İzmir Asansörlü Nakliyat Hizmeti

0
713

Türkiye’nin en kalabalık ve gelişmiş şehirlerinden İzmir, muhteşem doğası, kusursuz konumu ve sunduğu daha birçok özellik nedeni ile her yıl binlerce kişi İzmir’e taşınmaktadır. Birçok konuda Türkiye’ye öncülük eden İzmir asansörlü nakliyat konusunda da zirvede yer alıyor diyebiliriz rahatlıkla! İş, eğitim, tatil ve benzeri nedenlerden dolayı ev taşıma ihtiyacı en fazla olan şehirlerden İzmir rekabetin de en çok yaşandığı şehirlerdendir. Bu yazımızda İzmir asansörlü nakliyat hizmeti konusunda detaylı bilgiler paylaşacağız. Eğer siz de İzmir’e ev taşıma planları yapıyorsanız evden eve nakliyat firması seçimi yapmadan önce yazımızı okumanızı tavsiye ediyoruz. Eğer hazırsanız İzmir asansörlü nakliyat hizmetini incelemeye başlayabiliriz.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

İzmir asansörlü nakliyat hizmetinin İzmir’de diğer şehirlere oranla daha gelişmiş olmasının nedeni çok sayıda yüksek katlı binaların olması değildir. Asansörlü nakliyat hizmetinin gelişmesinin temel sebebi taşımacılık sektörünün çok rekabetçi bir yapıya sahip olmasıdır. Bu rekabetçi piyasa şartlarında farklılaşmak ve bu rekabeti kendine avantaj sağlamak için kullanmak isteyen firmalar İzmir asansörlü nakliyat hizmetini müşterilerine sunmaya başlamışlardır. İzmir’de nakliyat firmaları arasında yaşanan yoğun rekabet nedeni ile İzmir asansörlü nakliyat hizmeti çok daha hızlı bir şekilde gelişmiştir. Bu nedenden dolayı İzmir asansörlü nakliyat hizmeti konusunda Türkiye’ye öncülük etmektedir.

Günümüzde popülerliği her geçen gün artan asansörlü nakliyat hizmeti birçok nakliyat firmasının bu hizmeti sunmaya başlaması ile birlikte çok uygun fiyatlar ile müşterilere sunulmaktadır. Eskiden asansörlü nakliyat hizmeti çok sınırlı sayıda kullanıldığı için fiyat olarak da oldukça lüks ve pahalı bir hizmet olarak tanımlanıyordu. Ancak rekabetin artması ve asansörlü nakliyat hizmetinin daha da popüler bir hale gelmesi hizmet kalitesinin yükselmesine ve fiyatının da düşmesine neden olmuştur. İzmir evden eve nakliyat firmaları bu hizmeti asansörün çıkabildiği katlara göre çok uygun fiyatlar karşılığında müşterilerine sunmaktadır. Bu noktada emin olmanız gereken tek nokta ise, İzmir asansörlü nakliyat hizmeti fiyatı Türkiye’deki en uygun asansör kiralama fiyatlarıdır.

İzmir Asansörlü Nakliyat Hizmeti Avantajları

İzmir asansörlü nakliyat hizmetinin çok uygun fiyatlar karşılığında alınabileceğini detaylı bir şekilde açıkladık. Peki neden İzmir Asansörlü nakliyat hizmetini tercih etmelisiniz? Aslında bu sorunun çok basit bir yanıtı var. Çok daha kolay, hızlı, zahmetsiz ve güvenli bir şekilde ev taşıma işlemlerinizi tamamlamak için bu hizmetten faydalanmanızı tavsiye ediyoruz. Neden İzmir asansörlü nakliyat hizmeti almanız gerektiğini daha detaylı bir şekilde açıklamak gerekirse, öncelikle asansörlü nakliyat çok daha rahat bir ev taşıma deneyimi sunmaktadır.

