Gebze Evden Eve Nakliyat Hizmeti

0
630

Türkiye’nin en kalabalık ve en hareketli şehri İstanbul’un nakliyat sektörünün kalbi olduğunu bilmeyen yoktur. Gebze her ne kadar Kocaeli ilinin bir ilçesi olsa da İstanbul’a olan yakın konumu nedeni ile adeta İstanbul ile birleşmiş durumdadır. İstanbul’a yakın konumu nedeni ile tam anlamı ile bir sanayi merkezi haline dönüşen Gebze evden eve nakliyat firmalarının da en önemli pazarlarından biridir. Çünkü İstanbul evden eve nakliyat hizmeti sunan nakliyat firmaları Gebze evden eve nakliyat ve ev taşıma hizmetleri sunmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İstanbul’un nakliyat sektöründeki en büyük pazarı oluşturduğunun altını çizmiştik. Gebze evden eve nakliyat firmaları yakın konumdaki Tuzla, Pendik ve Sultanbeyli gibi İstanbul evden eve nakliyat firmaları ile rekabet etmek zorunda kalmaktadır. Bu yazımızda, Gebze evden eve nakliyat hizmeti konusunda bilmeniz gereken tüm önemli noktaları detaylı bir şekilde mercek altında aldık. Eğer siz de hazırsanız bu önemli konuyu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Gebze Evden Eve Nakliyat

Hiç kimse durduk yere evden eve nakliyat ya da ev taşıma yapmak istemez doğal olarak. İnsanlar aylar ya da yıllar boyunca alışıp uyum sağladığı yeri bırakmak istemez. Uzun süre belirli bir yerde yaşadıysanız orada dostluklar kurulmuş ve komşuluk ilişkileri çok gelişmiştir. Özellikle de aile yakınlarınız size yakın bir konumda oturuyor ise o bölgeden ayrılmak için hayatınıza yön veren önemli gelişmelerin olması gerekmektedir. Ancak hayatta her zaman istediklerinizi yapamıyorsunuz.

Aylarca ya da yıllarca yaşadığınız merkezden ayrılmak istemeseniz de iş, eğitim, sağlık ve benzeri nedenlerden dolayı taşınmak zorunda kalabilirsiniz. Şehir içi ev taşıma hizmetinin riskleri çok fazla olmasa da şehirlerarası evden eve nakliyat hizmetinde önemli riskler bulunmaktadır. Şehirlerarası nakliyat sürecinde taşıma aracı içerisinde çok daha fazla kalan eşyalar yaşanan sarsıntı ve benzeri etkilerden dolayı zarar görebilmektedir. Özellikle de düzgün bir şekilde paketlenmeyen eşyaların hasar görmesi kaçınılmazdır.

Nakliyat sektöründe şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerinin çok büyük bir bölümü işi alan nakliyat firması tarafından farklı firmalara komisyon karşılığında aktarılmaktadır. Taşınma günü Gebze evden eve nakliyat firması beklerken görüştüğünüz nakliyat firması yetkililerinden farklı kişiler ile işlemlerinizi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hatta evinizdeki eşyalarınızı yüklendiğiniz kamyondan farklı bir kamyon eşyalarınızı yeni evinize getirebilir.

Aracı olarak şehirlerarası nakliyat yapan firmalar genellikle taşıma araçlarına herhangi bir isim ya da resim koymamaktadır. Hangi nakliyat firmasından iş alırlar ise müşterilere de o firmadan geldiklerini belirtmektedirler. Bu yüzden, evinizin önüne anlaştığınız nakliyat firmasının adını taşıyan bir kamyon ya da taşıma aracı gelmediyse ev taşıma işleminiz aracı nakliyat firmasına aktarılmış demektir.

Gebze Evden Eve Nakliyat Firması Seçimi

Gebze evden eve nakliyat firması seçimi yaparken sadece en düşük fiyat teklifi yapan nakliyat firmalarını tercih etmemenizi tavsiye ediyoruz. Unutmayın ki, nakliyat sektöründe fiyat-hizmet dengesi çok önemli bir kriterdir. Size en ucuz fiyat teklifi yapan nakliyat firması ile taşınmayı tercih ettiğiniz zaman eşyalarınızda oluşabilecek zararı göze almış oluyorsunuz. Çünkü piyasanın çok altında fiyat teklifi yapan Gebze evden eve nakliyat firmaları herhangi bir sigorta ya da güvence sunmayacaktır. Bu firmalar bütün riskleri sizin almanızı beklemektedirler. Bu neden ile aldığınız riskleri de göz önünde bulundurarak maddi olarak çok daha büyük bir yükün altına girmemek için güvenilir nakliyat firmaları ile çalışmanızı öneriyoruz.

Nakliyat sektöründe yaşanan sıkıntıları paylaşarak sizleri endişelendirmiş olabiliriz; ancak korkmanıza ya da panik olmanıza hiç gerek yok! Çünkü alacağınız önlemler ile bütün riskleri ortadan kaldırabilirsiniz. Ev taşıma ya da evden eve nakliyat hizmeti almak istediğinizde ilk olarak evinizi taşıyacak olan firmayı çok detaylı bir şekilde araştırın. İnterneti iyi kullanarak nakliyat firması ile ilgili öne çıkan haberlere göz atın. Hizmet alırken mutlaka evden eve nakliyat sözleşmesi imzalayın, buna yanaşmayan firmalardan uzak durun. Ev taşıma sürecine hazırlanırken mutlaka eşya listesi oluşturun ve bu listeyi sözleşmeye eklemeyi unutmayın. Son olarak, evinizi taşıyacak olan taşıma aracının plakasının sözleşmede yer aldığından emin olun.

Profesyonel Destek Alın!

Ev taşıma ve evden eve nakliyat işlemlerini daha önce yapmadıysanız ya da bu işlemler ile uğraşmanın size uygun olmadığını düşünüyorsanız yapmanız gereken tek şey işi profesyonellere bırakmaktır. Bu noktada da devreye Octovan giriyor. Gebze evden eve nakliyat firması ya da farklı bir nakliyat firması gibi araştırmalar yapmanıza gerek kalmadan ev taşıma işlemlerinizi tamamlamak istiyorsanız Octovan her zaman yanınızda!

Octovan’a web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden ulaşarak “Fiyat Al” tuşuna tıklamanız yeterli. Tek tıkla kolay ve ücretsiz bir şekilde hizmet talebinizi Octovan çatısı altında hizmet veren nakliyat firmalarına ulaştırmış olursunuz ve dakikalar için birçok firmadan fiyat teklifleri alabilirsiniz. Daha sonra teklif sunan nakliyat firmalarının puan ve müşteri yorumlarını okuyarak size en uygun nakliyat firmasını kolay bir şekilde seçebilirsiniz.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.