Bornova Evden Eve Nakliyat Hizmeti

0
632

Türkiye’nin en gözde şehirlerinden İzmir, iş, eğitim ve sağlık gibi alanlarda sunduğu olanaklar nedeni ile her yıl çok sayıda göç almaktadır. İzmir’in en büyük ilçelerinden Bornova evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep gördüğü merkezlerden bir tanesidir. Siz de herhangi bir nedenden ötürü Bornova’ya taşınmaya karar verdiyseniz artık bir evden eve nakliyat firması ihtiyacınız var demektir. Eğer çok sık taşınan biri değilseniz mutlaka profesyonel desteğe ihtiyacınız olacağından emin olabilirsiniz. Bornova evden eve nakliyat ihtiyacınız için Octovan profesyonel taşıma ekipleri ve en uygun fiyat garantisi ile her zaman yanınızda!

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İzmir’in en kalabalık semtlerinden Bornova’da veya Bornova’ya yapılan şehir içi, şehirlerarası ev ve parça eşya taşımalarında her yıl büyük bir artış gözlemlenmektedir. Bornova evden eve nakliyat hizmeti için bilmeniz gereken bazı önemli püf noktaları bulunmaktadır. Yazımızda, Bornova evden eve nakliyat hizmeti için öne çıkan maddeleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Bornova evden eve nakliyat hizmeti ve öne çıkan detayları birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Bornova Evden Eve Nakliyat Tavsiyeleri

Konumu ve doğal güzellikleri kadar iş ve eğitim alanında sunduğu fırsatlar ile de dikkat çeken Bornova İzmir’in en yoğun üçüncü ilçesi konumundadır. Bornova bu özellikleri nedeni ile en fazla ev taşıma işleminin gerçekleştiği ilçelerden biri olarak öne çıkıyor. Bornova evden eve nakliyat hizmeti konusunda dikkat etmeniz gereken noktaları 5 ana başlık altında detaylı bir şekilde listeledik. İşte dikkat etmeniz gereken püf noktaları ve detaylar…

  1. Evden eve nakliyat firmasına ne kadar eşya taşıyacağını anlaşma aşamasında bildirin.
  2. Anlaşma aşamasında kat sayıları, oda sayısı, evin konumu, kamyon park alanı gibi taşınma detaylarını yazılı olarak nakliyat firması ile paylaşın.
  3. Hangi eşyaların paketleneceğini ve paketlemeyi kimin yapacağını yazılı olarak belirleyin.
  4. Apartman içerisinde yer alan asansör eşya taşıma için uygun olup olmadığını öğrenin ve asansör kurulacak ise hangi bölgenin uygun olduğunu tespit edin.
  5. Site ya da bina taşınma kurallarını detaylı bir şekilde öğrenin ve nakliyat firması ile paylaşın.

Evden eve nakliyat firmasına ne kadar eşya taşıyacağını anlaşma aşamasında bildirin.

Evden eve nakliyat işlemlerinde en çok yaşanan sıkıntıların başında firma çalışanları eve geldikten sonra taşınması gereken fazla sayıda eşya olmasından dolayı daha yüksek bir ücret istemesidir. Böyle bir durumla karşılaşmamak ve hem maddi hem de manevi olarak zarar görmemeniz için yapmanız gereken bir takım işlemler vardır. Bornova evden eve nakliyat hizmeti için bir nakliyat firması ile anlaştıktan sonra taşınmasını istediğiniz tüm eşyaların resimlerini çekip firma ile paylaşmanızı tavsiye ediyoruz.

Bu basit önlemi alarak taşınma beklenmedik sürprizler ile karşılaşma riskini ortadan kaldırabilirsiniz. Aldığınız tüm önlemlere rağmen bazı dolandırıcı nakliyat firmaları taşınma günü sizden farklı ücretler talep edebilirler. Bunu engellemek için elinizde mutlaka yazılı belgeler ve fotoğraflar bulundurun. Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsanız tek yapmanız gereken en iyi hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunan Octovan’dan fiyat teklifi almaktır.

Anlaşma aşamasında kat sayıları, oda sayısı, evin konumu, kamyon park alanı gibi taşınma detaylarını yazılı olarak nakliyat firması ile paylaşın.

Evden eve nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken eşyaların çıkarılacağı kat sayısına, yeni ev ile eski ev arasındaki mesafeye, ev ile kamyon arası eşya taşıma mesafesine ve eşyaların belirtilen kata hangi şekilde çıkarılacağı gibi kriterleri dikkate almaktadır. Eğer bu kritik bilgileri nakliyat firması ile yanlış paylaşırsanız ya da taşınma günü belirttiğinizden farklı şartlar ile karşılaşılır ise nakliyat firması sunduğu fiyatı yükseltebilir. Eğer taşınma günü bu tarz olumsuz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız nakliyat firması ile bilgi paylaşımında bulunurken bilgilerin doğruluğundan emin olmanızı tavsiye ediyoruz.

