Kayaşehir Evden Eve Nakliyat

0
714

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda en fazla göç alan yerlerden bir tanesi de Başakşehir’e bağlı Kayaşehir bölgesidir. Büyük konut projeleri ile birlikte donanımlı yaşam alanları sunmaya başlayan Kayaşehir evden eve nakliyat hizmetinin en fazla talep edildiği noktalardan bir tanesidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Konut projelerinin yanı sıra eğitim ve sağlık alanında yapılan yatırımlar ile hızlı bir şekilde gelişen ve gelişmeye devam eden Kayaşehir en çok nüfus artışı kaydedilen bölgeler arasında yer alıyor. Yazımızda, Kayaşehir evden eve nakliyat hizmeti konusunda bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Kayaşehir nakliyat işlemlerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Kayaşehir Evden Eve Nakliyat Hizmeti

İstanbul Avrupa Yakası’nda en hızlı gelişim gösteren merkezlerden biri olan Kayaşehir, bölgenin kayalık bir bölge olmasından dolayı Kayabaşı adı verilen tarihi bir köydür. 1985 yılında köy statüsü kaldırılarak mahalleye dönüşmüştür. 2000 yılından itibaren planlı yapılaşma ile büyüyen Kayaşehir’in nüfusu 100.000 kişiye ulaşmıştır. Kayaşehir evden eve nakliyat hizmeti de bölgeye olan göçün önemli ölçüde artış göstermesi ile birlikte zirve yapmıştır.

Evden eve nakliyat firmaları için kısa süre içerisinde büyük bir pazara dönüşen Kayaşehir nakliyat işlemleri için çok ideal bir yapıya sahiptir. Küçük bir köyken büyük konut projelerinin yapıldığı bir merkeze dönüşen Kayaşehir’de yüksek katlı yeni siteler bulunuyor. Bölge kayalık bir bölge olmasına rağmen yapılan çalışmalar sonucunda birçok büyük ölçekli konut projesine sahip olan mahalle ev taşıma açısından büyük kolaylık sağlamaktadır.

Yeni yapılan sitelerin hemen hemen tamamında eşya taşımaya uygun asansörler bulunmaktadır. Buna ek olarak, taşıma kamyonları binaların önüne park etmekte sorun yaşamamaktadır. Şehir merkezlerinde olduğu gibi dar ve sıkışık sokakları bulunmayan Kayaşehir geniş alanları ile dikkat çekiyor.

Şehir merkezlerine uzak bir konumda olmasına rağmen sunulan çeşitli toplu ulaşım olanakları ile dikkat çeken Kayaşehir, Anadolu’dan İstanbul’a göç eden birçok kişinin yaşamak için tercih ettiği yerlerden biridir. Evden eve nakliyat hizmetlerine olan talebin çok hızlı bir şekilde yükselmesi ile birlikte birçok nakliyat firması bölgeye yerleşmeye başlamıştır.

Ancak bazı dolandırıcı nakliyat firmaları yerine getiremeyecekleri vaatler ve piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet alan kişileri taşınma günü mağdur etmektedir. Taşıma aracı dahi bulunmayan dolandırıcı nakliyat firmaları iş aldıktan sonra komisyon karşılığı aldıkları işi bir başka nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler de taşınma günü farklı nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri problemler ile karşılaşmamak için doğru Kayaşehir evden eve nakliyat firması seçimi yapmalısınız!

Kayaşehir Evden Eve Nakliyat Firmaları

Doğru Kayaşehir evden eve nakliyat firması seçimi yapmak için yapmanız gereken tek şey internet ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır. Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Bu formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Almak istediğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görememektedir. Bu yüzden nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışmaktadır. Bu iş modelinde hizmet alan kişi en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan Kayaşehir evden eve nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Aslında bu sorunun cevabı da oldukça basittir. Çünkü Octovan çatısı altında hizmet sunan nakliyat firmaları verdikleri her hizmet için puan ve kullanıcı yorumları almaktadır. Nakliyat firmalarının hizmet verdikleri kişilerden aldıkları puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından görülebilmektedir. Size fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyerek beklentilerinize en uygun firmayı seçerek ev taşıma işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri iletişime geçerek taşınma günü ve alınacak ek hizmetler gibi konularda anlaşma sağlayarak evden eve nakliyat hizmetini gerçekleştirmektedir. Bu iş modelinde nakliyat firmaları iş alabilmek için müşteri memnuniyetine büyük önem vermek zorundadır. Octovan’da düşük puan ve kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır ve zaman içinde sistemden tamamen silinmektedir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.