Küçükyalı Evden Eve Nakliyat

0
636

İstanbul’un en popüler merkezlerinden Küçükyalı evden eve nakliyat firmaları için en önemli pazarlardan bir tanesidir. Özellikle sahil bölümünde yüksek gelir seviyesine dahil olan kişilerin oturduğu Küçükyalı evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep gördüğü yerlerden bir tanesidir. Anadolu Yakası’nın en nezih merkezlerinden biri olan Küçükyalı son yıllarda büyük konut projeleri ile dikkat çekiyor.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Sürekli olarak göç alan ve hızlı bir şekilde gelişmeye devam eden Küçükyalı ev taşıma konusunda İstanbul’un en önde gelen semtleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Yazımızda, Küçükyalı evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Küçükyalı nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Küçükyalı Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Anadolu Yakası’nda hem sahile hem de E5’e yakın olma özelliği taşıyan Küçükyalı tam anlamı ile bir cazibe merkezi diyebiliriz. Bölgede genellikle eski yapılar yer alsa da konumu ve geniş evleri nedeni ile Küçükyalı yoğun ilgi görüyor. Özellikle son yıllarda yapılmaya başlayan büyük konut projeleri ile birlikte daha fazla değer kazanmaya başlayan Küçükyalı beyaz yakalı ailelerin yaşam alanı olarak öne çıkıyor. Bölgede genellikle yüksek gelir grubundaki kişiler yaşadığı için evden eve nakliyat hizmeti sunan nakliyat firmalarının kusursuza yakın bir hizmet sunması gerekmektedir. Küçükyalı’da genellikle eski yapılar olduğu için apartmanların büyük bölümünde eşya taşımak için uygun asansör bulunmamaktadır.

Sokak ve caddelerin dar olması ve eşya taşıma araçlarının apartmanların önüne kadar yanaşarak park yeri bulamaması hizmet alan kişilere ekstra ücret anlamına gelmektedir. Küçükyalı evden eve nakliyat hizmeti almadan önce oturduğunuz apartmandaki asansör durumunu, taşıma araçlarının apartmanın önüne yanaşıp yanaşamayacağını nakliyat firması ile paylaşmanız gerekmektedir. Önceden bulunduğum konum hakkında bilmeniz durumunda nakliyat firması ile alacağınız hizmet konusunda pazarlık yapabilirsiniz. Ancak taşınma günü ekstra hizmet ihtiyacı ortaya çıkar ise çok daha yüksek ücretler ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Küçükyalı Evden Eve Nakliyat Firmaları

Küçükyalı ev taşıma ya da Küçükyalı evden eve nakliyat hizmeti sunan nakliyat firmaları kaliteli hizmet sunamazlar ise kesinlikle iş bulamazlar. Bölgede yaşayan yüksek gelir grubu kişiler fiyatı ne olursa olsun kaliteli bir evden eve nakliyat hizmeti almak istemektedir. Bu yüzden yüksek ücret ödemek gerekir ise bu fedakarlıktan kaçınmak istemeyen kişiler problemsiz bir şekilde eşyalarının taşınmasını beklemektedirler. Küçükyalı nakliyat hizmeti almak isteyen kişilerin yapacağı nakliyat firması seçimi büyük önem taşımaktadır.

Dolandırıcı nakliyat firmalarının tuzaklarına yakalanmadan en kaliteli hizmeti almak isteyen kişiler kendilerine fiyat teklifi sunan firmaları detaylı bir şekilde araştırmalıdır. Taşınma günü büyük hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorsanız evden eve nakliyat hizmetini işin uzmanı Octovan’a bırakmanız gerekir! Deneyimli nakliyat firmaları ile sigortalı taşımacılık hizmeti sunan ve nakliyat sektöründe yeni bir sayfa açan Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını gören Küçükyalı nakliyat firmaları kısa süre içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer firmaların yaptıkları fiyat teklifini görememektedir. Bu sayede de iş almak isteyen nakliyat firmaları en uygun fiyatla teklifler sunmaktadır. Bu sayede de hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki size fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapacaksınız? Aslında bu sorunun cevabı oldukça basit! Octovan iş modelinde hizmet veren nakliyat firmaları daha önce yaptıkları işlerden kullanıcı yorumu ve puanı almaktadır. Firmaların aldıkları puan ve kullanıcı yorumları firmaların sayfalarında herkese açık olarak yayınlanmaktadır. Size teklif sunan firmaların puan ve kullanıcı yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyerek size en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ek hizmetler konusunda anlaşma sağlamaktadır ve ev taşıma işlemleri güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.