Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat

0
521

İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biri olan Küçükçekmece en fazla göç alan merkezlerin de başında gelmektedir. Bu yüzden Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep gördüğü yerlerdendir. Geçmişte dağınık yapılanmanın bir örneği olarak bilinen Küçükçekmece son yıllarda yapılan büyük ölçekli konut çalışmaları ile planlı yapılaşmaya öncülük etmeye başlamıştır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Özellikle Halkalı bölgesinde inşa edilen siteler ve yüksek bütçeli yaşam alanları ilçenin yaşam standartlarını önemli ölçüde artırmaktadır. Yazımızda, Küçükçekmece ev taşıma hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Küçükçekmece evden eve nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Evden eve nakliyat işlemleri düşünüldüğü gibi basit ve pratik bir işlem değildir maalesef. Ev taşıma hizmeti almadan önce birçok konuda hazırlık yapmak gerekmektedir. Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmeti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan bir tanesi nasıl bir eve taşınılacağı konusudur.

Küçükçekmece’de asansörsüz eski binalar ile yeni yapılan geniş asansörlü siteler bulunuyor. Eğer asansörü bulunmayan bir binadaki eve taşınmayı planlıyorsanız bu size ek masraf olarak yansıyacaktır. Çünkü nakliyat firması eşyaları merdiven boşluğundan indirip çıkaracağı için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaktır.

Bunun dışında taşıma kamyonunun apartmanın önüne yanaşıp yanaşamayacağı da Küçükçekmece nakliyat hizmeti için sunulacak fiyat teklifini doğrudan etkilemektedir. Eğer taşıma kamyonu bina önüne yanaşamaz ise nakliyat firması çalışanları eşyaları uzun bir mesafe boyunca taşımak zorunda kalacaktır. Bu durum da yine hizmet alan kişiye ek ücret olarak geri dönecektir.

Asansörü eşya taşımak için uygun olan apartman ya da sitelerde böyle durumlar ile karşılaşılmayacağı için ev taşıma hizmetlerine daha uygun fiyat teklifleri sunulacaktır. Ancak, bazı sitelerde taşınmak belirlenen gün ve saatler bulunmaktadır. Belirtilen günler ve saatler dışında kesinlikle sitede taşınma işlemi yapılmasına izin verilmemektedir. Taşınma günü bu ve benzeri sürprizler ile karşılaşmamak için mutlaka daha önce site yönetimi ile konuşmanızı tavsiye ediyoruz.

Küçükçekmece Evden Eve Nakliyat Firmaları

Yeni bir eve taşınırken karar verilmesi gereken en kritik sorulardan bir tanesi hangi evden eve nakliyat firması ile çalışılacağına karar vermektir. Küçükçekmece evden eve nakliyat firmaları için önemli bir cazibe merkezi haline gelmesi nedeni ile birçok dolandırıcı nakliyat firması ortaya çıkmaya başlamıştır.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna etmektedir ve taşınma günü verdikleri sözleri yerine getirmeyerek kişilere maddi ve manevi zarar vermektedirler. Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmeti alırken bu ve benzeri kötü tecrübeler yaşamamak için doğru nakliyat firması seçimi yapmanız gerekmektedir.

Eğer en uygun fiyat garantisi ile en güvenli Küçükçekmece evden eve nakliyat hizmeti almak istiyorsanız yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır. Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız gerekmektedir. Bu formu doldurarak almak istediğiniz ev taşıma ya da evden eve nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında hizmet veren evden eve nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Hizmet taleplerinizi görüntüleyen Küçükçekmece evden eve nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlamaktadır. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken kesinlikle diğer firmaların tekliflerini görüntüleyememektedir. Bu durumda da evden eve nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat tekliflerini sunmaya çalışmaktadırlar. Bu durum da en çok hizmet almak isteyen kişilere avantaj oluşturmaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan Küçükçekmece evden eve nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılacak? Bu sorunun cevabı aslında oldukça basit! Octovan çatısı altında hizmet veren evden eve nakliyat firmaları yaptıkları her nakliyat işlemi için hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumu almaktadırlar. Nakliyat firmalarının aldıkları puan ve kullanıcı yorumları firmaların sayfalarında herkese açık olarak yayınlanmaktadır.

Almak istediğin hizmet için fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının daha önce yaptıkları işlerden aldıkları puan ve kullanıcı yorumlarını detaylı olarak inceleyebilir ve size en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ek hizmet konularını kendi aralarında netleştirmektedirler. Octovan iş modeli ile hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadırlar.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.