Çankaya Evden Eve Nakliyat Hizmeti

0
590

Nakliyat sektörünün en büyük pazarlarından biri olan Ankara evden eve nakliyat ve ev taşıma hizmetlerinde Türkiye genelinde başı çekmektedir. Ankara’nın en büyük ilçelerinden Çankaya evden eve nakliyat hizmetlerinde öncü konumundadır. Ankara’nın en kalabalık ilçesi olması özelliğini taşıyan Çankaya ev taşıma talebinin de en çok alındığı bölgelerdendir. Bu yüzden Çankaya evden eve nakliyat firmaları Ankara’nın nakliyat hizmetlerini ellerinde tutmaktadırlar.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ankara evden eve nakliyat hizmetinin kalbi anlamına gelen Çankaya evden eve nakliyat hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde kaleme aldık. Ankara’nın ve hatta Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çankaya’nın nakliyat sektörü açısından öne çıkan semtlerini sizler için inceledik. Eğer siz de hazırsanız Çankaya evden eve nakliyat hizmeti konusunu birlikte mercek altına almaya başlayabiliriz.

Çankaya Nakliyat

Çankaya Evden Eve Nakliyat

Ankara’nın en büyük ilçesi olmasının dışında başkentin gelir düzeyi ve eğitim seviyesi en yüksek bölgesi olma özelliklerini de taşıyan Çankaya nakliyat hizmeti anlamında en önemli pazarı oluşturmaktadır. Ancak Çankaya ilçesi çok büyük olduğu için bölgeyi semt bazında değerlendirmek çok daha sağlıklı olmaktadır. Bir şehir büyüklüğünde olan Çankaya’nın semtlerini Çankaya nakliyat başlığı altında sizler için detaylı bir şekilde listeledik.

Emek, Beşevler ve Bahçeli Semtleri

Başkent Ankara konumu itibarı ile nakliyat firmalarının en çok sevdiği şehirlerden bir tanesidir. Başkenti çevreleyen Eskişehir ve Konya yoluna ulaştıktan sonra Ankara’nın tüm bölgelerine çok kısa bir sürede trafik sıkıntısı yaşamadan ulaşabilmek mümkündür. Birçok büyük şehirde olduğu gibi metro hattına kolay bir şekilde ulaşmak şehir merkezine de çok kolay bir ulaşım anlamına gelmektedir. Aynı zamanda, oturmak istediğimiz bölgede kaliteli okul ve hastanelerin bulunması da büyük önem taşımaktadır.

Eğer bu kriterlerin tek bir çatı altıda buluştuğu bir merkezde yaşamak istiyorsanız yüksek hayat standartları aradığınızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Ankara’da tüm bu özellikleri Emek, Beşevler ve Bahçeli semtlerinde bulabilmeniz mümkündür. Eğer Ankara’ya taşınmayı planlıyorsanız bu üç bölgeyi mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

Ek olarak, Ankara’ya taşınma planınız var ise Çankaya evden eve nakliyat firmaları için detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz. Octovan’ın Çankaya nakliyat hizmeti ile en iyi Çankaya evden eve nakliyat firmalarından fiyat teklifi alabilirsiniz.

Çukurambar, Çayyolu ve Konutkent

Bir bölümü Çankaya ilçesine bağlı olan Konutkent ve Çayyolu ile Çukurambar, Ankara’nın konut projeleri açısından son dönemde öne çıkan en popüler semtleridir. Konutkent ve Çayyolu her ne kadar şehir merkezinden uzak olsa da metro ile dakikalar içinde şehir merkezine ulaşım imkanı sunmaktadır. Bu bölgede bulunan büyük ve orta boyutlu alışveriş merkezleri, yeni lüks siteler, villalar ve özel üniversiteler bölgenin değerinin katlanarak artmasına neden olmaktadır.

Ankara’da geniş ve yeni bir ev almayı veya kiralamayı planlıyorsanız ve hatta yeni evim site içinde olsun diyorsanız Konutkent ve Çayyolu semtleri tam size göre diyebiliriz. Hem konut projeleri hem de lüks yapılar anlamında son yıllarda en fazla dikkat çeken bölge ise Çukurambar’dır kuşkusuz. Bu semtte yapılan lüks oteller, alışveriş merkezleri ve ultra lüks siteler Çukurambar semtinin değerini önemli ölçüde artırmaktadır. Özellikle bu bölgenin AŞTİ’ye çok yakın olması ve metro hattı üzerinde olması, semtin değerini daha da artırmaktadır.

Eğer Ankara’da bu üç bölgeden birine taşınmak istiyorsanız Çankaya evden eve nakliyat firmaları sizin için en iyi fiyatları sunacak nakliyat firmaları olacaktır. Octovan çatısı altında hizmet veren birçok Çankaya evden eve nakliyat firmasından hızlı ve kolay bir şekilde fiyat teklifi alabilirsiniz.

Belirttiğimiz semtlere ek olarak, ODTÜ, Bilkent Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’ne ev sahipliği yapan Bilkent semtine metro, otobüs ve dolmuş alternatifleri ile çok rahat bir şekilde ulaşılabilmektedir. Bu yüzden, bu bölgeler için de uygun fiyatlı Çankaya evden eve nakliyat hizmeti alabilirsiniz.

Octovan Çankaya Evden Eve Nakliyat

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Ek olarak, Nakliyat Firmaları Hakkında Bilmeniz Gerekenler başlıklı yazımızı okuyarak bazı nakliyat firmalarının müşteri kazanmak içi yapabileceği etik olmayan uygulamaları detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…