Evden Eve Nakliyat Herşey Dahil Hizmet

0
828

Evden eve nakliyat hizmeti ev taşıma sürecinde en önemli noktalardan bir tanesidir. Taşınma süreci çok yorucu ve stresli bir süreç olduğu için birçok kişi evden eve nakliyat işleminde hangi hizmetlerin verildiğini merak ediyor. Aslında bu sorunun tek bir yanıtı yok, çünkü evden eve nakliyat çeşitlerini 4 ana başlık altında toplayabiliriz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Temel olarak evden eve nakliyat hizmeti aynı olsa da paketleme seçenekleri ve eşya miktarı gibi etkenler hizmet türünü belirlemektedir. Bu yazımızda, evden eve nakliyat herşey dahil hizmet ve diğer evden eve nakliyat çeşitlerini detaylı bir şekilde inceledik. Eğer siz de hazırsanız evden eve nakliyat herşey dahil hizmet ve öne çıkan detayları birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

1- Nakliyat Firmasının Paketleme İşlemini Yaptığı Hizmet

Paketleme işlemlerinin tamamını nakliyat firmasının üstlendiği evden eve nakliyat hizmeti türünde adından da anlaşılacağı gibi nakliyat firması evinize gelerek tüm kolileme işlerini yapmaktadır. Bu hizmet türünde nakliyat firması ayrıca, mobilya ve beyaz eşyaların demontajını ve paketlemesini de yapmaktadır. Nakliyat firması, paketleme ve demontaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından eşyaların tamamını taşıma aracına yükler ve eşyalarınızı yeni eve taşıdıktan sonra montaj işlemlerini de yaparak süreci tamamlar. Nakliyat firması yeni evde beyaz eşya ve mobilyaların montajını yaptıktan sonra eşyalarınızı odanın istediğiniz köşesine taşımanıza yardımcı olur.

Bu hizmet türünde nakliyat firmasından talep edemeyeceğiniz bazı hizmetler de bulunuyor tabii ki. Anlaştığınız nakliyat firması kolileri açmadan kolileri istediğiniz odaya taşır. Fakat Kolilerin açılması işleminde hizmet vermez, kolileri sizin açmanız ve yerleştirmeniz gerekir. Ek olarak, nakliyat firmaları bu hizmet türünde duvar delme işlemi olan montajları da gerçekleştirmez. Son olarak da klima, avize ve anten gibi eşyaların montajlarını nakliyat firmaları yapmaz. Bu eşyaların montajı için ek destek ya da hizmet almanız gerekir.

2- Firmanın Montaj ve Demontaj İşlemlerini Yaptığı Hizmet

Nakliyat firmasının montaj ve demontaj işlemlerini yaptığı evden eve nakliyat hizmet türünde kolileme işlemlerini siz kendiniz yaparsınız. Bu hizmet çerçevesinde nakliyat firması sadece beyaz eşya ve mobilyaların montaj demontaj ve paketleme işlemlerini yapar. Nakliyat firması çalışanları sadece evinizdeki mobilya ve beyaz eşyaları demonte eder, paketler ve sizin paketlediğiniz diğer eşyalar ile birlikte taşıma aracına yükler ve eşyalarınızı yeni evinize taşır. Nakliyat firması, yeni evinizde ise beyaz eşya ve mobilyaların kurulumunu sizin belirlediğiniz noktalarda yapar. Son olarak da tüm kolilerinizi istediğiniz odalara taşır.

