Sincan Evden Eve Nakliyat

0
585

Ankara’nın en büyük ilçelerinden Sincan evden eve nakliyat sektörünün en önemli pazarlarından bir tanesidir. Ankara merkezden 25 km uzaklıkta yer alan Sincan; Etimesgut, Polatlı, Yenimahalle ve Ayaş ile komşudur. Dağlık alanlarla çevreli olan Sincan evden eve nakliyat firmalarının merkez ofislerine de ev sahipliği yapmaktadır.

ev-tasima-fiyatlari-hesaplama

Ankara’nın merkezine uzak bir konumda olmasına rağmen hızlı tren gibi toplu ulaşım seçeneklerinin çokluğu nedeni ile birçok aile tarafından tercih edilmektedir. Yazımızda, Sincan evden eve nakliyat hizmeti hakkında bilinmesi gerekenleri detaylı bir şekilde listeledik. Eğer siz de hazırsanı Sincan ev taşıma işlemlerini birlikte incelemeye başlayabiliriz.

Sincan Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Türkiye’nin başkenti Ankara her yıl artarak göç almaya devam etmektedir. Özellikle Anadolu’nun diğer bölgelerinden başkente göç eden orta ve alt gelir sınıfına dahil aileler ile öğrenciler yaşam alanı olarak Sincan’ı tercih etmektedir. Ankara’da sanayinin merkezi olarak da öne çıkan Sincan, Ankara Sanayi ve Ticaret Odası tarafından kurulan 1. Organize Sanayi Bölgesi’ne ev sahipliği yapmaktadır. Hızlı trenden otobüse, minibüsten metroya kadar birçok toplu ulaşım alternatifine sahip olan Sincan öğrenciler için en uygun yaşam merkezlerinden biridir.

Son dönemde yapılan toplu konut projeleri ile daha fazla göç almaya başlayan Sincan evden eve nakliyat işlemlerinin de en çok talep edildiği ilçelerden biri olmuştur. Sanayi bölgesinde çalışan kişiler ailelerini de bu bölgeye taşımak istemesi ile birlikte Sincan ev taşıma hizmetlerine olan ilginin zirve yapması ile birlikte Sincan nakliyat firmaları arasında büyük rekabet yaşanmaya başlamıştır.

Sincan nakliyat sektörünün en büyük pazarlarından biri haline gelmesi nedeni ile birçok dolandırıcı nakliyat firması da iş alabilmek için bölgede hizmet almak isteyen kişileri kolay bir şekilde ikna etmenin yollarını aramaya başlamıştır. Dolandırıcı nakliyat firmaları piyasanın çok altında fiyat teklifleri sunarak hizmet almak isteyen kişileri ikna etmektedir. Bu firmalar iş aldıktan sonra ise belirli bir komisyon karşılığında aldıkları işi farklı bir nakliyat firmasına devretmektedir.

Hizmet alan kişiler taşınma günü farklı nakliyat firmaları ile karşılaştığında ise büyük problemler yaşanabilmektedir. Bu ve benzeri sorunlar yaşamamak için doğru Sincan evden eve nakliyat firması seçimi yapmak gerekir. Doğru nakliye firması seçimi yapabilmek için ise tek yapmanız gereken internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden Octovan’a ulaşmak yeterlidir.

Sincan Evden Eve Nakliyat Firmaları 

Octovan’a ulaştıktan sonra hizmet almak için yapmanız gereken “Fiyat al” tuşuna tıklayarak karşınıza çıkan kısa bilgi formunu doldurmaktır. Bilgi formunu doldurarak almak istediğiniz hizmetin detaylarını Octovan ile çalışan nakliyat firmaları ile detaylı bir şekilde paylaşmış olursunuz. Almak istediğiniz hizmetin detaylarını inceleyen nakliyat firmaları dakikalar içinde size fiyat teklifleri sunmaya başlar.

Nakliyat firmaları fiyat teklifi sunarken diğer firmaların tekliflerini kesinlikle göremezler. Bu özel iş modeli sayesinde nakliyat firmaları iş alabilmek için en uygun fiyat teklifini sunabilmek için büyük özen gösterirler. Bu sayede de hizmet almak isteyen kişiler en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisi ile almış olurlar.

Peki fiyat teklifi sunan nakliyat firmaları arasından nasıl seçim yapılır? Aslında bu sorunun yanıtı oldukça basit. Octovan iş modelinde, nakliyat firmaları yaptıkları her taşıma işlemi için hizmet alan kişilerden puan ve kullanıcı yorumu almaktadır. Bu kullanıcı yorumları ve puanlar herkes tarafından görüntülenebilmektedir.

Hizmet almak isteyen kişiler fiyat teklifi sunan nakliyat firmalarının kullanıcı yorumları ve puanlarını inceleyerek kendilerine en uygun firmayı hızlı ve pratik bir şekilde seçebilmektedir. Octovan’da düşük puanlı ve kötü kullanıcı yorumları olan nakliyat firmaları kesinlikle iş alamamaktadır. Puan ve kullanıcı yorumlarını düzeltemeyen nakliyat firmaları belirli bir süre içinde sistemden otomatik olarak silinmektedir.

Nakliyat firması seçimi yapıldıktan sonra hizmet alan kişiler ile nakliyat firması yetkilileri taşınma günü ve gerekli ek hizmetlere karar verir. Bu işlemlerin de tamamlanmasının ardından hızlı ve güvenli bir şekilde evden eve nakliyat işlemleri gerçekleştirilir. Hizmet alan kişiler ev taşıma işlemlerinin tamamlanmasının ardından nakliyat firmasından aldığı hizmet için puan verip yorum yapmaktadır.

Octovan İle Kolayca Taşının!

Evden eve taşımada güven en önemli noktalardan bir tanesidir. Bu yüzden en kaliteli hizmeti en uygun fiyat garantisiyle almak sizin de hakkınız. Octovan, profesyonel taşıma ekipleriyle eşyalarınız zarar görmeden hızlı ve güvenli evden eve taşınma fırsatı sunuyor. Octovan, büyük eşyalarınızı (Gardırop, büyük ve geniş koltuk, masa, dolap vb.) söküyor, paketliyor ve yeni evinize kurulumunu yapıyor.

Eşyalarınızı en iyi fiyat garantisi ile taşıyan Octovan, beyaz eşyalarınızı söküyor, paketliyor ve yeni evinizde tesisatları hazırsa çalışır bir şekilde size teslim ediyor. Ek olarak, sizler tarafınızdan kolilenmiş olan ufak tefek mutfak ya da süs eşyalarını yeni evinize yılların verdiği tecrübe ve güvenle taşıyor. Octovan ayrıca, bütün bu hizmetleri sunduğu fiyata dahil olarak teklif ediyor. Taşınmadan önce belirlenen fiyatın dışında kesinlikle ek ücret talep etmiyor.

Ek olarak, 2021’de Ev Satın Almak İçin Yapılması Gerekenler başlıklı yazımızı okuyarak ev satın almak için yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Farklı konu başlıklarında görüşmek üzere…