Bakırköy Evden Eve Nakliyat

0
572

İstanbul’un en önemli ve en büyük merkezlerinden biri olan Bakırköy evden eve nakliyat hizmeti için en köklü pazarlardan bir tanesidir. Lüks konutları ve gelişmekte olan bölgeleri ile İstanbul’un en fazla göç alan yerleri arasında yer alan Bakırköy nakliyat firmaları için merkez noktalardan bir tanesidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Yazımızda, Bakırköy evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de Bakırköy’e taşınmayı planlıyorsanız yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz. Eğer siz de hazırsanız Bakırköy nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bakırköy Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Yüksek gelir grubuna dahil olan kişilerin oturduğu Bakırköy evden eve nakliyat hizmetinin de çok üst kalitede olmasını gerektirmektedir. Özellikle sahil kesiminde yer alan büyük siteler ve apartmanlardan taşınmak isteyen kişiler en kaliteli nakliyat hizmetini almak için yüksek ücretler ödemeyi sorun etmemektedir. Bu yüzden Bakırköy nakliyat hizmeti sunan firmaların dikkat etmesi gereken en önemli nokta hizmet kalitesidir. Bakırköy, İstanbul’un en köklü merkezlerinden biri olması nedeni ile binaların büyük bir bölümü eskidir. Bu yüzden nakliyat işlemleri ve eşya taşıma konusunda sıkıntılar yaşanabilmektedir. Eski binaların büyük bir bölümünde asansör bulunmamaktadır.

Bu da eşyaların merdiven boşluğundan taşınması anlamına gelmektedir. Özellikle yüksek katlarda oturan kişiler taşınırken nakliyat firması çalışanları çok daha fazla enerji ve çaba harcamak zorunda kalacakları için bu durum sunulan fiyat teklifine de yansımaktadır. Bakırköy’ün bazı cadde ve sokakları dar ve yokuş olduğu için nakliyat kamyonları bina önüne park etmek için uygun bir alan bulmakta zorlanabilmektedir. Böyle bir durumda da nakliyat firması çalışanlarının eşya taşıma mesafesi ciddi anlamda uzayacağı için hizmet almak isteyen kişiye bu durum ek masraf olarak yansıtılmaktadır.

Bakırköy evden eve nakliyat hizmeti almadan önce bulunduğunuz bölgenin, kaçıncı katta oturduğunuz, binada eşya taşımaya uygun asansör olup olmaması, nakliyat kamyonunun apartmanın önüne park edebileceği bir alanın bulunup bulunmaması gibi faktörleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü, altını çizdiğimiz bu maddelere göre alacağınız fiyat teklifleri değişiklik gösterecektir. Bakırköy nakliyat sektörünün en hareketli merkezlerinden biri olduğu için birçok dolandırıcı nakliyat firması da iş alabilmek için hizmet almak isteyen kişilerin dikkatini çekmeye çalışmaktadır.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak yerine getiremeyeceği vaatlerde bulunmaktadır. Sadece fiyat teklifine göre değerlendirme yapan kişiler herhangi bir araştırma yapmadan bu teklifleri kabul etmeyi tercih ederek taşınma günü büyük hayal kırıklığı yaşamaktadırlar. Dolandırıcı nakliyat firmaları çok düşük fiyat teklifi yaparak iş aldıklarında ufak bir komisyon ücreti karşılığında işi farklı nakliyat firmalarına devretmektedirler.

Hizmet alan kişiler de taşınma günü farklı firma yetkilileri ile karşılaştıklarında büyük sorunlar yaşanabilmektedir. Böyle bir durum ile karşılaşmamak için Bakırköy evden eve nakliyat firması seçimi yaparken çok dikkatli olmak gerekmektedir. Eğer doğru nakliyat firması seçimi yapmak istiyorsanız internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmanız yeterli!

Bakırköy Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan çatısı altında hizmet veren Bakırköy evden eve nakliyat firmaları en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır. Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Formu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Talep ettiğiniz hizmeti inceleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifi sunmaya başlamaktadır. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görmemektedir. Bu durumda da iş alabilmek isteyen nakliyat firmaları en uygun fiyat teklifini sunabilmek için büyük çaba sarf etmektedir. Bu iş modeli sayesinde hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olurlar.

Peki size fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapacaksınız? Bu sorunun yanıtı da oldukça basit! Octovan ailesine dahil olan nakliyat firmaları verdikleri her hizmet için puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Nakliyat firmalarının aldıkları puan ve kullanıcı yorumları firmaların sayfasında herkese açık olarak yayınlanmaktadır.

Bu sayede size fiyat teklifi sunan firmaların puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek size en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet almak isteyen kişi ile nakliyat firması yetkilileri görüşme yaparak taşınma günü ve ek hizmet konularına karar verirler. Son olarak da hızlı ve güvenli bir şekilde nakliyat işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.