Şişli Evden Eve Nakliyat Firmaları Arasından Nasıl Seçim Yapılır ?

0
1395
evden-eve-nakliyat-firmaları

Günümüzde evden eve nakliyat, şirketlerin ofislerini başka bir yere taşıma isteği sonucu ortaya çıkan nakliyat işleri yada farklı özellikteki eşyalar için ortaya çıkan nakliyat işleri özellikle büyük şehirlerde çok yoğun bir şekilde talebin olduğu bir pazar alanıdır. Talep çokluğu olan yerlerde haliyle bu talepleri karşılayacak firma sayıları da oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Bu durumun sonucu olarak nakliyat firmalarının aralarında yoğun bir rekabet ortamının olduğundan rahatlıkla bahsedebiliriz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bu durum nakliyat firmaları arasında yaşanan rekabet sonucu her firmanın diğer rakiplerine göre doğal olarak farklılaşması gerekmektedir. Farklılaşmalar, yenilikler, dijitale daha fazla uyum sağlandıkça nakliyat sektörünün gelişmekte olduğunu ve daha da iyi gelişeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

octava-nakliyat-ekibi

Gerekli tüm belgelere ve özelliklere sahip bir nakliyat firması tercih edilmelidir.

Böyle bir ortamda müşteriler için doğru nakliyat firmasını seçmekte gerçekten çok zor bir durum. Evden eve taşımacılık, iş yeri taşımacılığı ya da diğer farklı özellikteki eşyaların taşınma sürecinde güvenilir bir nakliyat firması ile çalışmak çok önemlidir. Özellikle taşıma işlemlerinini sorunsuz bir şekilde yapılmasını istiyorsanız işlerini profesyonelce yapan yaptıkları işle ilgili gerekli uzmanlıklara ve belgelere sahip olan bir nakliyat şirketi ile çalışmak sizler için çok daha iyi bir seçim olacaktır. Yapılan nakliyat firması seçimine göre kusursuz, eşyalarda hiç bir hasar oluşmadan, güvenli, rüya gibi nakliyat sürecide yaşayabilir. Diğer taraftan da yapılan seçime göre güvensiz yapılan taşımalar, zamanında yapılamayan taşıma işleri, eşyalarda oluşan hasarlar, kabus gibi bir nakliyat sürecide yaşatabilir. Tabii ki bu durum sadece olabilecek durumları daha iyi anlayabilmek için yazılmıştır.

esya-paketleme

Şimdi sizlere “Evden eve nakliyat firmaları arasında nasıl seçim yapılır? ” sorusunun cevabını bazı ipuçlarıyla vereceğiz.

Nakliyat Firması Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

  • Seçim yapacağımız firmanın gerekli belgelere sahip ve resmi olması  bizler için daha sağlıklı ve güvenli olacaktır.
  • Özellikle son zamanlarda korsan taşımacılık hizmetlerinin arttığını düşünürsek gerekli belgelere sahip olmayan firmalardan kesinlikle uzak durmakta fayda var.
  • Örnek olarak İstanbul/Şişli bölgesinde oturuyorsanız ” Şişli Evden Eve Nakliyat Firmaları” diye aratmanız haricinde genel olarak İstanbul’da başka bölgelerdeki firmaları incelemekte fayda var.
  • Kullanıcı deneyimi açısından seçim yapacağımız nakliyat firmasının aldığı geri dönüşler olarak yapılan yorumları, varsa referanslarını incelemek o firma için fikir sahibi olmamızda fazlasıyla katkısı olur.
  • Asla en yüksek fiyatlı olanın en iyi kaliteyi verir düşüncesine kapılmamak gerekir. Bazen daha düşük fiyatlı bir firma ile anlaşıp çok iyi bir kullanıcı deneyimi yaşama şansımız da vardır.
  • Firma ile ilgili gerekli adreslerin ve iletişim bilgilerinin yer aldığından emin olmak gerekir. Diğer türlü bu konularda eksiği olan firmaları seçmek pek sağlıklı olmaz.
  • Anlaşma yapacağımız firma ile mutlaka nakliyat sözleşmesi imzalamak gerekir. Sözleşmedeki hiç bir maddeyi atlamadan içimize sinmeyen maddelerin konulmasına da asla izin vermemek gerekir.
  • Nakliyat sözleşmesi yapmayan firmalardan uzak durmak daha sağlıklı olur.
  • Firma seçimi yaparken firmaların, eşya paketleme konusunda nasıl hareket ettiğini, evdeki veya yeni taşınacak yerdeki olabilecek sıkıntılara karşı önleminin olup olmadığı, zaman konusundaki hassasiyetleri gibi süreçleri göz önünde tutarak firma seçimi yapmakta fayda var.

Profesyonel Nakliyat Firmalarının Sahip Olması Gereken Özellikler

  • Önce insan ve güvenlik ilkesi esasında olmalı
  • Gerekli tüm belgelere sahip
  • Tüm işlemler için sabit fiyat güvencesi
  • Hızlı ve olası sorunlarda etkili çözüm sunması
  • Alanlarında tecrübeli ve profesyonel ekipler bulundurması
  • Hizmet çeşitliliği

Yukarıda anlattığımız durumlara uygun ve bütçenize uygun olarak doğru bir evden eve  nakliyat firması ile yeni yerinize taşınırken problemlerden ve stresten uzak rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz.

octovanasorbanner

Bu yazımızda sizlere Şişli  evden eve nakliyat firmaları arasından seçim yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlattık. Aklınızdaki sorular ve evden eve nakliyat fiyatları için web sitemizden ya da mobil uygulamamız üzerinden bilgi edinebilirsiniz.