Altındağ Evden Eve Nakliyat

0
692

Ankara’nın en köklü ve tarihi bölgelerinden biri olan Altındağ evden eve nakliyat hizmetinde başı çeken merkezlerden bir tanesidir. Eski Ankara olarak da bilinen Altındağ İlçesi’nde toplam 26 adet mahalle vardır ve bu mahallelerin 21’i şehir merkezinde yer almaktadır. Altındağ’ın kuzeyinde Ankara iline bağlı Çubuk ve Pursaklar, batısında Keçiören ve Yenimahalle, güneyinde Mamak, güneybatısında Çankaya, doğusunda Akyurt ile Elmadağ bulunur.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin de en büyük ilçelerinden biri olan Altındağ ev taşıma hizmetinin de en çok talep edildiği yerlerdendir. Yazımızda, Altındağ evden eve nakliyat hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanız Altındağ nakliyat konusunu birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Altındağ Evden Eve Nakliyat Hizmetleri

Ankara’nın müzeler bölgesi olarak da adlandırılan Altındağ merkezi konumu nedeni ile popüler merkezlerden bir tanesidir. Başta Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Ankara Etnografya Müzesi olmak üzere birçok önemli yapıya ev sahipliği yapan bölgede I. TBMM binası Ankara Kurtuluş Savaşı Müzesi, II. TBMM Binası ise Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılmaktadır.

Kültür ve sanat aktivitelerinin merkezlerinden biri olmasının yanı sıra ulaşım olanaklarının kolaylığı nedeni ile de birçok kişinin yaşamak için tercih ettiği Altındağ evden eve nakliyat hizmetlerinin de merkezlerindendir. Bölgenin genelinde eski binalar bulunmaktadır, sokaklar ve caddeler de çok dardır. Bu neden ile nakliyat firmalarının ev taşıma işlemi yapması oldukça yorucu ve zorludur.

Eski binalarda eşya taşımak için asansör bulunmamaktadır ya da asansör olsa dahi eşya taşımaya uygun değildir. Sokak ve caddelerin çok dar olması nedeni ile taşıma araçları nakliyat işlemlerinin yapılacağı binaya yakın bir konumda park edememektedir. Bu da eşyaların daha fazla mesafe taşınması anlamına geldiği için ekstra masraf olarak hizmet alan kişilerin karşısına çıkmaktadır.

Altındağ nakliyat sektörünün büyük pazarlarından biri olması nedeni ile bölgede çok sayıda nakliyat firması ofisi bulunmaktadır. Bununla birlikte bölgedeki nakliyat hizmetlerine olan talebin çok fazla olması nedeni ile de çok sayıda dolandırıcı nakliyat firması da iş alabilmek için faaliyet göstermektedir.

Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifi sunarak hizmet almak isteyen kişileri kolayca ikna edebilmektedir. İş alan dolandırıcı nakliyat firmaları belirli bir komisyon karşılığında işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir. Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı bir nakliyat firması ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar ile karşılaşmamak için yapılması gereken şey ise doğru Altındağ evden eve nakliyat firması seçimi yapmaktır. Doğru nakliyat firması seçimi yapabilmek için de tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmaktır.

Altındağ Nakliyat Firmaları 

Octovan’a ulaştıktan sonra hizmet almak için fiyat tuşuna basarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmanız yeterlidir. Bu kısa bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz nakliyat hizmetinin detaylarını Octovan çatısı altında çalışan nakliyat firmaları ile detaylıca paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını görüntüleyen nakliyat firmaları, dakikalar içinde fiyat teklifi sunmaya başlar. Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle görüntüleyemezler. Bu sayede nakliyat firmaları en uygun fiyat teklifini sunabilmek için kendi aralarında rekabete girer ve hizmet alan kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olur.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Bu sorunun yanıtı oldukça basit ve nettir. Octovan ile çalışan nakliyat firmaları, verdikleri her hizmetin karşılığında hizmet alan kişilerden kullanıcı yorumu ve puan almaktadır. Kullanıcı yorumu ve puanları herkes görüntüleyebilmektedir. Bu sayede hizmet almak isteyen kişiler kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun nakliyat firmasını hızlı ve kolay bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve olumsuz yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Bu firmalar belirli bir süre içerisinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişiler nakliyat firması yetkilileri ile alınacak ek hizmetler ve taşınma gününe karar vermektedir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından ise evden eve nakliyat işlemi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Octovan İle Güvenle Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor. Hemen Nakliyat hizmeti almak için tıklayın