Beykoz Evden Eve Nakliyat

0
749

İstanbul’un Anadolu yakasındaki en güzel merkezlerinden biri olarak öne çıkan Beykoz hak ettiği ilgiyi göremese de her yıl çok sayıda göç almaktadır. Bu neden ile Beykoz evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği noktalardan bir tanesidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Beykoz’da yerleşim yeri olarak kullanılabilen yerlerin çok büyük bir bölümü gece kondu konutlarıdır. Çok lüks yapıların da bulunduğu Beykoz evden eve nakliyat firmaları için en büyük pazarlardan biri olarak öne çıkıyor. Yazımızda, Beykoz evden eve nakliyat ve Beykoz nakliyat konularını detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız birlikte Beykoz nakliye konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Beykoz Evden Eve Nakliyat

Beykoz konumu itibari ile çok kıymetli bir ilçedir ve muhteşem boğaz manzarası ile görenleri kendine hayran bırakmaktadır. En lüks yapılar ile gece kondu yapılaşmasını tek çatı altında birleştiren Beykoz evden eve nakliyat hizmetinin İstanbul’daki en önemli merkezleri arasında yer alıyor. Octovan’ın yaptığı evden eve nakliyat hizmetlerinin büyük bir bölümü İstanbul’un içinde yapılmaktadır.

Beykoz da Octovan üyesi evden eve nakliyat firmalarının en çok iş yaptığı ilçeler arasında bulunuyor. Beykoz’da farklı gelir grubuna dahil aileler bulunuyor. Beykoz’un sahil şeritlerinde yaşayanlar zenginler kesim, sitelerde oturanlar orta gelir grubu ve dar gelir grubu olmasına rağmen Boğaz manzaralı gecekondularda yaşayanlar olarak nüfus gruplarını tanımlayabiliriz.

Beykoz Yüksek Gelir Grubu

Beykoz’un yüksek gelir grubu sahil kesiminde yaşamaktadır. Beykoz sahilleri de genellikle lüks siteler ve yalılardan oluşmaktadır. Yüksek gelir grubu Beykoz evden eve nakliyat hizmeti alırken en çok dikkat ettiği nokta nakliyat fiyatları değil kalitesidir. Yüksek gelir grubu en kaliteli hizmeti alabilmek için yüksek ücretler ödemeyi tercih etmektedir. Çünkü düşük fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının verdikleri vaatleri yerine getirmediğini çok iyi bilmektedirler.

Bu yüzden de birçok kişinin yaptığı gibi nakliyat firması seçimi yaparken sadece ucuz fiyata odaklanmamaktadırlar. Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları en kaliteli hizmeti en uygu fiyat garantisi ile sunmaktadır. Bu yüzden Beykoz yüksek gelir grubuna dahil olan bir yerde yaşıyorsanız ve taşınmayı planlıyorsanız tek yapmanız gereken şey Octovan’a internet ya da mobil uygulama ile ulaşmak.

Beykoz’un evden eve nakliyat hizmeti açısından bazı zorlukları bulunmaktadır. Beykoz’daki düzensiz yapılaşma nedeni ile bazı sokaklara ulaşmak oldukça zordur. Bazı sokak ve caddelerde yol eğimleri çok dik olduğu için eşya taşıma kamyonu evin önüne ya da yakınına park edememektedir. Taşıma kamyonunun kapının önüne kadar ulaşamaması evden eve nakliyat çalışanları için ekstra bir iş ve çaba anlamına gelmektedir.

Eğer Beykoz’dan taşınmayı planlıyorsanız ve evinizin önüne taşınma aracı yanaşamıyor ise bunu önceden nakliyat firması ile konuşmanız ve bu durumu göz önünde bulundurarak fiyat almanız gerekmektedir. Eğer bu durumu taşınma günü öncesinde nakliyat firması ile konuşmazsanız ekstra ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Nakliyat firmaları planlı bir şekilde adresinize gelir ve bu plan dışında bir hizmet talep ederseniz sizden bu ek hizmetin ücretini mutlaka talep ederler.

Octovan Her Zaman Yanınızda!

Evden eve nakliyat sektörü çok iyi denetlenen bir sektör değildir maalesef. Bu neden ile her isteyen elini kolunu sallayarak nakliyat sektöründe faaliyet gösterebilmektedir. Octovan, nakliyat sektörünün en tecrübeli ve profesyonel nakliyat firmalarını bir araya getirmektedir. Octovan’dan Beykoz evden eve nakliyat hizmeti almak için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmak ve fiyat al tuşuna tıklamak.

Bu işlemi yaptıktan sonra karşınıza çıkan kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. İşi almak isteyen nakliyat firmaları taleplerinizi gördükten sonra size bir fiyat teklifi sunarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer nakliyat firmalarının fiyat tekliflerini göremezler. Bu yüzden de diğer nakliyat firmalarının önüne geçerek işi alabilmek için en iyi fiyat teklifini sunmaya çalışırlar.

Nakliyat firmalarından gelen teklifler arasından seçim yapmak da oldukça kolay! Çünkü nakliyat firmalarının daha önceki işlerinden aldığı puan ve müşteri yorumları nakliyat firmalarının profillerinde yayınlanmaktadır. Size teklif sunan nakliyat firmalarının puan ve müşteri yorumlarını inceleyebilir ve kendinize en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.