Ek olarak, taşınma günü farkına varılan kamyon park alanı ile ev arasındaki uzaklık farkı evden eve nakliyat hizmeti fiyatını önemli ölçüde etkilemektedir. Eğer evden taşıma aracına ya da taşıma aracından yeni eve eşya taşıma uzaklığı 25 metreden fazla ise nakliyat firmaları ek ücret talebinde bulunabiliyorlar. Bu yüzden taşıma aracı evinizin yer aldığı sokak ya da caddeye giremiyor ise ya da site içinde oturuyor ve taşıma aracının site içine girmesine izin verilmiyor ise bu durumu nakliyat firması ile ilk anlaşmada konuşup fiyat anlaşması yapmanız gerekiyor. Taşınma günü konu hakkında nakliyat firması ile pazarlık yapma şansınız olamayacaktır.

Hangi eşyaların paketleneceğini ve paketlemeyi kimin yapacağını yazılı olarak belirleyin.

Evden eve nakliyat hizmetinde paketleme işlemleri ve paketlemeyi kimin yapacağı fiyat belirlemede önemli bir kriterlerden bir tanesidir. İsteğinize bağlı olarak hiçbir şey yapmadan tüm paketleme işlemlerini nakliyat firmasına bırakabilirsiniz. Nakliyat firmaları artık birçok yan hizmeti de müşterilerine sunuyor. Ek ücret ödeyerek evinizi eşya yerleştirme işlemlerini de yaparak size teslim edebiliyorlar. Fakat, en popüler ev taşıma seçeneği, kolileme işlerini kendinizin yaptığı ev taşıma seçeneğidir.

Bu seçenekte mobilya ile beyaz eşyaların paketlenmesi ve montaj işlemlerini nakliyat firması yapar ve talep edilen paketleme işlemlerine göre size fiyat sunar. Paketleme konusunda daha önce hiçbir tecrübeniz yoksa bu işi profesyonellere bırakmanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü, evinizde düşündüğünüzden çok daha fazla eşya olduğundan emin olabilirsiniz. Nakliyat firmasına göz kararı verdiğiniz eşya miktarı gerçek ile uyuşmadığı zaman hem evden evde nakliyat işlemlerinizin süresi uzar hem de ekstra ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden çevrenizdeki tecrübeli kişilerden paketleme işlemleri için destek isteyin ya da bu işi profesyonellere bırakın.

Apartman içerisinde yer alan asansör eşya taşıma için uygun olup olmadığını öğrenin ve asansör kurulacak ise hangi bölgenin uygun olduğunu tespit edin.

Eşyaların eve nasıl taşınacağı de ev taşıma fiyatını belirleyen en önemli etkenlerden bir tanesidir kuşkusuz! Taşınacağınız binada asansör olduğunu bildiğiniz için nakliyat firmasına taşıma işlemlerinin asansör aracılığı ile yapılabileceğini belirtirsiniz. Ancak taşınma günü bina yönetimi eşya taşıma işlemleri için asansörün kullanamayacağınızı belirtir ise bütün planlar değişmek zorunda kalabilir.

Bu tarz durumlar bizim başımıza gelmez demeyin, evden eve nakliyat işlemlerinde ne çok yaşanan durumlardan bir tanesi de bu benzeri durumlardır. Böyle bir durum yaşarsanız nakliyat firması sizden ek ücret talep edecektir. Nakliyat firmasına eşya taşıma işlemleri için apartman asansörünün uygun olduğunu belirtecekseniz ilk önce apartman yönetimi ile konuyu görüşmenizi tavsiye ediyoruz. Gerekli izinleri aldıktan sonra firmaya bilgi vererek hem zamandan hem de paradan kar edebilirsiniz.

Site ya da bina taşınma kurallarını detaylı bir şekilde öğrenin ve nakliyat firması ile paylaşın.

Bornova evden eve nakliyat işlemlerinde dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan bir tanesi de taşınacağınız site ya da apartmanın taşınma kurallarıdır. Bazı site ve bina yönetimleri taşınma işlemleri için belli gün ve saatlerin dışında site veya binaya giriş çıkış izni vermemektedir. Birçok sitede sabah saat 10:00 ile 17:00 arasında ev taşıma işlemleri yapılmasına izin verilmektedir. Bunun yanında bazı site yönetimleri pazar günleri evden eve nakliyat işlemlerine kesinlikle izin vermemektedir. Bu yüzden taşınma gününden önce mutlaka site ya da bina yönetimi ile konuşup taşınma kuralları hakkında detaylı bilgi edinin ve bu bilgileri nakliyat firması ile paylaşmayı unutmayın.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.