Bahçelievler Evden Eve Nakliyat

0
692

İstanbul’un en kalabalık ve büyük ilçelerinden bir tanesi de Bahçelievler ilçesidir. Alan anlamında çok geniş olamasa da nüfus yoğunluğu anlamında büyük dikkat çeken ilçede Türkiye’nin her yerinden farklı kökenden insan yaşamaktadır. Bu neden ile Bahçelievler evden eve nakliyat hizmeti en popüler nakliyat hizmetlerinden bir tanesidir. Bahçelievler ilçesinde çok fazla yapı ve yoğun bir nüfus olması Bahçelievler evden eve nakliyat firmaları için büyük bir fırsat anlamına gelmektedir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ancak bu büyük pazar çevre ilçelerde hizmet veren evden eve nakliyat firmaları için de hem rekabet hem de fırsat anlamındadır. Bazı Bahçelievler semtleri çevre ilçelerden Bağcılar ve Esenler’e göre daha düzgün yapılardan kurulu olsa da çoğu Bahçelievler semti çarpık yapılaşmanın kurbanı olmuş durumdadır. Yazımızda, Bahçelievler evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde kaleme aldık. Eğer siz de hazırsanız Bahçelievler nakliyat hizmetleri konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bahçelievler Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat hizmetine ihtiyaç duyulduğunda stresli ve yorucu bir süreç başlıyor demektir. Ev taşıma işlemleri yapacak kişiler cevabını bilmediği birçok sorunun cevaplarını aramak zorunda kalmaktadır. Sorunsuz bir şekilde evden eve nakliyat sürecinin atlatılması için bu işi planlı bir şekilde ve zaman ayırarak adım adım gerçekleştirmek gerekmektedir.

Ev taşıma sürecinde karşınıza çıkan soruları tek tek ele alarak çok daha doğru bir şekilde çözebilirsiniz. Acele hareket etmek ya da karar vermek taşınma günü büyük sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden evden eve nakliyat işlemleri için kendinize iyi bir plan oluşturmanızı tavsiye ediyoruz. Ülkemizde taşınma planı yapmak birçok kişi için zaman alıcı ve gereksiz olarak gözükse de problemsiz bir taşınma günü tecrübesi yaşamak için en az 2 ya da 3 hafta önceden hazırlıklarınızı yapmanızı öneriyoruz.

Evden Eve Nakliyat İşlemleri

İlk olarak düzgün ve detaylı bir şekilde hazırlanmış bir evden eve nakliyat sözleşmesi ve eşya listesi gibi size yardımcı olacak hazırlıkları yapmanız gerekmektedir. Evden eve nakliyat sigortası en yanlış yorumlanan ve aktarılan konuların başını çekmektedir. Özellikle de evden eve nakliyat firmalarının sunduğu hizmetten memnun kalmayan kişilerin en çok diline doladığı konuların başında evden eve nakliyat sigortası bulunmasına rağmen hasar gören eşyaların tazminatının alınamamasıdır.

Maalesef nakliyat sektöründe evden eve nakliyat sigortası kapsamında hasarı karşılanmamış birçok insan vardır, ama hasarı karşılanmış kişi sayısı ise bir elin parmaklarını geçmemektedir. Özet olarak, Türkiye’de veya Avrupa’da ikinci el kullanılmış eşyaya garanti veren bir sigorta poliçe türü bulmak mümkün değildir. Bazı nakliye firmaları rakiplerinin öne geçerek iş alabilmek için sigorta poliçelerini kullanabilmektedirler. Bu tarz bilgiler ile karşılaşırsanız kesinlikle güvenmeyin ve farklı bir evden eve nakliyat firması ile çalışın.

Evden Eve Nakliyat Sigortası Kapsamı

Evden eve nakliyat sigortası ev eşyası ve taşıma aracının kaza yapması ya da benzer nedenler ile kısmen ya da tamamen hasar görmesi halinde devreye girmektedir. Eşyaların sökme ve takma esnasında ya da taşıma aşamasında aldıkları hasarlar kesinlikle ama kesinlikle sigorta poliçesi kapsamına girmemektedir. Bu durumu çok daha net bir şekilde anlamanız için evden eve nakliyat sigortası maddelerini dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyoruz.

Octovan yeni iş modeli ile hizmet alan kişilerin hiçbir şekilde maddi ve manevi anlamda zarara uğramamasını sağlamaktadır. Kusursuz bir evden eve nakliyat süre için üretilen bu iş modelinde hizmet almak isteyen kişiler değil nakliyat firmaları hizmet alan kişileri ikna etmeye çalışıyor. Bahçelievler evden eve nakliyat hizmeti alabilmek için Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaşmanız yeterlidir. Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşabiliyorsunuz. Bu aşamadan sonra almak istediğiniz hizmeti detaylı bir şekilde gören nakliyat firmaları dakikalar içinde size teklifler sunmaktadır. Bu süreçte nakliyat firmaları, diğer nakliyecilerin tekliflerini göremiyorlar.

Bu şekilde hiçbir nakliyat firması herhangi bir teklif ücreti görmeden size en uygun fiyatları sunmaya çalışıyor. Gelen teklifler arasından seçim yapabilmek için firmaların daha önce verdiği hizmetlerden aldığı puan ve müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. Gelen tekliflerden birini seçmeye karar verdiğinizde iletişim bilgileriniz sadece seçtiğiniz firma ile paylaşılıyor. Son olarak da nakliyat firması istenen zaman ve anlaşılan fiyat ile belirttiğiniz yere gelerek ev taşıma işlemlerinizi gerçekleştiriyor. Ev taşıma işlemleri tamamlandıktan sonra da Octovan’a ulaşarak nakliyat firmasından aldığınız hizmet için bir puan notu ve müşteri yorumu ekleyebiliyorsunuz. Bu puan ve müşteri yorumları da nakliyat firmalarının sayfalarında yayınlanıyor.

Bu özel ve müşterileri koruyan iş modelinde nakliyat firmalarının çok sayıda iş alabilmeleri müşteri yorumları ve puanlamalara dayanmaktadır. Çok sayıda olumlu müşteri yorumları ve puanı olmayan nakliyat firmaları Octovan’dan kesinlikle iş alamamaktadır. Bu yüzden nakliyat firmaları hizmet alan kişilerin memnun olması ve olumlu yorumlar ile puanlar vermesi için büyük çaba sarf etmektedir. Bu durum da en çok hizmet alan kişilerin işine gelmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.