Gölbaşı Evden Eve Nakliyat

0
570

Ankara’nın en büyük ve kalabalık ilçelerinden Gölbaşı evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği merkezler arasında yer almaktadır. Şehir merkezine 20 km uzaklıkta olan Gölbaşı, 1955 yılında ilçe olduktan sonra hızlı bir şekilde gelişmeye ve göç almaya başlamıştır. Ankara’nın göller bölgesinde yer alan Gölbaşı İlçesi sınırları içerisinde Mogan Gölü ve Eymir Gölü bulunmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Son yıllarda yapılan toplu konut projeleri ile daha hızlı büyüyen Gölbaşı ev taşıma hizmetinin de merkezlerinden biri haline gelmiştir. Yazımızda, Gölbaşı evden eve nakliyat konusu hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Gölbaşı nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Başkent Ankara’nın en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olan Gölbaşı son yıllarda yapılan konut ve sosyal yaşam projeleri ile öne çıkmaktadır. Okul ve hastane gibi önemli kurumların da sayısının artması ile birlikte tam anlamı ile bir cazibe merkezi haline gelen Gölbaşı’nın nüfusu 130 binin üzerine çıkmıştır. Şehir merkezine çok yakın olmasa da toplu ulaşım seçenekleri ile birçok ailenin tercihi olan Gölbaşı öğrenci nüfusuna da ev sahipliği yapmaktadır.

Bölgenin sürekli olarak göç alması nedeni ile evden eve nakliyat hizmetine olan ihtiyaç da her geçen gün artış göstermektedir. Bölgenin geniş mahalle ve sokaklardan oluşması nakliyat firmaları için büyük avantajdır. Nakliyat firmalarının taşıma araçları eşya taşınacak apartmanın önüne park etmekte sorun yaşamadığı için işlemler çok daha hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanabilmektedir.

Bölgeye olan ilginin sürekli olarak artması dolandırıcı nakliyat firmalarının da bölgede iş almaya çalışmasına neden olmuştur. Bu firmalar piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolay bir şekilde ikna edebilmektedir. Dolandırıcı nakliyat firmaları iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Böyle bir durumda da hizmet alan kişiler farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanmaktadır. Bu ve benzeri problemler ile karşılaşmamak için yapmanız gereken doğru Gölbaşı evden eve nakliyat firması seçimi yapmaktır. Doğru seçim yapabilmek için tek yapmanız gereken ise internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Hizmet alan kişilere hem nakit hem de kredi kartı ile ödeme ayrıcalığı sunan Octovan ek olarak fiyat garantisi vermektedir. Ek ücret alınmadığı sürece verilen ilk fiyatın dışına kesinlikle çıkılmamaktadır. Eşya hasar güvencesi ile fark yaratan Octovan’da eşyalarınızın taşınma sürecinde zarar görmesi durumunda nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün karşılamaktadır.

Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa formu doldurmanız yeterlidir. Kısa formu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan çatısı altında hizmet sunan nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz. Talep edilen hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları teklif sunarken diğer firmaların tekliflerini asla görüntüleyemezler. Bu sayede nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunmaya çalışır ve hizmet alan kişiler de en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olur.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı oldukça basittir. Octovan iş modelinde, nakliyat firmaları her eşya taşıma işleminde hizmet sunduğu kişilerden kullanıcı yorumu ve puan alır. Bu puan ve kullanıcı yorumlarını herkes inceleyebilmektedir. Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilirler. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamazlar. Bu firmalar belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinirler.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve eğer ihtiyaç duyulursa alınacak ek hizmetlere karar verirler. Bu planlamaların da yapılmasının ardından evden eve nakliyat işlemi hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde tamamlanır. Hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almanın keyfini yaşarken, sadece yeni evlerine odaklanabilirler.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.