Yazlık Satın Almak İçin En Uygun Tatil Merkezleri

0
799

Türkiye muhteşem konumu, iklimi, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile tam anlamı ile bir tatil cennetidir. Özellikle de sıcak iklimi nedeni ile Avrupa’dan ve dünyanın dört bir yanından birçok turist Türkiye’nin tatil merkezlerinde ev satın almayı tercih etmektedir. Kusursuz sahilleri, benzersiz mimari yapıları ve tarihi dokusu ile tam bir cazibe merkezi olan Ege ve Akdeniz bölgeleri yazlık satın almak için en uygun bölgeler olarak öne çıkıyor. Ancak Ege ve Akdeniz’de nereden yazlık satın alacağınız da çok önemlidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Çünkü bazı yazlıklar beklentilerin çok altında kalarak hayal kırıklığı yaratırken, en gözde merkezlerdeki yazlıklar da çok pahalı olabilmektedir. Bu yüzden yazlık satın alacağınız merkezi seçerken hem bütçenize uygun hem de beklentilerinizi karşılayabilecek bir merkez bulmanız gerekmektedir. Yazımızda, yazlık satın almak için tercih edebileceğiniz en uygun tatil merkezlerini detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız bu merkezleri birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Manavgat

Yabancı turistlerin adeta akın ettiği Antalya kusursuz tatil merkezleri ile dikkat çekiyor. Akdeniz bölgesinin en popüler merkezlerinden biri olması nedeni ile Belek ve Kemer gibi ilçelerde yazlık fiyatları oldukça yüksektir. Fakat Antalya’nın denize kıyısı olmayan ilçelerinden Manavgat, uygun fiyatlarla yazlık alabileceğiniz bir tatil merkezidir. Muhteşem doğası ile büyüleyen Manavgat denize kıyısı olmasa da özel aracınız ile denize kolayca ulaşabileceğiniz bir konumdadır. Ek olarak, Manavgat Nehri kusursuz manzarası ve su sporları aktiviteleri ile büyük ilgi görüyor.

Gökçeada

Çanakkale’nin en gözde ilçelerinden biri olan Gökçeada, sahilleri, benzer yapıdaki butik evleri ve sokakları ile huzur bulabileceğiniz çok özel bir tatil merkezidir. Gökçeada’nın sahil bölümünde ve iç bölümlerdeki köylerinde çok uygun fiyatlı yazlıklar bulabilmeniz mümkündür. Bu özel ada oldukça küçük olduğu için satın alacağınız yazlık denize yakın bir konumda olacaktır. Gökçeada’da sahile yakın bir yazlık satın alarak gece hayatı ve sahil aktivitelerine çok kolay bir şekilde katılabilirsiniz. Eğer Gökçeada tam da sizin aradığınız yazlık için en uygun merkez ise, ev taşıma işlemleri ve evden eve nakliyat hizmeti için Octovan her zaman yanınızda!

Fethiye

Muğla’nın en popüler merkezlerinden biri olan Fethiye, yazlık satın alabileceğiniz en uygun tatil merkezlerinden bir tanesi. Muğla’nın denize kıyısı olan ilçelerinden biri olan Fethiye, masmavi denizi, yeşil doğası ve aktif gece hayatı ile yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği bir tatil cennetidir. Türkiye’nin ünlü tatil bölgeleri ile kıyaslandığında çok daha uygun fiyatlar ile yazlık satın alabileceğiniz Fethiye, beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak bir merkez. Eğer yazlığım sahilde olmak zorunda değil derseniz ve ulaşım için özel aracınız var ise iç bölgelerde çok daha uygun fiyatlı ve konforlu yazlıklar bulabilirsiniz.

Kumluca

Antalya’nın çok fazla ilgi çekmeyen, ama konumu ve doğal güzellikleri ile fark yaratan merkezlerinden Kumluca, yazlık satın almak için en ideal merkezlerden bir tanesidir. Çok küçük bir sahil şeridine sahip olan Kumluca Adrasan, Mavikent Gelidonya Feneri ve Korsan Koy gibi bölgenin en popüler tatil merkezlerine yakınlığı nedeniyle ile tercih edebileceğiniz bir bölge. Eğer eğlence merkezlerine ve sahillere yakın olan ve küçük bütçelere uygun bir yer arıyorsanız Kumluca tam size göre…

Akçay

Ege’nin en önemli tatil merkezlerinden Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı olan Akçay, gençlere ve huzur arayanlara yönelik birçok fırsatı tek çatı altında sunabilen bir tatil merkezidir. Son yıllarda çok daha fazla ilgi görmeye başlayan ve Balıkesir’in denize kıyısı olan az sayıdaki bölgelerinden biri olan Akçay’ın sahil şeridindeki yazlıkların fiyatı oldukça pahalıdır. Fakat, Akçay’ın iç kesimlerinde ve denize yakın olan bölgelerde uygun fiyatlı yazlıklar da bulunmaktadır. Akçay özellikle yerli turistlerin son yıllarda en çok tercih ettiği tatil merkezlerinden bir tanesidir. Bu bölgeden yazlık satın alırsanız, bu adım size önemli bir ticari yatırım olarak size geri dönecektir.

Alanya

Antalya denince akla gelen ilk merkezlerden biri olan Alanya, her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlıyor. Türkiye’nin en gözde tatil merkezlerinden biri olan Alanya, her tür eğlenceyi kolayca bulabileceğiniz bir merkezdir. Alanya çok yoğun ilgi gören bir ilçe olduğu için yazlık fiyatları da oldukça pahalıdır. Ancak Alanya’nın dış kısımlarında kalan bölgelerde çok uygun fiyatlı yazlıklar bulabilmeniz mümkün. Alanya’nın dışında kalsa da bahsettiğimiz yazlıklar denize yakın ve muhteşem bir doğanın tam ortasında yer almaktadır.

Muratpaşa

Antalya’nın bir diğer popüler merkezi de Muratpaşa’dır. Denize kıyısı olan Muratpaşa’da tercihinize göre müstakil ev ya da apartman dairesi bulabilirsiniz. Merkezi konumu ve sahil hattının büyük bir bölümü otel zincirleri tarafından kapılmış olduğu için sahilde deniz manzaralı bir yazlık satın almak için büyük paralar ödemek zorunda kalabilirsiniz. Ancak ilçenin daha iç bölümlerinde uygun fiyatlı yazlıklar bulabilirsiniz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.