Bayrampaşa Evden Eve Nakliyat

0
592

İstanbul’un en büyük ilçelerinden bir tanesi de Bayrampaşa İlçesi’dir. Tam anlamı ile bir sanayi merkezi olan Bayrampaşa evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği yerleşim alanlarından bir tanesidir. Şehir merkezine çok yakın olmasına birçok üretim atölyesine de ev sahipliği yapan Bayrampaşa’nın en önemli özelliklerinden biri sanayi ile yaşam alanlarının iç içe olmasıdır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Eğer bir bölgede ev ve yaşam alanı bulunuyor ise evden eve nakliyat hizmeti de ihtiyaçlar listesinde yer almaktadır. Bölge iş ve yaşam fırsatını aynı anda sunduğu için Bayrampaşa sürekli olarak göç alan bir ilçedir. Yazımızda, Bayrampaşa evden eve nakliyat hizmetini detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Bayrampaşa nakliyat hizmetleri hakkında bilmeniz gerekenleri birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bayrampaşa Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Bayrampaşa sanayi merkezi olmasının yanından önemli ve büyük bir yaşam merkezidir. Bu yüzden de Bayrampaşa evden eve nakliyat firmaları nakliyat hizmetleri için büyük bir rekabet içindedir. Bayrampaşa ilçesi çok küçük bir alana sahip olmasına rağmen ulaşım ve yerleşim açısından İstanbul’un en avantajlı ilçeleri arasında yer almaktadır.

İstanbul için büyük önem taşıyan otobüs garı ve sebze hali de Bayrampaşa ilçesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Son yıllarda kentsel dönüşüm projeleri ile büyük bir yenilenme sürecine giren Bayrampaşa birçok büyük site ve alışveriş merkezine sahiptir. Son dönemde yapılan yatırımlar ile çok farklı bir havaya bürünen Bayrampaşa ev taşıma ve evden eve nakliyat hizmetinin de en çok arandığı yerlerden biri haline dönüştü.

Ev Taşıma ve Evden Eve Nakliyat

Evden eve nakliyat zamanı geldiğinde yeni bir yaşantıya başlamak kaçınılmaz bir sonuç olduğu için birçok kişi büyük bir stres ve sıkıntı yaşamaktadır. Ancak unutulmaması gereken noktalardan bir tanesi, iyi bir planlama ve düzenli bir hazırlık çalışması yaparak ev taşıma stresi ortadan kaldırılabilir.

Bu önemlerin düzgün bir şekilde yapılması durumunda taşınma günü olumsuz bir sürpriz ile karşılaşma riski ortadan kaldırılabilir. Özellikle şehirlerarası ev taşıma işlemlerinde en az iki hafta, şehir içi taşınmalarda ise bir hafta önceden hangi nakliyat firması ile çalışılacağının belirlenmesi ve hatta nakliyat firması ile bir nakliyat sözleşmesi imzalanmalıdır. Burada unutulmaması gereken nokta da sözleşme imzalayacağınız kişinin gerçekten yetkili bir kişi olduğundan emin olmaktır.

Eşya Paketleme ve Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat işlemlerinde eşya paketleme süreci de büyük bir önem taşımaktadır. Taşınma günü öncesinde karar vermeniz gereken konulardan biri de eşyaları sizin mi yoksa nakliyat firmasının mı paketleyeceğidir. Eşya paketleme konusunda gözden kaçırmamanız gereken şey değerli eşyalar ile kendiniz ilgilenirken diğer tüm eşyaları profesyonel bir nakliyat firmasına bırakmaktır.

Halk arasındaki genel kanı eğer paketleme işlemini kişiler kendileri yaparsa daha uygun nakliyat fiyatı alınacağının düşünülmesidir. Ancak işin aslı çok daha farklıdır, çünkü nakliyat firmaları için en basit işlerden biri eşya paketleme işlemleridir. Bu yüzden kişiler eşya paketleme işlemlerini kendileri yapsa da nakliyat firmalarından büyük bir indirim alma şansı yoktur.

Eşya paketleme yapmak yerine paketleme işlemlerini denetlemek çok daha mantıklı bir tercih olacaktır. Özellikle paketlerin hangi odaya ait olduğu ve içinde ne olduğunun kolilerin üzerine yazılması büyük önem taşımaktadır. Koli hazırlarken ve taşırken mutlaka kolilerin üzerinde yapışken kağıt ile bilgilendirici notlar yazmayı unutmayın.

Ek olarak, yeni eve hangi eşyaların taşınmayacağına da karar vermek gerekmektedir. Yeni bir eve taşınırken kullanmayan eşyaları belirlemek ve bu eşyalardan kurtulmak gerekmektedir. Bu size hem alan kazandırır hem de nakliyat işlemlerini çok daha ekonomik hale getirir. Ayrıca, mutfak eşyalarının dikkatli ve ayrı paketlendiğinden mutlaka emin olun! Yeni eve yerleşmeye başlandığında ilk ihtiyacınız olacak eşyalar büyük ölçüde mutfak eşyaları olmaktadır. Bu yüzden yeni eve yerleşirken tüm eşyalarınızı aynı anda çıkartmak için fazla enerji harcamayın.

Nakliyat Sigortası

Şehir içi taşınmalarda nakliyat sigortası şehirlerarası taşınmalarda olduğu kadar önem taşımamaktadır. Ancak şunu bilmenizde fayda var. Nakliyat sigortası taşıma aracının kaza yapması durumunda geçerli olmaktadır. Eşyaların taşınırken hasar görmesi sigortanın kapsamı dahilinde değildir. Nakliyat firmaları genel olarak güven aşılamak için eşya hasarlarının da sigorta kapsamı içinde olduğunu söylemektedir.

Octovan Her Zaman Yanınızda!

Bayrampaşa evden eve nakliyat hizmeti için Octovan her zaman yanınızda! Octovan’a internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaşarak fiyat al tuşuna tıklamanız yeterli. Karşınıza çıkan kısa formu doldurarak nakliyat firmaları ile almak istediğiniz hizmetin detaylarını paylaşmış olursunuz. Bayrampaşa evden eve nakliyat firmaları size dakikalar içinde teklifler sunmaya başlar. Siz de nakliyat firmalarının puan ve müşteri yorumlarını inceleyerek size en uygun firmayı seçebilirsiniz. Bu yöntem ile güvenli ve kolay bir şekilde taşınabilirsiniz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.