Gaziemir Evden Eve Nakliyat

0
604

İzmir’in en büyük ilçelerinden Gaziemir evden eve nakliyat sektörünün en büyük pazarlarından bir tanesidir. 1965 yılına kadar Seydiköy olarak anılan Gaziemir ağırlıklı olarak Rumeli göçmenlerinin yaşadığı bir bölgedir. Tam anlamı ile bir askeri bölge haline dönüşen Gaziemir evden eve nakliyat firmalarının da merkez ofislerini taşıdığı noktalar arasında yer almaktadır. Son dönemde sanayi ve ticaretin hızlı bir şekilde geliştiği Gaziemir her yıl önemli sayıda göç almaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bölgenin merkezinde yer alan Akçay Caddesi’nde ağırlıklı olarak tekstil ve mobilya mağazaları bulunmaktadır. Sarnıç bölgesinde ise daha çok sanayi merkezleri bulunmaktadır. Büyük konut projeleri ile de adından söz ettiren Gaziemir evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği noktalardandır. Yazımızda, Gaziemir nakliyat hizmetleri hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Gaziemir nakliye konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Gaziemir Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Son dönemde art arda yapılan büyük toplu konut projeleri ile tam anlamı ile bir cazibe merkezine dönüşen Gaziemir nakliyat sektörüne de yön veren İzmir ilçelerinden bir tanesi olmuştur. Adnan Menderes Havalimanı, Gaziemir Hava Üssü, Ege Serbest Bölgesi, Fuar İzmir ve Uzay Kampı Türkiye’ye Gaziemir ev sahipliği yapmaktadır.

İzmir’in en büyük outletlerinden Optimum’a da ev sahipliği yapan Gaziemir evden eve nakliyat hizmetinin en çok alındığı bölgelerdendir. Özellikle bölgenin hızlı bir şekilde gelişmesi ve büyük konut projeleri ile bölgeye çok fazla aile taşınmaya başlamıştır.

Bölgenin nakliyat hizmetlerinin en çok talep edildiği bölgelerden bir tanesi olması nedeni ile birçok dolandırıcı firma da iş bulabilmek için emek sarf etmektedir. Piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolaylıkla ikna edebilen dolandırıcı nakliyat firmaları, iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşmamak için doğru Gaziemir evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Hizmet almak isteyen kişilere hem nakit hem de kredi kartı ile ödeme fırsatı sunan Octovan sabit fiyat garantisi ile fark yaratmaktadır. Sigortalı eşya taşıma garantisi sayesinde eşyaların zarar görmesi durumunda nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün karşılamaktadır. Oluşabilecek her türlü problem için 7/24 müşteri destek hizmeti veren Octovan sadece alanında tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışmaktadır.

Gaziemir Evden Eve Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak hızlı ve kolay bir şekilde hizmet alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan ile çalışan nakliyat firmaları ile detaylı bir şekilde paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz nakliyat hizmetini detaylı bir şekilde inceleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu neden ile nakliyat firmaları iş alabilmek için en iyi fiyat teklifini sunmaya çalışırlar ve bu sayede hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile alırlar.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı oldukça açık ve nettir. Octovan çatısı altında çalışan tüm nakliyat firmaları yaptıkları her işin karşılığında hizmet verdikleri kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Firmaların puan ve kullanıcı yorumlarını herkes inceleyebilmektedir.

Bu sayede de hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları hızlı ve pratik bir şekilde inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz kullanıcı yorumları bulunan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır.

Bu firmalar zaman içerisinde otomatik olarak sistemden silinmektedir. Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra ise hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri ev taşıma günü ve alınacak ek hizmetlere karar verir. Bu aşamanın da tamamlanmasının ardından evden eve nakliyat hizmeti hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.