Asansörlü nakliyat hizmeti satın aldığınız zaman taşıma işlemini gerçekleştiren işçiler daha az yorulduğu için daha aktif ve verimli çalışırlar. Çok fazla eşya taşıyan işçiler acele ettikleri için eşyalarınıza istemeden zarar verebilirler. Ancak asansörlü nakliyat hizmetinde ev taşıma işlemlerinin büyük bir kısmını asansör gerçekleştireceği için çalışan işçiler çok daha özverili ve aktif olurlar.

Evden eve nakliyat işlemlerinde eşyalarınız merdivenden taşınırsa zarar görme riski artar. Çünkü buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi ağır ve geniş eşyaların taşınması sırasında çarpmalar olabilir ve eşyalarınız hasar görebilir. Ancak ev taşıma işlemleri için asansör hizmeti almanız durumunda eşyalarınızı da güvence altına almış olursunuz. Ek olarak, merdivenlerden eşya taşımak saatlerce sürebilmektedir. Çünkü işçilerin büyük ve geniş eşyaları taşıması oldukça zor bir işlemdir ve dinlenmek için ayrı bir zamana ihtiyaç duyarlar. Asansörlü nakliyat hizmeti ile bütün bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Hem çok daha güvenli hem de çok daha hızlı bir şekilde yeni evinize taşınabilirsiniz.

Evden eve nakliyat işlemlerinde en büyük sorunlardan bir tanesi de gürültü kirliliğidir şüphesiz! Ev taşıma esnasında çıkan sesler çevrenizdekileri ve komşularınızı rahatsız edebilirsiniz. Özellikle eşya taşımak için apartman içindeki asansör ve merdivenleri kullanacaksanız insanlar çıkan seslerden şikayetçi olabilirler. İzmir asansörlü nakliyat hizmeti ile komşularınızı ve çevrenizi çok daha az rahatsız etmiş olursunuz. Çünkü ev taşıma işlemleriniz çok daha kısa sürecek ve dışardan bir asansör aracılığı ile eşyalarınız taşınacağı için komşularınız da rahatsız olmayacak.

Evden eve nakliyat işlemleri sırasında sadece sizin eşyalarınız zarar görmeyebilir. Örneğin binanın merdiven boşlukları ya da pervazları eşya çarpmaları nedeni ile hasar görebilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız apartman yönetimi ile problemler yaşayabilirsiniz. Asansörlü nakliyat hizmeti alarak bina yönetimi ile sorun yaşama ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

İzmir asansörlü nakliyat hizmeti stresli ve zor olan taşınma sürecini oldukça kolaylaştırmaktadır. Fakat asansörlü hizmet alıyorum diye her şeyin çok kolay olacağını düşünmeyin, mutlaka bir taşınma planı hazırlamayın. Ev taşıma hiç kolay bir süreç değildir ve yeni bir eve taşınma esnasında birçok problem ile karşılaşabilirsiniz. Taşınma günü yaşanabilecek olumsuzluklardan etkilenmemek için detaylı bir taşınma planı hazırlamanızı tavsiye ediyoruz.

İzmir asansörlü nakliyat hizmeti almayı planlıyorsanız bu durumu seçeceğiniz nakliyat firması ile taşınma günü öncesinde mutlaka konuşun. Eğer her iki evde için de asansör hizmetine gerek duyulacak ise asansör hizmeti için anlaşma sağlamadan önce evlerin asansör kurmaya uygun olduğuna nakliyat firması ile birlikte karar verin. Asansör hizmetinin esas mantığı eşyalarınızın büyük bölümünü bu yöntem ile taşınıyor olmasıdır. Sadece belirli bir eşya grubu için asansörlü nakliyat hizmeti alacaksanız ve buzdolabı, çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalar merdivenden taşınacaksa bu hizmetin hiçbir anlamı kalmaz. Bu yüzden İzmir asansörlü nakliyat hizmeti alırken evlerin bu hizmete uygun olup olmadığını mutlaka nakliyat firması ile detaylı bir şekilde araştırın!

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardrop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor. Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.