Bodrum Emlak Sektörünün Yeni Yıldızı!

0
570

Bodrum emlak sektörünün parlayan yıldızı olarak İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirleri geride bıraktı. Türkiye’de turizm denince akla ilk gelen merkezlerden biri olan Bodrum konut projelerinin de fazla yapıldığı noktalardan biri oldu. İnşaat sektörü en büyük pazar olarak Bodrum’u belirledi ve yatırımlar art arda yapılmaya başlandı.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bölgedeki hareketlenme ve yatırımların boyutu çok hızlı bir şekilde artış gösterirken, bir yıl içinde yapımına başlanan küçük büyük konut, villa, malikane, pansiyon, otel ve tatil köyü projelerinin yatırım maliyeti yaklaşık olarak 2 milyar dolar civarında olduğu açıklandı. Yazımızda, Bodrum emlak sektörü hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Bodrum garimenkul piyasasını birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bodrum Emlak Piyasası Sınıf Atladı

Son yıllarda özellikle inşaat sektöründe uygulanan çok daha sıkı ve kapsayıcı tedbirlere rağmen öncelikli olarak lüks villa projeleri için Bodrum, son dönemde tam anlamı ile bir cazibe merkezine dönüştü. Muhteşem doğası ve iklimi ile büyüleyen bölgede çok sayıda inşaat grubu yeni projelere imza atarken, dört mevsim de de yaşanılabilir bir iklime sahip olan Bodrum, turizm cazibesi nedeni ile emlak ve arsa yatırımcıları tarafından son birkaç yıldır büyük ilgi çekiyor. Henüz yeni yapımına başlanan, yapımı devam eden veya tamamlanmış birçok proje yatırımcılardan büyük talep görüyor.

Bodrum Emlak Fiyatları Yükseldi

Bölgede yapımı devam etmekte olan birçok proje bulunurken, Türkiye’nin ünlü inşaat firmaları da bölgeyde çalışmaya başladı. Lüks projeler ile birlikte, Bodrum’un her yerinde her keseye ve her sosyal sınıfa uygun ayrı ayrı projeler bulabilmek mümkün. Bu durum bölgenin emlak fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Artan ilgi ile birlikte Bodrum ve çevresindeki imarlı arsa fiyatları %30 ile %50 arasında yükselirken, mevcut konut ve villa fiyatları ise %60 civarında artış yaşadı.

En Popüler Bodrum Projeleri

Bodrum’da yüzlerce konut projesi olmasına rağmen bazı projeler çok daha fazla ilgi görüyor. Bölgenin en çok ilgi gören projeleri Türkbükü’nde inşaasına başlanan Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve malikane projeleri oldu. Bu projeler tamamen üst gelir sınıfa hitap ederken, sundukları ayrıcalıklar ile de fark yaratıyor. Dört farklı etaptan oluşan Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projeleri aynı zamanda Bodrum’un en güzel manzaralarından birine sahip.

Octovan Ayrıcalıkları Sizi Bekliyor!

Nakliyat hizmeti almak isteyen kişilere nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan Octovan’da sabit fiyat garantisi sunuluyor. Ek hizmet talebi olmadığı durumlarda teklif edilen fiyat kesinlikle değişmiyor. En kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile hizmet alan kişilere ulaştıran Octovan; ev taşımadan şehirlerarası nakliyata, depolama hizmetlerinden evden eve nakliyat hizmetlerine kadar her nakliyat hizmeti için sizin yanınızda!

Sadece alanında en 5 yıl tecrübeli profesyonel taşıma ekipleri ile çalışan Octovan, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak için taşıma ekiplerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Nakliyat firmalarının yeterliliklerini sürekli olarak takip eden Octovan’da eşya hasar güvencesi de bulunmaktadır.

Taşınma sırasında, öncesinde ya da sonrasında eşyaların hasar görmesi durumunda, nakliyat firması oluşan hasarı aynı gün içinde karşılamaktadır. Taşınma günü yaşanabilecek her türlü sorunun çözümü için müşteri destek hattı ile her zaman hizmet alan kişilerin yanında olan Octovan, en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunmaktadır.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın

Ek olarak, Esenyurt Kentsel Dönüşüm ile Yenilendi İstanbul’un en popüler merkezlerinden biri haline gelen Esenyurt hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızı okuyabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…