Bu hizmet türü kapsamında nakliyat firmasından talep edemeyeceğiniz bazı hizmetler de bulunmaktadır. Nakliyat firması taşınma günü evinize koli almadan gelebilir. Çünkü bu hizmet türünde eşyalarınızın kolileme işlemlerini sizin yapmanız beklenir. Eğer eşyalarınızı kolilere yerleştirmede sorun yaşadıysanız mutlaka nakliyat firmasına haber vermenizi tavsiye ediyoruz. Bu şekilde ek ücret karşılığında diğer kolileme işlemleri için de de destek alabilirsiniz. Unutmayın ki, nakliyat firması kolileri açmakla yükümlü değildir. Firmalar kolileri belirlediğiniz odaya taşırlar ve kolilerin açılması konusunda yardımcı olmazlar. Bu hizmet türünde de duvar delme dahil montajları nakliyat firması tarafından yapılmaz. Son olarak da klima, anten, avize montajlarını da nakliyat firmaları gerçekleştirmemektedir.

3- Nakliyat Firmasının Sadece Taşıma Yaptığı Hizmet

Evden eve nakliyat hizmeti türlerinden bir tanesi de nakliyat firmasının sadece taşıma işlemlerini yaptığı hizmet türüdür. Bu hizmet çerçevesinde, adından da anlaşılacağı gibi, nakliyat firması sadece kolilediğiniz eşyaları yeni evinize taşıma ile yükümlüdür. Bu hizmet türünde kolileme, kurulum ve paketleme hizmetleri kişinin kendisine aittir.

4- Evden Eve Nakliyat Herşey Dahil Hizmet

Herkesin merak ettiği ve sürekli olarak araştırdığı evden eve nakliyat herşey dahil hizmet türü en geniş kapsamlı hizmet türüdür. Eğer ev taşıma sürecine girmeyi planlıyorsanız herşey dahil hizmet kapsamını nakliyat firması ile detaylı bir şekilde konuşmanızı tavsiye ediyoruz. Nakliyat firmaları imkanları dahilindeki tüm hizmetleri sunacaktır, ancak nakliyat firmasının sunduğu hizmetler dışında isteyeceğiniz işler için firmadan profesyonel destek almasını mutlaka talep edin.

Nakliyat firmaları sunduğu hizmetlerin dışında kalan işlemleri yapmaya çalıştığında birçok müşterinin mağdur olduğu bilinmektedir. Böyle durumlar karşılaşmamak ve mağdur olmamak için nakliyat firması seçimi yaparken detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyoruz. Ek olarak, nakliyat firmasına isteklerinizi yazılı bir şekilde iletmeniz olası problemleri ortadan kaldırmak için önemli bir adım olacaktır. Bu yüzden her isteğinizin yazılı bir şekilde elinizde olduğundan emin olun.

Herşey Dahil Hizmette Hangi İşlemler Dahil?

Bu evden eve nakliyat hizmeti seçeneğinde evinizde hiç bir işe elinizi sürmeden tüm eşyalarınızın yeni adresinize taşınması ve her eşyanın istekleriniz doğrultusunda belirttiğiniz odaya yerleştirilme işlemleri yapılmaktadır. Evinizde klima, anten, avize sökümü ve montaj işleri için hizmet talep ediyorsanız genellikle nakliyat firmaları bu hizmet türleri için dışarıdan destek almayı tercih ederler.

Herşey dahil hizmet türüne ev temizliğinin de bulunduğunu hatırlatmakta fayda var. Evden eve nakliyat herşey dahil hizmet sunan nakliyat firmaları eşyalarınızı yeni evinize yerleştirdikten sonra temizlik işlemlerinizi yapar ve yeni evinizi size teslim eder. Fakat unutmayın ki, nakliyat firması bu hizmetleri talep etmeniz durumunda size sunacaktır. Bu yüzden nakliyat firması ile tüm detayları anlaşma aşamasında detaylı bir şekilde konuşmanızı ve bu maddeleri taşınma gününe bırakmamanızı tavsiye ediyoruz.

Her zaman altını çizdiğimiz gibi, evden eve nakliyat işlemleri için en kritik nokta doğru nakliyat firması seçimidir. Tüm taşıma işlemleriniz ve evden eve nakliyat herşey dahil hizmet için Octovan’ı tercih etmeniz yeterli. En iyi hizmeti en uygun fiyat garantisi ile sunan Octovan her zaman yanınızda!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.