Çiğli Evden Eve Nakliyat

0
684

İzmir’in en hızlı büyüyen ilçelerinden biri olan Çiğli evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep gören merkezleri arasında yer almaktadır. Kuzeyinde Menemen, Doğusunda Karşıyaka, Güneyinde ve Batısında ise İzmir Körfezi bulunmaktadır. Şehir merkezine ortalama 17 km uzaklıkta olan Çiğli, deniz kıyısına çok yakın olduğu için yeşil alanlara çok yoğun bir şekilde çiğ düşmektedir ve bu yüzden bölge Çiğli adını almıştır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Türkiye’nin en önemli sanayi merkezlerinden Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ne ev sahipliği yapan Çiğli’nin sınırları içerisinde ülkemizin tuz ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan Çamaltı Tuzlası da yer almaktadır. Bölgenin sanayi merkezi olması nedeni ile çok sayıda göç almaya başlayan Çiğli nakliyat sektörünün önemli noktalarından biri haline gelmiştir. Yazımızda, Çiğli evden eve nakliyat konusu hakkında bilinmesi gerekenleri listeledik. Eğer siz de hazırsanız Çiğli nakliye ve nakliyat firmaları konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Çiğli Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Bölgede sanayinin hızlı bir şekilde gelişmesi nedeni ile iş olanakları ve konutlaşma da paralel olarak artış yaşanmıştır. Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 495 büyük işletme hizmet verirken, gelişen sanayi merkezinde iş gücüne çok yoğun bir şekilde ihtiyaç duyulmaktadır. Artan iş gücü ihtiyacı ile birlikte bölgede hızlı bir şekilde büyük konut projeleri inşa edilmeye başlamıştır.

Çiğli’nin hızlı bir şekilde göç almaya başlaması ile birlikte eğitim ve sağlık gibi önemli sosyal ihtiyaçları karşılamak için büyük yatırımlar yapılmaya başlanmıştır. Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı olan İzmir Doğal Yaşam Parkı da Çiğli sınırları içerisinde yer almaktadır. İş olanakları ve eğitim için bölgeye gelen çok sayıda aile ve öğrenci bulunmaktadır. Bölgenin çok hareketli bir yapıya sahip olması nedeni ile evden eve nakliyat hizmetine olan ilgi de çok fazladır. Bu yüzden Çiğli evden eve nakliyat sektörünün büyük pazarlarından bir tanesidir.

Bölgenin önemli bir pazar olması nedeni ile birçok nakliyat firması rekabet içerisindedir. Bunun yanı sıra dolandırıcı nakliyat firmaları da Çiğli’den iş alabilmek için çaba sarf etmektedir. Dolandırıcı firmalar, piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolay bir şekilde ikna edebilmektedir. Bu firmalar, iş aldıktan sonra belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı nakliyat firması ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri problemler yaşamamak için doğru Çiğli evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekmektedir. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Çiğli Nakliyat Firmaları

Octovan’a ulaştıktan sonra fiyat al tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmaları ile paylaşmış olursunuz.

Talep ettiğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde fiyat teklifleri sunmaya başlarlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu neden ile iş almak isteyen firmalar kendi aralarında rekabete girer ve bu sayede hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile alırlar.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Aslında bu sorunun yanıtı da oldukça basit ve nettir. Octovan ile çalışan nakliyat firmaları yaptıkları her nakliyat işi için hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Nakliyat firmalarının puan ve kullanıcı yorumları herkes tarafından incelenebilmektedir.

Bu yüzden, hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek en doğru firmayı hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da olumsuz kullanıcı yorumları ve düşük puanlı nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra ise hizmet alan kişi ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve alınacak ek hizmetler gibi konular hakkında ortak karar alırlar. Bu işlemlerin de tamamlanması ile birlikte evden eve nakliyat işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Size de sadece yeni evinize odaklanmak kalır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.