Ankara Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

0
615

Türkiye’nin başkenti Ankara nakliyat sektörünün en hareketli merkezlerden bir tanesidir. Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti ise en çok talep gören hizmet türlerindendir. Ankara’nın bir memur şehri olması nedeni ile Ankara’ya taşınan ya da Ankara’dan farklı bir şehre taşınan birçok kişi bulunmaktadır. Özellikle kamuda çalışan kişilerin iş tayinleri nedeni ile Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti belki de Türkiye genelinde en çok tercih edilen hizmetlerdendir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Peki Ankara’ya taşınmak ya da Ankara’dan taşınmak için Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Bu yazımızda, Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinin öne çıkan özellikleri ve nakliyat firması seçiminde dikkat edilmesi gereken maddeleri detaylı bir şekilde inceledik. Eğer hazırsanız Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinin en popüler nakliyat hizmetlerinden biri olduğunu vurgulamıştık. Bu durum da dolandırıcı nakliyat firmalarının da piyasada hizmet almak isteyen kişilere teklif sunduğu anlamına gelmektedir. Normal evden eve nakliyat hizmeti fiyatlarının çok altında fiyatlar sunarak yerine getiremeyecekleri vaatler sunan dolandırıcı firmalar gün sonunda birçok kişiyi mağdur etmektedirler. Eğer siz de Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti almayı planlıyorsanız ve mağduriyet yaşamak istemiyorsanız bazı önemli noktalara dikkat etmeniz gerekiyor.

Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinde yaşanan en büyük sorunlardan bir tanesi, daha önce konuşarak anlaşma sağladığınız nakliyat firmasının yerine farklı bir firmanın gelerek eşyalarınızı taşımasıdır. Genel olarak, birçok problemin temelinde de bu neden bulunmaktadır. Çünkü taşınma esnasında neler beklediğinizi ve ihtiyaçlarınızı hiç bilmeyen bir nakliyat firması gelerek evden eve nakliyat işlemlerini yapmaya çalışmaktadır. Bu durum da birçok sıkıntının yaşanmasına neden olmaktadır. Son dakika sizin evden eve nakliyat işinizi kabul ettiği için genellikle vereceği hizmete çok özenmeyen yeni nakliyat firması, ilk anlaşma yaptığınız nakliyat firmasına suçu atarak işten kurtulmak isteyecektir.

Ankara Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Firması Seçimi

Evden eve nakliyat hizmeti alırken ilk olarak anlaştığınız nakliyat firmasına sadece kendileri ile çalışmak istediğinizi mutlaka belirtin ve taşıma işlemini gerçekleştirecek taşıma aracının plakasını mutlaka firmadan isteyin. Eğer farklı bir firma gelirse kesinlikle taşınmak istemediğinizi nakliyat firması yetkililerine bildirin. Ev taşıma işlemleri oldukça ciddi ve zorlu bir işlemdir. Eğer farklı bir nakliyat firmasının gelmesi söz konusu olur ise, anlaşma sağladığınız nakliyat firmasından gelecek olan firmanın bilgilerini sizin ile paylaşmasını mutlaka talep edin. Bu sayede, taşınma günü öncesinde gelecek nakliyat firması ile görüşerek şartları ve isteklerinizi detaylı bir şekilde konuşabilirsiniz. Eğer anlaşma sağlayabilirseniz ev taşıma işlemlerinizi bu firma ile yapabilirsiniz.

Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti sunulan fiyat tekliflerini çok dikkatli bir şekilde incelemenizi tavsiye ediyoruz. Nakliyat firmaları şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti için son derece düşük fiyatlar sunmayı tercih ederler ve son ana kadar güzergahınız üzerinde araç çıkaran farklı bir nakliyat firması bulmaya çalışır. Eğer istediği koşullarda nakliyat firması bulamazlar ise size sundukları evden eve nakliyat hizmetini iptal ederler. Ankara Şehirlerarası evden eve nakliyat için anlaştığınız nakliyat firmasının müşteri değerlendirmelerini dikkatli bir şekilde incelemenizi tavsiye ediyoruz. Eğer fırsatınız varsa seçim yaparken daha önce o nakliyat firmasından hizmet almış olan kişilerin yorumlarını dinleyin. Nakliyat firmasının kendi sitesinde yer alan yorumlar ile yetinmemenizi öneriyoruz.

Ankara Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat Hizmetinde Dikkat Etmeniz Gerekenler

Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti için bir nakliyat firması ile anlaşma sağladıktan sonra dikkat etmeniz gereken bazı püf noktaları bulunmaktadır. Bu önemleri alarak taşınma gününde yaşanabilecek birçok problemlerin önüne geçmiş olursunuz. Nakliyat firması seçimini yaptıktan sonra elinizdeki her bilgiyi firma ile paylaşın. Adres, eşya resimleri, adresler, katlar, asansör var mı yok mu, hangi eşyaları kim paketleyecek, ne zaman taşınacak, eşyalar ne zaman teslim edilecek, nakliyat aracı binaya ne kadar yaklaşabilir, eviniz site içinde ise taşım aracı site içine girebiliyor mu, site taşınma saatleri ve kuralları nelerdir? Gibi temel bilgileri mutlaka nakliyat firması ile paylaşın ve sorun yaşanma şansını minimuma indirin.

Nakliyat firmasına bu temel bilgileri aktarırken sms ya da whatsapp mesajı kullanarak paylaşın ve bu şekilde anlaşma noktalarını yazılı hale getirin. Bu önlemler ile taşınma günü yaşanabilecek olası yanlış anlaşmaları veya farklı bilgi ve taleplerin önüne geçebilirsiniz. Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti alırken nakliyat firması ile anlaştığınız her detayın yazılı olduğundan emin olun!

Eşya Teslim Süresi

Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinde en çok şikayet eşyaların belirtilen zaman aralığı içinde istenen noktaya teslim edilmemesidir. Ankara şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinde gideceğiniz şehir İstanbul ise eşyalarınızın bir sonraki gün İstanbul’da olmasını beklersiniz doğal olarak. Fakat kendinizi eşyalarınız ertesi gün istediğiniz noktaya ulaşacakmış gibi hazırlamanızı tavsiye ediyoruz. Nakliyat firmasına eşyalarınızı aldıktan sonra 24 saat süre verin. Unutmayın ki, nakliyat firmaları Ankara ile İstanbul arasındaki güzergahta bir ertesi gün eşyaları teslim ediyor. Ancak yaşanabilecek bazı sorunlar eşyaların ertesi gün teslim edilmesini zora sokabilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.