Başakşehir Evden Eve Nakliyat

0
581

İstanbul’un en hızlı gelişen ve büyüyen bölgelerinden bir tanesi de Başakşehir bölgesidir kuşkusuz. Yapılan büyük konut projeleri nedeni ile Başakşehir evden eve nakliyat firmaları için en önemli pazarlardan bir tanesidir. Başakşehir bölgesini ikiye ayırmak mümkündür. Bunlardan ilki yeni ve büyük konut projelerinin inşa edildiği Başakşehir, diğeri de son yıllarda popülerliği artıran ve Başakşehir İlçesi’ne bağlı olan Bahçeşehir bölgesidir.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Bu iki bölge arasında 10 km üzerinde mesafe ve Altınşehir, Şahintepe, Güvercintepe gibi genellikle gecekonduların yer aldığı semtler vardır. Bu iki bölgenin ortak yönü ikisinin de son yıllarda düzenli bir imar planına sadık kalarak büyük konut projeleri ile gelişim göstermesidir. Başakşehir’de orta gelir grubuna dahil olan aileler genellikle apartmanlarda, Bahçeşehir’de ise varlıklı kişiler genel olarak apartman ya da villalarda yaşamaktadır.

Başakşehir İlçesi sınırları içerisinde Kayabaşı gibi gelişmekte olan boş alanlar da bulunmaktadır. Bu bölgeler de son yıllarda yapılan konut projeleri ile büyük gelişim kaydetmiştir. Yazımızda, Başakşehir evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Başakşehir nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Başakşehir Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Başakşehir evden eve nakliyat firmaları hizmet verirken Başakşehir’de mi, Bahçeşehir’de mi hizmet vereceğine karar vermek durumundadır. Bahçeşehir evden eve nakliyat firmaları bölgede yaşayan kişilerin genel olarak üst gelir grubuna dahil olmasından dolayı kaliteli hizmet anlayışını her şeyin önüne koymasıı gerekirken, Başakşehir evden eve nakliyat firmaları ortalama bir hizmet düzeyi olsa da kendilerine iş bulabilmektedirler.

Farklı gelir grubunda bulunan insanların mal ve hizmet talepleri gelir durumuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Gelir düzeyinin çok düşük olduğu bölgelerde yaşayan kişiler ilk olarak temel ihtiyaçlarını karşılamak için para harcamayı talep etmektedirler doğal olarak. Alt gelir grubuna dahil olan kişiler için hizmet çok lükstür ve mecbur kalmadıkça hizmet satın almayı tercih etmezler.

Eğer hizmet alacaklar ise da en ucuz hizmeti almanın yollarını ararlar. Bunun dışında gelir düzeyi daha yüksek olan kişiler geçim sorunu yaşamadıkları için alacakları hizmetlere daha fazla ilgi göstermeye başlamaktadır. Fakat fiyat hassasiyeti yine oldukça yüksektir. Son olarak da gelir seviyesi daha artıp geçim problemlerinin mevzu olmadığı durumlarda ise hizmetler için talep sürekli olarak artar, fiyat esnekliği vardır ve kalite en önemli unsurlardan bir tanesi haline gelir.

Başakşehir Evden Eve Nakliyat Firmaları

Nakliyat firması seçimi yapılırken gelir gruplarına dikkat edilen noktaların farklılıklar gösterdiğini vurguladık. Durum böyle olunca Bahçeşehir evden eve nakliyat firmaları iş alabilmek için mutlaka en kaliteli hizmeti sunabilecek kapasitede çalışmak zorundadır. Kaliteli bir evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler böyle bir hizmetin ucuz olmayacağının zaten farkındadırlar. Bahçeşehir evden eve nakliyat firmaları iş alabilmek için ne çok yüksek ne de çok ucuz bir fiyat teklifi sunmak zorundadır. Çünkü Bahçeşehir’de yaşayan kişilerin büyük bir bölümü kaliteli bir hizmetin ne kadar tutacağını ortalama olarak bilmektedir.

Octovan Her Zaman Yanınızda!

Başakşehir evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmalarından kendi seçimlerine göre hizmet alabilmektedirler. Octovan’da hizmet talebi oluşturarak evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler teklif sunan nakliyat firmaları arasında seçim yapma opsiyonları bulunmaktadır. Hizmet almak isteyen kişiler online formu doldurarak alacakları hizmetin kalite ve fiyat seviyesini belirleyebilmektedir.

Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları diğer nakliyat firmalarının fiyat tekliflerini görmeden fiyat teklifi sunmaktadır. Octovan’da almak istediğiniz hizmet için fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından seçim yaparken firmaların daha önce yaptığı işlerden aldıkları kullanıcı yorumları ve puanları değerlendirebilirsiniz.

Başakşehir evden eve nakliyat hizmeti için nakliyat firması seçimi yapmadan önce bazı püf noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Nakliyat firması seçimi yaparken nakliyat sözleşmesi yapılması, örnek sözleşme metni, evden eve nakliyat sigortası, taşınma planı ve evden eve nakliyat gününde dikkat edilmesi gereken noktalar gibi konuları detaylı bir şekilde incelemenizi ve bu incelemenin ardından seçiminizi yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.