Moda Evden Eve Nakliyat Hizmeti

0
612

Moda evden eve nakliyat hizmeti İstanbul Anadolu Yakası’nda en fazla talep edilen nakliyat hizmetleri arasında yer almaktadır. Kusursuz konumu, tarihi yapısı ve muhteşem manzarası ile İstanbul’un en popüler merkezlerinden biri olan Moda parça eşya taşıma, ev taşıma ve ofis taşıma hizmetlerine de öncülük etmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Kadıköy İlçesi’ne bağlı bir semt olan Moda tarihi dokusu, iskelesi ve sahili ile dikkat çekmektedir. Öte yandan, İstanbul’un tam kalbindeki konumu nedeni ile birçok kişi tarafından yaşam alanı olarak tercih edilmektedir. Yazımızda, Moda evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Moda nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Moda Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Kadıköy’ün en tarihi mekanlarından biri olan Moda’da çok sayıda yaşlı bina bulunmaktadır. Bölgenin eski İstanbul’u anlatan en önemli merkezlerden biri olması nedeni ile sokak ve caddeler oldukça dar ve kalabalıktır.

Moda’nın son yıllarda daha çok iş merkezleri ile dolmaya başlaması ile birlikte bölgede yaşayan birçok kişi semt dışına taşınmayı tercih etmektedir. Bu yüzden de Moda nakliyat hizmeti talepleri çok yüksektir. Bölgedeki nakliyat hizmeti taleplerini karşılayabilmek için çok sayıda nakliyat firması bu merkezde hizmet sunmaktadır.

Bu popüler bölgenin nakliyat sektörünün en önemli pazarlarından biri olması nedeni ile çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması Moda’da faaliyet göstermektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir.

Dolandırıcı firmalar aldıkları işi belirli bir komisyon karşılığında farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir.

Bu ve benzeri sorunların yaşanmaması için doğru Moda evden eve nakliyat firması seçimi yapmak büyük önem taşımaktadır. Doğru nakliyat firması seçimi yapmak için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Moda Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat alt tuşuna tıklayarak nakliyat hizmeti almaya başlayabilirsiniz. Fiyat al tuşuna tıkladığınızda karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan tüm nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Talep ettiğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içerisinde fiyat teklifleri sunmaya başlamaktadır. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer nakliyat firmalarının tekliflerini kesinlikle görüntüleyememektedir. Bu özel iş modeli sayesinde hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli nakliyat hizmetini en uygun fiyat garantisi ile alabilmektedir.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça açık ve nettir. Octovan çatısı altında çalışan tüm nakliyat firmaları, verdikleri her nakliyat hizmetinin karşılığında, hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanları herkes tarafından incelenebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içerisinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yaptıktan sonra hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri alınacak ek hizmetler ve taşınma günü gibi konulara birlikte karar vermektedir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından Moda evden eve nakliyat hizmeti hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan Dünyası Sizi Bekliyor!

Nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi sunuluyor. Ek hizmet talebi olmadığı durumlarda teklif edilen fiyat kesinlikle değişmiyor. En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile hizmet alan kişilere ulaştıran Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolama hizmetlerinden evden eve nakliyat hizmetlerine kadar her nakliyat hizmeti için sizin yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Galata Evden Eve Nakliyat konusu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…