Profesyonel İstanbul Nakliyat Şirketi Nasıl Bulunur?

2
1587
istanbulnakliyatfirmasinasilbulunur

Günümüzde taşınma konusu ucu bucağı olmayan ve araştırmaya kalktığımızda birçok kirli bilginin olduğu bir sektör olarak karşımıza çıkmaktadır. İster evden eve taşınma ister şehirler arası taşınma söz konusu olsun olay taşınmayı gerçekleştirecek firma bulmaya geldiğinde hep bir karmaşa ve eksik yanlış yönlendirme olmaktadır. Bu yazımızda sizlere profesyonel İstanbul nakliyat şirketi nasıl bulunur konusunda destek olmaya çalışacağız.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

 

İstanbul Nakliyat Şirketi Nasıl Bulunur, Nelere Dikkat Edilmeli?

 

  • Öncelikle yapılması gereken iyi bir araştırma yapmaktır. Doğru ve güvenilir bir taşınma işlemini gerçekleştirebilmek için profesyonel çalışanlarla süreci ilerletmek gerekir. Eşyalarınızı taşımak için gelen ekibin deneyimli ve işinin ehli kişiler olması eşyalarınız taşınırken zarar gelmemesini ve daha hızlı bir şekilde taşınmanın gerçekleştirilmesini sağlayacaktır.
  • Özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde, gerekli belgelere sahip olmayan, taşımacılık adı altında müşterileri mağdur eden birçok gayri resmi firmanın sektörde olduğu yerlerde  karşılaşılabilecek sorunları önlemek de oldukça zordur.
  • Birçok firma başta sunduğu fiyat teklifini taşıma işlemi sonunda değiştirerek daha yüksek fiyatlarla sizleri zarara sokabilir. Bu konuda Octovan’ın fiyat hesaplama modülü ile size sunulan taşınma öncesinde aldığınız fiyatın taşınma işlemi bittikten sonra da aynı kaldığını göreceksiniz.
  • Nakliyat firmasını araştırırken sigortalı taşımacılık garantisi sunması önemi bir detaydır. Taşınma sırasında oluşabilecek zararların karşılanıyor olması gerekir.
  • Çalışanlar sürekli ve ulaşılabilir olmalıdır.Planda oluşabilecek herhangi bir değişimde önceden iletişime geçmek ve yeniden planlamak işlerinizin aksamaması için önemli bir noktadır.
  • Taşımayı yapacak nakliye şirketinin kullandığı araç tipi de taşınma sırasında oluşacak zararları minimuma indirmede etkisi yüksektir. Bu konuda mutlaka bilgi almalısınız.
  • İstanbul içinde nereden nereye taşınma olacağını belirtmeli, ağır sayılabilecek kaç mobilya olduğunu, taşıma işleminin yapılacağı binanın özellikleri (kaçıncı katta olduğu asansör olup olmadığı bina önü park alanı gibi) doğru bir şekilde karşı tarafa iletilmelidir. Bu konular nedeniyle anlaşılan fiyattan başka ekstra ücretlerin çıkmaması konusuna özellikle dikkat edilmelidir.
  • Ücretsiz ekspertiz dediğimiz çalışanların daha önceden gelip eşyaları kontrol edip paketleme işlemini yapması gibi imkanların firmanın size sunup sunmadığı da bir başka ayrıntıdır. Günümüzde çoğu firma bu hizmeti vermektedir. Eşyaların paketlenmesi konusunda destek olan firmaları seçerseniz paketleme yapılırken, yapılan ii mutlaka kontrol etmenizi öneririz.
  • Mümkün olduğunca düşük maliyetli ve güvenilir nakliye şirketlerini bulmak gerekir. Bu konuda bulduğunuz İstanbul nakliye şirketinin daha önce yaptığı işlere, yorumlara bakmanız güvenli taşımacılıkla ilgili yardımcı olacaktır.
  • Gereğinden büyük araçlar kullanarak ya da eşyalarınızın sığmadığı araçları kullanıp ek maliyetler çıkararak taşınmayı kabus haline getiren şirketler yerine eşyalarınıza uygun araç tipleri ve sizlere güvenli hizmet garantisi veren nakliye şirketlerini tercih etmelisiniz.
  • Eşyaların taşınacağı yere götürüldüğünde yerleşiminin ve eşya kurulumunun yapılması da taşınma sonrası İstanbul nakliyat şirketi bulurken dikkat etmeniz gereken konulardan biridir.

İstanbul’da nakliyat şirketleri nasıl bulunur, nakliyat şirketi bulurken nelere dikkat edilmelidir konusunda verdiğimiz bilgiler ışığında Octovan’ın sunduğu hizmetlere de göz atabilirsiniz. Octovan’ın sizlere sunduğu sabit fiyat ve hasar güvencesi ile taşınırken karşılaşacağınız her türlü sorunda sizlerin yanında olan, taşımcılık konusunda profesyonel bir ilke benimsemiş ekibine rahatlıkla güvenebilirsiniz.Aslında nakliyat şirketi seçerken dikkat edilmesi gereken birçok konuyu Octovan sizin için halletmiş olarak hizmet sunuyor. Mobilden ve bilgisayardan ya da kolaylıkla indirebileceğiniz uygulama üzerinden profesyonel bir hizmet alabilirsiniz.

octovanasorbanner

İlginizi Çekebilecek İçeriklerimiz :

Şişli Evden Eve Nakliyat Firmaları Arasından Nasıl Seçim Yapılır ?

Eşya Taşıma İçin Hangi Nakliyat Şirketleri Tercih Edilmelidir ?

Bu yazımızda sizlere profesyonel İstanbul Nakliyat şirketi nasıl bulunur ve nelere dikkat edilmelidir konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Sizlerde aklınıza takılan tüm soruları bize iletmekten çekinmeyin!

2 YORUMLAR

  1. Nakliyat her zaman külfet olmuştur sanırım hepimiz için öyledir bu. Gerçekten iyi bi arastırma ve piyasa analizi yapmak lazım bu yazıda cok önemli konulara değinilmiş

  2. İstanbul gibi bir yerde octovan gibi profosyenel çalışan bir nakliyat firması bulmak gerçekten çok zor.Teşekkürler

Comments are closed.