi sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolay bir şekilde ikna edebilmektedir. Dolandırıcı firmalar işi aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı nakliyat firmalarına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler nakliyat işlemlerinin gerçekleşeceği gün farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşmamak için doğru Silivri evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. Doğru evden eve nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Silivri Nakliyat Firması Seçimi

Hizmet almak için Octovan’a ulaştıktan sonra tek yapmanız gereken fiyat al tuşuna tıklamaktır. Bu tuşu tıkladıktan sonra karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu neden ile iş almak isteyen firmalar en iyi fiyat teklifini sunabilmek için kendi aralarında bir yarışa girerler ve bu sayede hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olurlar.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim nasıl yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça basit ve nettir. Octovan iş modelinde nakliyat firmaları verdikleri her hizmet için hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Bu puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından görüntülenebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları olan firmalar kesinlikle iş alamaz. Bu nakliyat firmaları belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile firma yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler gibi konularda anlaşma sağlar. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından ise evden eve nakliyat hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Eğer siz de Silivri evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız tek yapmanız gereken Octovan’a ulaşmak!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.