Ankara Şehir İçi Nakliyat Önerileri

0
986

Türkiye’nin başkenti Ankara evden eve nakliyat firmalarının en fazla hizmet verdiği illerin başında geliyor. Özellikle Ankara şehir içi nakliyat hizmeti en çok talep edilen hizmetlerden biri olarak öne çıkıyor. Peki Ankara şehir içi nakliyat işlemleri için nakliyat firması seçerken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar nelerdir?

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Yazımızda, Ankara şehir içi nakliyat önerileri başlığı altında nakliyat firması seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken maddeleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız bu konuyu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Ankara Şehir İçi Nakliyat Tavsiyeleri

Ankara şehir içi nakliyat hizmeti almak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey güvenilir ve tecrübeli bir nakliyat firması bulmaktır. Güvenilir bir nakliyat firması bulabilmek için müşteri yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyerek tercih yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Octovan’ın web sitesi ya da mobil uygulamasına girerek fiyat al tuşuna bastığınızda karşınıza çıkan kısa formu doldurarak dakikalar içinde fiyat teklifleri alabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda size teklif sunan nakliyat firmalarının puanlarını ve müşteri yorumlarını inceleyerek size en uygun nakliyat firmasını seçebilirsiniz.

Ankara’da bir apartman ya da sitede yüksek katlarda oturuyorsanız ve eşyalarınızı taşıyabileceğiniz bir yük asansörü bulunmuyor ise Ankara asansörlü evden eve nakliyat hizmeti sunan nakliyat firmalarını seçmenizi öneriyoruz. Asansörlü nakliyat Ankara’da yoğun talep gördüğü için Ankara’da asansör kiralama ücretleri diğer şehirlere göre çok uygundur.

Asansörlü nakliyat ile hem eşyalarınız daha güvenli taşınır hem de çok daha hızlı ve kolay bir şekilde ev taşıma işlemleri tamamlanabilir. Ek olarak, nakliye işçileri daha az yorulacakları için eşyalarınızı çok daha özenerek taşıyacaklardır. Asansörlü taşımacılık işlemlerini ek masraf olarak düşünmeyin ve taşıma süresini çok önemli ölçüde azaltacağını unutmayın.

Taşınma sürecinde en çok dikkat edilmesi gereken eşyalar kırılacak eşyalardır. Bardak, tabak ya da mutfaktaki diğer kırılabilecek eşyaların kolileme işlemlerini kendiniz yapacaksanız Kırılacak Eşya Paketleme Teknikleri başlıklı yazımızı okuyarak paketleme yaparken dikkat etmeniz gereken önemli püf noktalarını detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Eğer paketleme işlemlerini kendiniz yapmayacaksanız nakliyat firması yetkililerinin kırılacak eşyaları paketlerken doğru paketleme malzemelerini kullandığından emin olun.

Taşınırken bir diğer önemli konu da site içinde bir taşınma işlemi olacak ise site içi taşıma kurallarını nakliyat firmasına iletmeniz çok önemlidir. Bildiğiniz gibi pazar günleri site yönetiminin aldığı karar ile ev taşıma işlemlerinin yasaklandığını bilinmektedir. Ek olarak, site içine kamyon ve taşıma aracı girmesine izin vermeyen siteler de bulunmaktadır. Taşıma günü işlerinizi aksatabilecek sürprizler ile karşılaşmamak için site kurallarını nakliyat firmasına mutlaka aktarmanızı tavsiye ediyoruz.

Ankara’nın Haymana ya da Kızılcahamam gibi uzak ilçelerinden Ankara’nın merkez ilçelerinden birine taşınmaya karar verirseniz nakliyat firması ile iki ev arasındaki mesafeyi detaylı bir şekilde paylaşmanızı tavsiye ediyoruz. Belirli bir ilçeden farklı bir ilçeye giderken mesafe farklılıkları değişkenlik gösterebiliyor. Eğer ev taşıma hizmeti yapılacak iki ev arasındaki mesafe çok net olarak belirtilmez ise oluşabilecek mesafe farkları nakliyat hizmetine ek olarak karşınıza çıkabilir. Böyle bir durum da taşınma günü sizi olumsuz olarak etkileyebilir. Sıkıntı yaşamamak için net adresinizi paylaşmayı unutmayın!

Ankara Şehir İçi Nakliyat Ücretleri

Ankara şehir içi nakliyat fiyatlarını belirmedeki en önemli unsurlar taşınacak eşyaların hacmi, taşınacağınız evin uzaklığı ve eşyanın çıkartılacağı kat sayısıdır denebilir. Tüm bunlara ek olarak nakliyat fiyatını etkileyen farklı durumlar da olabilmektedir. Örnek olarak mutfak eşyalarınızı nakliyat firmasının kolilemesini isterseniz, nakliyat işlemlerine paketleme işlemleri de dahil olduğu için talep edilen fiyat yükselecektir.

Ek olarak asansörlü nakliyat hizmeti talep ederseniz, doğal olarak nakliyat ücreti ek hizmet nedeni ile artacaktır. Paketleme ve asansör hizmetleri dışında çıkılacak kat sayısı, taşıma aracının binaya yakınlığı ve uzaklığı gibi konular Ankara şehir içi nakliyat ücretlerinin belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır. Taşınma günü farklı fiyat sürprizleri ile karşılaşmak istemiyorsanız tek yapmanız gereken Octovan ile taşınmaktır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Ek olarak, Gebze Evden Eve Nakliyat Hizmeti başlıklı yazımızı okuyarak Gebze evden eve nakliyat hizmeti hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…