Ankara Asansörlü Nakliyat Hizmeti

0
751

Türkiye’nin başkenti Ankara evden eve nakliyat hizmetinin en çok talep edildiği hizmetlerden bir tanesidir. Ancak Ankara’daki bazı mahalle ve sokakların yeterli kadar geniş olmaması, bazı eski binaların asansörsüz olması ve çok sayıdaki yüksek katlı bina nedeni ile evden eve taşımacılık işlemleri için asansörlü nakliyat hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Asansörlü nakliyat Ankara evden eve nakliyat işlemleri için son yıllarda popülerlik kazanan ek bir hizmettir. Eğer siz de yukarıda saydığımız maddeleri kapsayan bir eve taşınmayı planlıyorsanız nakliyat firmanızı seçerken Ankara asansörlü nakliyat hizmeti fiyatını sorgulamayı unutmayın!

Ankara Asansörlü Nakliyat Fiyatı

Ankara asansörlü nakliyat hizmeti için nakliyat firması sizden ek ödeme talep edecektir. Çünkü asansörlü nakliyat işlemi için firma da ek bir araç ve işçi çalıştırdığı için bu masrafların bir bölümünü müşteriye yansıtıyor. Peki Ankara asansörlü nakliyat hizmeti için ne kadar ek ücret ödemeniz gerekiyor? Aslında bu sorunun cevabı çok basit! Nakliyat firmanız ile evden eve taşımacılık işlemi için anlaşırken, asansörlü nakliyat fiyatı sormanız yeterlidir. Evden eve taşımacılık işlemlerine ek olarak 400 ile 600 TL arasında bir ücret ödeyerek Ankara asansörlü nakliyat hizmetinden yararlanabilirsiniz. Fiyat belirlenirken oturduğunuz evin hangi katta olduğunun önemi yoktur.

Ankara’nın Şereflikoçhisar, Polatlı ve Kızılcahamam gibi uzak ilçelerine yapılacak evden eve nakliyat işlemlerinde yol masraflarını ek masraf olarak hesaplamanız gerektiğini hatırlatalım! Taşınma günü bir sürprizle karşılaşmamak için ek yol ücretini nakliyat firmanızı arayarak öğrenebilirsiniz. Şehir içi nakliyat işlemleri için uygun fiyatlar bulabilmeniz mümkündür, ancak Ankara’dan farklı bir şehre taşınmaya karar verdiğinizde asansörlü nakliyat fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmadan firmanızdan bu hizmeti talep etmemenizi tavsiye ediyoruz. Örnek olarak, İstanbul asansörlü nakliyat hizmeti fiyatları Ankara asansörlü nakliyat hizmeti fiyatlarının çok daha üzerindedir. Bu yüzden asansörlü nakliyat fiyatı almadan böyle bir hizmet alarak beklentinizin çok daha üzerinde ücretler ödemek zorunda kalmayın.

Asansörlü Nakliyat Hizmeti Detayları

Ankara’da asansörsüz binalar ya da apartman yönetimi tarafından hizmete kapatılan bina asansörleri nedeni ile taşınma işlemlerinde büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Taşınacak kişi yeni evine taşınırken bina asansörünü kullanılacağını daha önceden talep edebilir, ancak taşınma günü bina yönetimi kaynaklı ya da teknik arızalar nedeni ile apartman asansörleri hizmet dışı bırakılabiliyor. Eğer taşınacağınız ev en üst katlarda değil ise apartman asansörünün hizmet dışı olması problem teşkil etmez. Fakat evden eve taşımacılık işlemi 10 ve üzeri katlara yapılacak ise taşınma işleminizi tamamlayamayabilirsiniz. Böyle bir durum ile karşı karşıya iseniz mutlaka Ankara asansörlü nakliyat hizmetinden faydalanmanız gerekiyor. Bunun dışında, yüksek katlara taşınacaksanız bina yönetiminden taşınma işlemi için asansörlerin kullanımı hakkında yazılı belge talep edebilirsiniz.

Eğer bina yönetimi asansörlerin taşınma işlemi içi kullanılamayacağını belirtiyor ise daha önce aynı katlara taşınan komşularınız ile bilgi alışverişi yapabilir ve taşınma işlemini hangi yöntem ile bu çözdüklerini öğrenebilirsiniz. Evinize asansör kurulabiliyor ise bunu durumu nakliyat firmanıza bildirebilir ve bu hizmet için fiyat talep edebilirsiniz.

Eğer binadaki asansörü kullanamayacağınız kesinleşti ise nakliyat firması ile iletişime geçip nakliyat işlemini nasıl yapacağınızı konuşmanız ve fiyat üzerinde anlaşma sağlamanız gerekiyor. Firma ile asansör kurulması konusunda anlaşırsanız mutlaka ek ücret olarak ne kadar ödeyeceğinizi öğrenin. Ek olarak, asansörün hangi konuma yerleştirileceğini de detaylı olarak öğrenmenizi tavsiye ediyoruz.

Siz her ne kadar nakliyat firması ile anlaşıp asansörlü nakliyat hizmetini talep etseniz de, bazı evlerin asansör kurulumu için uygun bir cephesi ve boşluğu bulunmamaktadır. Bunun anlamı da asansörü kurup eşyaları yeni evinize taşıyabileceğiniz bir balkon ya da pencere ya yoktu ya da eşya taşımak için çok dardır. Bunun yanı sıra eşya taşımayı engelleyen elektrik direkleri, kabloları ve ağaçlar gibi engeller de olabilir. Bu yüzden bu hizmeti almaya karar vermeden önce çevre koşullarını da detaylı bir şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Ankara asansörlü nakliyat işleminde sorun yaşamak istemiyorsanız nakliyat firmasını ekspertiz yapması için davet edip nakliyat asansörünün nereye kurulması gerektiği konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında, bina cepheleri, sokak ya da mahallenin resimlerini nakliyat firmasına göndererek bölgenin asansörlü nakliyat hizmetine uygun olup olmadığını değerlendirmesini talep edebilirsiniz. Bu önlemleri alarak olası asansör kurulumu sorunlarını engellemiş olursunuz. Bu şekilde hem siz zaman kazanırsınız hem de nakliyat firması çok daha kolay ve hızlı bir şekilde evden eve nakliyat işlemlerinizi tamamlayacaktır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.