Dudullu Evden Eve Nakliyat

0
774

İstanbul Anadolu Yakası’nın en etkin organize sanayi bölgelerinden Dudullu evden eve nakliyat firmalarının da en çok hizmet verdiği noktalar arasında yer alıyor. Merkezi konumu nedeni ile aynı zamanda önemli bir yerleşim merkezi de olan Dudullu ev taşıma sektörüne de yön veren bir semttir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Son yıllarda yapılan büyük ölçekli konut projeleri ile daha hızlı göç almaya başlayan Dudullu evden eve nakliyat hizmetine en çok ihtiyaç duyulan bölgelerden biridir. Yazımızda, Dudullu nakliyat konusu hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Dudullu ev taşıma konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Dudullu Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Ümraniye İlçesi’ne bağlı olan Dudullu semti yukarı ve aşağı Dudullu olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Önemli sanayi sitelerine ev sahipliği yapan Dudullu bölgesi her yıl önemli sayıda göç almaktadır. Bununla birlikte semtte ev ihtiyacı da hızlı bir şekilde artmıştır. Böylece Dudullu bölgesine büyük ölçekli çok sayıda konut projesi inşa edilmeye başlamıştır. Semtteki yaşam alanlarının genişlemesi ile birlikte İstanbul’un popüler merkezlerinden biri haline gelen Dudullu evden eve nakliyat firmaları için de önemli bir pazara dönüşmüştür.

Dar ve sıkışık sokaklarına ek olarak kış aylarında yağan kar nedeni ile ulaşım anlamında sıkıntılı bir bölge olan Dudullu yeni konutların çok sayıda olması anlamında da evden eve nakliyat hizmeti açısından avantajlıdır. Yeni site ve apartmanların hemen hemen tamamında eşya taşımaya uygun asansörler bulunmaktadır. Bu durumda da nakliyat firması çalışanları daha az güç ve zaman harcayacağı için çok daha uygun fiyat teklifleri sunmaktadırlar.

Sokakların çok dar olması ve özellikle kış aylarında hava şartlarının olumsuz olması ve bölgedeki trafiği olumsuz etkilemesi nakliyeci firmalar için büyük bir sorun anlamına gelmektedir. Bina önüne park edecek yerin bulunmaması durumunda firmalar uzak noktalara taşıma kamyonlarını park etmek zorunda kalmaktadır. Bu durumda da ekstra mesafe eşya taşınacağı için fiyat teklifi sunulurken bu masraflar da fiyata dahil edilmektedir.

Nakliyat sektörü açısından önemli bir pazar olan Dudullu’da birçok dolandırıcı nakliyat firması iş alabilmek için çaba harcamaktadır. Piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edilen dolandırıcı nakliyat firmaları, aldıkları işi belirli bir komisyon karşılığında farklı bir firmaya devretmektedir.

Taşınma günü hizmet alan kişiler farklı nakliyat firması yetkilileri ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu yüzden, taşınma günü bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşmamak için en doğru evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. En doğru Dudullu evden eve nakliyat firması seçimi yapmak için tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Dudullu Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna basarak karşınıza çıkan kısa formu doldurduğunuzda almak istediğiniz hizmetin detaylarını evden eve nakliyat firmaları il paylaşmış olursunuz. Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını gören nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların fiyat tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu yüzden firmalar iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışmaktadır. Octovan iş modeli sayesinde hizmet almak isteyen kişiler her zaman en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almaktadır.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun da yanıtı oldukça basit. Octovan’da hizmet veren tüm nakliyat firmaları verdikleri her hizmet için puan ve kullanıcı yorumları almaktadır. Bu kullanıcı yorumları ve puanlar herkes tarafından incelenebilmektedir. Böylece size fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek en uygun Dudullu evden eve nakliyat firması seçimi yapabilirsiniz.

Octovan’da düşük puanı ve kullanıcı yorumları olan evden eve nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları olan evden eve nakliyat firmaları sistemden belirli bir süre sonra otomatik olarak silinmektedir. En uygun nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve ekstra alınacak hizmetlere karar verirler. Tüm bu işlemlerin ardından da güvenli ve hızlı evden eve nakliyat işlemleri gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.